A najgorzej jak się da jeszcze oglądać w telefonie.
Ja też korzystałam z tego leżaczka i przy córce i teraz przy synku. Spisywał się super i spokojnie wystarcza do momentu, aż dziecko samodzielnie siedzi. Niedrogi i co najważniejsze dziecko się nie ześlizguje jak z tych plastikowych i z pewnością jest wygodniejszy.
Oo to super że sprawdzony , będę go w takim razie pewniej używać bo słyszałam różne opinie
Ja używałam bujaczka ale nie do karmienia i nie za długo bo dopóki dziecko nie siedzi to podobno nie jest za zdrowy
Tak bo obciąża kręgosłup ALE to zależy jak jest ułożony i jak dziecko w nim siedzi
niektóre są nieszkodliwe już wcześniej
Moja za długo nie wytrzymuje w tym leżaczku . ![]()
Dziewczyny poszukuje do wyprawki dla lipcowo-sierpniowej dziewczyny, śpiworek muslinowy oraz otulacz musliwnowy ![]()
![]()
Czy macie cos sprawdzonego i godnego do polecenia?
🩷
Tak!
śpiworek muslinowy - 1 tog z infantilo! Mamy też 1,5 tog i 2,5 tog z tej firmy - kochamy
Polecamy chociaż aktualnie nieużywamy i mały śpi w body na ramiączkach ![]()
On jest fajny bo jak maluch podrośnie to odpinasz i jest dłuższy ![]()
A otulacz - my mamy z the slings ale on jest bawełniany, używamy do tej pory, ale jako kocyka, świetny jakościowo
Ten otulacz baby burrito ? ![]()
I w taki śpiworek 1 tog moge ubrać noworodka na jego pierwszą noc w domu przy takich upałach ? I zwykle body krótki rękaw i spodenki wystarcza ?
dla mnie czarna magia ![]()
Ja jakoś nie umiem się psychicznie ugiąć żeby body było na noc
dla mnie na noc musi być pajacyk ewentualnie rampers na takie upały ![]()
Jakie śpiworki muslinowe są czasem w lidlu i też widziałam w Action …… ja też kupiłam w Kiku na promocji bardzo fajny
U nas też mała średnio lubi, ale chyba zaczyna powoli ogarniać że jak się rusza to to się buja ![]()
Też tak mam. Na poczatku to bylo mi wszystko jedno co ubrałam w dzień a co w nocy i nie przebierałam na noc w piżamki czyli rampersy a teraz to musi tak być
ostatnio pozno wróciliśmy do domu synek spał to z fotelika go przerzucilismy do łóżka i jakoś dziwnie mu w body było.
Mój synek odrzucił śpiworki całkowicie, stópki muszą byc na wierzchu ![]()
Tak:grinning: mamy wersję w Borówki ![]()
@karolina27034 zalezy jaka będzie temperatura
jak taki upał to mój maluch śpi w samym body na ramiączkach bez śpiworka
ale właśnie! Zanim mojego synka włożyłam w śpiworek to minęły z 2,5msc bo wcześniej był za mały i główka mu wychodziła przez ten otwór a to w nocy nie jest bezpieczne i zaleca się poczekać aż będzie taki śpiworek dobry:grinning: wcześniej spał w rozku zawinięty w kocyk, ale ja rodziłam zimą to też inaczej
myślę że taki lekki otulacz byłby ok na początek
U mnie w nocy nawet 26 stopni jest wiec ja mu ubieram pampers i koszulkę albo bezrękawnik. A wczoraj spał w rampersach
@karolina27034
Dla nas obu to czarna magia hahaha ![]()
Czemu na to wszystko na ma instrukcji- tylko samemu trzeba ją stworzyć ![]()
![]()
Coraz bliżej a ja dalej zielona ![]()
@chloria nie pogardziłabym instrukcją obsługi ![]()
Luz, my nadal czasem z mężem zastanawiamy się czy dobrze ubraliśmy synka na sen nocny i czasem w środku nocy go przebieramy dokładamy warstwy albo odejmujemy
uczymy się
Trochę pocieszające to co mówisz
Mam nadzieję że sobie damy radę ![]()
![]()