W domu mam 22 stopnie. To nie jest przypadkiem idealna temperatura?
Często ma chłodne raczki, ale to chyba przez to ze pcha je do buzi bez przerwy. kark ma cieply
Tylko Kurcze gdyby to bylo uczulenie na mm to byłyby jakieś biegunki, wymioby, bóle brzucha, cokolwiek…No chyba, ze to alergia na coś innego.
ja kiedyś czytałam że nie po rączkach się sprawdza tylko po karku
No to napisałam, ze kark ma ciepły 😀. Ta jej buzia nie wyglada zle, ale ma troche zaczerwienione te policzki i troche popękanych naczynek, pare krost
temp. w domu masz dobrą wręcz odpowiednia ;) a pediatra co Ci powiedział? konsultowałas to moze?
Nie byłam nigdzie, bo nie ma żadnych innych objawów. Nie ma żadnych biegunek, wymiotów, złego samopoczucia, stanu podgorączkowego, kupa ok. policzki sa zaczerwienione (ale nie jest to bardzo zaognione), nie są szorstkie raczej…
W październiku mamy szczepienie, zapytam pediatry jak będę.
temperatura idealna też taką miałam, ale u nas było to samo. po jakimś czasie przeszło
Mazia na ciałku tez potrafiły robić się czerwone plamki/naczynka ? Zwłaszcza po kapieli przykladowo ?
A i dodam jeszcze, ze mała podczas jedzenia trze oczy. Nie łączyłam tego ze sobą, bo często wyglądało to tak, ze rzeczywcie już długo nie spała albo już byl wieczor.. tarła oczy i wygladala na śpiąca. Z tym, ze ona robi to prawie za każdym razem (nie zawsze). Dodatkowo wyciąga sobie smoczek z buzi, ale złości się i widzę ze chce. Finalnie zjada normalnie butle I nie ma żadnego bólu brzucha czy coś.
Może warto poradzić się jakiegoś dobrego pediatry
może faktycznie jest śpiąca
MamaOli może taka uroda, że to ciałko tak wygląda? Moja od czasu do czasu ma właśnie takie ciało, zwłaszcza po kąpieli jak ją wyjmę. Także to może nic groźnego?
Wczoraj byłam na szczepieniu i pediatra powiedziala, ze to nic. Ma takie jakby naczynka na buzi i na ciele w sumie tez. Ponoć to normalna, zdrowa skóra.
Może z wiekiem to przejdzie, u nas jak rozbierałam dziecko do kąpieli i robiło jej się zimno to miała całe sine ręce od palców po barki, strasznie to wyglądało ale też lekarz powiedział, że wszystko ok że jeszcze układ krążenia się przystosowuje czy coś w tym stylu i rzeczywiscie już to przeszło po jakimś czasie
Wydaje mi się właśnie że to kwestia krążenia ja bym to jednak skonsumowala z lekarzem bo może być problem z przepływami i wtedy powinno się przyjmować leki
najważniejsze ze lekarz mowi ze jest ok. jakby jednak trzeba było sie niepokoic to mysle ze lekarz by cos takiego wychwycił. w końcu codziennie widuje bobasy wiec powinien sie znac
dobrze że lekarz powiedział że jest wszystko w porządku, to najważniejsze
MamaLauryG o nie, nowa faza odblokowana.. Naprawde lekarz nie zauwazylby nic podejrzanego? Ona mnie wręcz zbyła z tym mówiąc, ze to zwyczajna skóra, która ma prawo się zaczerwienic i ze nie widzi tutaj powodów do obaw. Już miałam odpuścić, a znowu się nakręcam
MamaOli zależy na jakiego się trafi lekarza mnie jak coś jednak niepkoi to odwiedzam więcej niż jednego lekarza bo nie będę się sugerować opinia kogoś kto twierdzi że jest w porządku skoro ja widzę że wcale nie jest