Mięczak zakaźny - tajemnicze grudki na skórze, czyli mięczak zakaźny u dzieci

tak powinno być osobno u nas niestety nie ma ale jest tak że najpierw do jakiejś godziny przyjmowane są zdrowe dzieci potem dopiero chore

najlepiej od razu iść do lekarza a nie się zamartwiać

zawsze jak mnie coś niepokoi to dzwonię do mojego lekarza, a co do przychodni, to też uważam że powinny być dwa wejścia - dal chorych dzieci jedno i dla zdrowych zdrugie, ale niestety w naszej przychodni tak nie jest

u mnie w przychodni tez jest jedno wejscie dla wszystkich

u mnie w przychodni są dwa wejścia, niestety to dla zdrowych dzieci jest ciągle zamknięte :frowning:

u mnie wspólnego korytarza jest jakieś dwa metry.

u nas też jest tylko jedno

u mnie są dwa zupełnie inne wejścia i pomieszczenia i tak powinno być wszędzie

powinno, ael wiele przechodni nie stac na jaies remonty, niestety większosc przechodni jest poprostu stara a za zcasów ich budowania nie myślało się o takich rzeczach

szkoda, że w mojej przychodni nie ma dwóch oddzielnych wejść :frowning:

moim zdaniem w ogóle powinny być oddzielne przychodnie dla dzieci zdrowych i chorych, teraz jestem w przychodni dla dzieci zapisana, gdzie jednocześnie przyjmuje lekarz rodzinny osoby chore, więc czasem mam obawy czy mały czegoś nie złapie

I nas też jest jedno… Niestety

Co za choroba?chyba bym umarła z paniki gdybym takie coś zobaczylam u naszego syna.

chyba bym zawalu dostala widzc takie cos u syna

medycyna idzie do przodu wiec z dnia na dzien cos innego sie odkrywa… Moze juz niedlugo znajda lekarstwo na Aids i inne choroby nieuleczalne

zdarza się, że dziecko po urodzeniu ma takie jakby guzki

słyszlam ale nie miałam z czymś takim do czynienia
ps. podobno znaleziono lekarstwo na SM

takie choroby nie są na pewno przyjemne dla dziecka, bo jak tu tłumaczyć maluchowi, że ma się nie drapać itd

nieda sie dziecku wytłumaczyć szczeglnie takiemu malutkiemu

nawet nie wiedziala ze cos takiego jest

dziecku sie nei wytlumaczy zwlaszcza niemowlakowi