Mleko Modyfikowane - co polecacie?

Ja tez wystawiam opinie i fajnie jak ktos wystawi dobra :wink: jak cche cos kupic zawsze zerkam na opinie :wink:

1 polubienie

Tak to już jest skonstruowane :rofl: też tak mam

@Magdallenka0897 @ewelka8990 dokładnie raz sprzedałam suknię ślubną wystawiłam za 230 zł chciałam się pozbyć , zanim sprzedałam miałam różne pytania od kupujących na temat sukni …a tu nagle jakaś osoba kupiła bez żadnych pytań i myślę no ok zapakowałam i wysłałam ale później myślę sprawdzę jej profil q tam pusto, bdak komentarzy i sprzedaży…myślę o ja pewnie oszustka …ale na szczęście odrazu po odebraniu paczki oznaczyła że sszystko ok i kamień spadł mi z serca😄

Ja tak samo , albo nieraz jak napiszą wiadomość że prosili by o opinanie wtedy myślę sobie może zaczynają i im zależy to nie szkodzi mi dać im opinie :blush:

No dokładnie mi często sklepy na e-mail wysyłają że proszą o opinię, wtedy wystawiam im . Synsey, uwolnijkolory, za każdym razem mi wysyłają.

@Magdallenka0897 ja tak samo! :hugs: jak ktoś ma słabe opinie to nie zamawiam :crazy_face: a sama staram się zawsze wystawić rzetelną opinię, zeby była dla innych wskazówka :hugs:

1 polubienie

Bynajmniej można uniknąć jakiś nie potrzebnych komplikacji :wink: ostatnio widziałam , że ktoś wstawił ładny nowy kocyk z colorstories a same złe opinie :see_no_evil:

Ja też na vinted wystawiam opinia i zbieram :white_heart: pierwszą opinie mam z 2012 roku :see_no_evil:

1 polubienie

@Efektdomi o to szybciutko zaczęłaś :heart: ja konto na Vinted założyłam niecałe 3 lata temu :crazy_face:

1 polubienie

Ja sobie dorabiałam tak kiedys, że polowalam w lumpach a pozniej na vinted wystawialam :joy: jak miałam 14-16 lat i zarabiałam swoje pierwsze pieniądze :joy: wtedy to jeszcze nie było takie popularne

2 polubienia

Tak, teraz też jest dużo takich kont :smiling_face_with_three_hearts: ale w sumie to też fajna opcja, bo jak się trafi coś extra w ciuchu, szkoda zostawić a ktoś bedzie zadowolony bo i tak kupi dużo taniej niż w sklepie a co najważniejsze z ciucha często sa bardziej niepowtarzalne ubrania :hugs:

Ja kiedyś kupilam sobie na ciuchach spodnie rybaczki z Abercrombie za 2 złote. Ale w rozmiarze 2 razy za małym, że kiedyś schudne, no i jak już nie schudłam to je sprzedałam na allegro za 56 zł :smile:

O proszę jaka przedsiębiorcza :grin: i takie biznesy w nastoletnim wieku to rozumiem :smiley: tyle chodzę po tych lumpach ale nawet nie mam czasu wejść na inne działy niż dziecięce

Szkoda że w tym czasie nie znałam vinted , a teraz to ciężko za 5 zł nieraz coś sprzedać :joy: to jest to że już nowe za 5 zł można nieraz kupić :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Niestety w ostatnim czasie Motywator Dietetyczny ostrzega przed dużą ilością mleka marek Nestle wycofywanych przez GIS. Dlatego ja wybrałam HiPP.

Dziewczyny mam pytanko . Chce miec awaryjne mm . Ale problem jest taki , ze zadne jej nie podpasowalo . Jak tylko daje młodej butelke z mlekiem to zaczyna sie awanta . Probowalam bebiko , bebilon i bebilon duo czy jakos tak . Akceptuje tylko moje , reszta beee . Macie jakies sugestie ? Albo pomysly ?

Ja nie pomogę :see_no_evil: mój każde zje nawet te dla alergików mu smakują.
Ale słyszałam że hipp dzieci akceptują

1 polubienie

Ciekawe xzy hipp ma probki , nie chxe kupowac calego opakowania , bo pozniej tylko wyrzucic

U mnie jak czasem dokarmiam to podpasowało jej Hipp :slight_smile: aczkolwiek chyba mam mało wybredne dziecko

1 polubienie

Dzieki ! To juz jakis punkt zaczepienia . Popytam moze ktos akurat karmi hippem i moglby mi uzyczyc troszke na probe