Ja też bym się bała i raczej bym nie zamówiła takiego .
To wieczko foliowe dziwnie wyglądało. Takie pofalowane było. I wgl go nie otwierałam, tylko wysłałam zdjęcia do apteki i nowe dostałam.
@Patrycjaw25 mi się wydaje że takie muszą pakować. Ostatnio miałam transport leków z drmax i paczka była pięknie zapakowane, pudełko nawet ryski nie miało i jedna puszka była trochę wgnieciona. To myślę że taka zapakowali
@Patrycjaw25 @SylwiaMK @daga1271 zdradzę wam że mleka modyfikowane w Rossmanie przychodzą zapakowane tak jak każdy inny produkt z centrali, w kartonie a czasami nawet luzem w boksie. Natomiast wybrane leki które są dostępne w sprzedaży są przesyłane przez kuriera specjalnym autem które ma chłodnie. Także mleko które zamawiacie nie jest specjalnie przechowywane.
A z odbiorem w aptece to też często zamawiam na doz mimo że te rzeczy są dostępne na miejscu. Ale produkty z zamówienia internetowego mam cenę niższą niż stacjonarnie ![]()
Ja akurat mleko mam na receptę więc cena jest tak sama jak przez internet i stacjonarnie. Dlatego u mnie bez różnicy z mlekiem ale inne produkty to jednak przez internet jest dużo taniej.
No właśnie niektóre leki , jak antybiotyki mają taką samą cenę przez aplikację i w aptece. A żelazo które miałam na receptę było w aptece droższe o 15zl. Może na mleko i antybiotyki nie mogą marży naliczyć. Ja też mam pepti i widziałam że w apce jest taka sama cena to nie zamawiam nawet
Dokładnie ja jutro idę do naszej apteki bo mi się zapasy powoli kończą , recepta wypisana więc muszę odwiedzić aptekę , wolę wcześniej zajść żeby w razie jak by nie mieli to zdążę zamówić jeszcze . Zostały mi z 3 puszki to na spokojnie mogę popytać w aptekach .
Ja tylko jak już ze sprawdzonych stron
To ja też, ale takie rzeczy to jednak wolę stacjonarnie
My jak córce zamawialiśmy Bebilona to raz InPost tak potraktował, że puszki jak po wypadku normalnie były. Niby nic z proszkiem się nie stało, ale mleko nie kosztuje 5 zł i chciałby się mieć ładne opakowanie
Było zgłosić to do firmy że opakowania produktu zamawianego uległy uszkodzeniu …niech opiernicza kuriera…
Ja zgłaszałam i tu i tu tylko na przeprosinach się skończyło
Masakra co za ludzie… ale niestety każdy teraz tylko umywa ręce żeby uniknąć odpowiedzialności i nie płacić za szkody…
Ja miałam taką sytuację że zamawiałam rzeczy na allegro i jedna rzecz z zestawi była inna niż w zamowieniu a zamawiałam głównie bo ten zestaw mi się podobał i dlatego wybrałam ten droższy zestaw .
Jam paczka dotarła było zdziwienie więc napisałam do gościa że towar się nie zgadza z opisem i jesg inny niż zamawiałam to koleś odpisał że mi 10 zł zwróci na konto za to że towar nie zgodny z opisem bo mu poprostu tych talerzyków już zabrakło więc wsadził te co ma… myślę spoko . I nie przeslał nic kasy🙈
Przykre, a wystawiłaś negatywną opinię?
Nie pisałam, bo szczerze ostatnio wogule na allegro nie wystawiam opini
jakoś mi się nie chce.
Ja też , tylko mam co chwile powiadomienia ile zamówień mam bez opinii
Mam to samo, ja poprostu nie mam czasu siedzieć i wystawiać każdemu opinię bo ile czasu to zanmuje😀 wystawiam tylko jak coś mnie mega zaskoczy pozytywnie😊
Ja różnie , zależy od dnia ![]()
A niestety widząc po sobie wiem, że jak jestem niezadowolona to preczej wystawie kiepsa opinie niz pozytywna
ale staram sie te pozytywy tez wystawiac nawet bez tekstu tylko z samymi gwiazdami
Ja na vintedzie zawsze staram się każdemu wystawić ocenę ![]()
Ja na Vinted tak samo , i też lubię patrzeć na te opinie , zwracam na to uwagę