w ogole to same nazwy tych chorob wywoluja paniczny strach
na szczęście nie pojawiają się często
jej znowu jakas wstretna choroba
nie znałam jej wcześniej
No i kolejna choroba o której nie miałam pojęcia. To okropne że jest tyle nieznanych nam chorób.
dużo jest tych chorób o których nic się nie wie
i lepiej czasem nie wiedziec, trzeba dziecko badac
o tak ja o wiekszosci tych chorob ktore sa tu opisane nawet nie wiedzialam
czasem o pewnych rzecz\ach lepiej faktycznie nie wiedziec, bo potem czlowiek sobie wszystko wmawia
czasem rzeczywiście doszukujemy się objawów i sprawdzamy czy to nie jest oby jakaś choroba, wszędzie musi być granica ale lepiej z czymś takim zgłosić się do lekarza i upewnić się niż to zignorować
odrobina wiedzi nie zaszkodziła. nie trzeba jej jednak traktować z przesada i wmawiać sobie różnych poważnych chorób przy mniej poważnych dolegliwościach.
miałam to kiedyś, straszne się strupy robią, okropne to jest
kolejny raz to powtorze ale ciesze sie ze jest ten portal poniewaz duzo mozna sie z niego dowiedziec i Wy dziewczyny zawsze cos podpowiecie pouczajacego czego jszcze nie wiedzialam na wiadomo jak sie deneruje przyszla mama oczekujaca na swoje pierwsze dziecko
U nas na szczescie cos takiego nie wystąpiło.Jednak w dzisiejszych czasach jest tyle chorób że nie powinniśmy się cieszyć. Nigdy nie wiadomo kiedy co i na jak dlugo nas dopadnie.
nigdy nie słyszałam, ale warto wiedzieć na przyszłość
Synek znajomych niedawno miał. Nasze dzieci się nie zaraziły
ja też nie słyczała o tej chorobie. dobrze że są takie strony bo duzo mozna się dowiedzieć
samo słowo zakaźne brzmi jakoś tak groźnie dla mnie
nie slyszalam wczesniej o tym
jak bym miała dziecko chore na zakaźną chorobę to bym nie wychodziła z nim z domu, no i wizyty gości też by były niedopuszczalne