Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

A najgorzej jak się da jeszcze oglądać w telefonie.

Ja też korzystałam z tego leżaczka i przy córce i teraz przy synku. Spisywał się super i spokojnie wystarcza do momentu, aż dziecko samodzielnie siedzi. Niedrogi i co najważniejsze dziecko się nie ześlizguje jak z tych plastikowych i z pewnością jest wygodniejszy.

1 polubienie

Oo to super że sprawdzony , będę go w takim razie pewniej używać bo słyszałam różne opinie

Ja używałam bujaczka ale nie do karmienia i nie za długo bo dopóki dziecko nie siedzi to podobno nie jest za zdrowy

Tak bo obciąża kręgosłup ALE to zależy jak jest ułożony i jak dziecko w nim siedzi :slight_smile: niektóre są nieszkodliwe już wcześniej

Moja za długo nie wytrzymuje w tym leżaczku . :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Dziewczyny poszukuje do wyprawki dla lipcowo-sierpniowej dziewczyny, śpiworek muslinowy oraz otulacz musliwnowy :mag_right::eyes:
Czy macie cos sprawdzonego i godnego do polecenia? :cherry_blossom:🩷

Tak!:grinning: śpiworek muslinowy - 1 tog z infantilo! Mamy też 1,5 tog i 2,5 tog z tej firmy - kochamy

Polecamy chociaż aktualnie nieużywamy i mały śpi w body na ramiączkach :grinning:

On jest fajny bo jak maluch podrośnie to odpinasz i jest dłuższy :wink:

A otulacz - my mamy z the slings ale on jest bawełniany, używamy do tej pory, ale jako kocyka, świetny jakościowo

1 polubienie

Ten otulacz baby burrito ? :slight_smile:

I w taki śpiworek 1 tog moge ubrać noworodka na jego pierwszą noc w domu przy takich upałach ? I zwykle body krótki rękaw i spodenki wystarcza ?:face_with_peeking_eye: dla mnie czarna magia :pleading_face:

1 polubienie

Ja jakoś nie umiem się psychicznie ugiąć żeby body było na noc :sweat_smile: dla mnie na noc musi być pajacyk ewentualnie rampers na takie upały :see_no_evil:

1 polubienie

Jakie śpiworki muslinowe są czasem w lidlu i też widziałam w Action …… ja też kupiłam w Kiku na promocji bardzo fajny

1 polubienie

U nas też mała średnio lubi, ale chyba zaczyna powoli ogarniać że jak się rusza to to się buja :sweat_smile:

1 polubienie

Też tak mam. Na poczatku to bylo mi wszystko jedno co ubrałam w dzień a co w nocy i nie przebierałam na noc w piżamki czyli rampersy a teraz to musi tak być :grin: ostatnio pozno wróciliśmy do domu synek spał to z fotelika go przerzucilismy do łóżka i jakoś dziwnie mu w body było.

Mój synek odrzucił śpiworki całkowicie, stópki muszą byc na wierzchu :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Tak​:grinning: mamy wersję w Borówki :blueberries:

@karolina27034 zalezy jaka będzie temperatura :grinning: jak taki upał to mój maluch śpi w samym body na ramiączkach bez śpiworka :face_with_peeking_eye: ale właśnie! Zanim mojego synka włożyłam w śpiworek to minęły z 2,5msc bo wcześniej był za mały i główka mu wychodziła przez ten otwór a to w nocy nie jest bezpieczne i zaleca się poczekać aż będzie taki śpiworek dobry​:grinning: wcześniej spał w rozku zawinięty w kocyk, ale ja rodziłam zimą to też inaczej :face_with_peeking_eye:myślę że taki lekki otulacz byłby ok na początek

1 polubienie

U mnie w nocy nawet 26 stopni jest wiec ja mu ubieram pampers i koszulkę albo bezrękawnik. A wczoraj spał w rampersach

@karolina27034
Dla nas obu to czarna magia hahaha :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Czemu na to wszystko na ma instrukcji- tylko samemu trzeba ją stworzyć :stuck_out_tongue_closed_eyes::sweat_smile:

1 polubienie

Coraz bliżej a ja dalej zielona :face_with_peeking_eye:
@chloria nie pogardziłabym instrukcją obsługi :joy:

1 polubienie

Luz, my nadal czasem z mężem zastanawiamy się czy dobrze ubraliśmy synka na sen nocny i czasem w środku nocy go przebieramy dokładamy warstwy albo odejmujemy :laughing:uczymy się

3 polubienia

Trochę pocieszające to co mówisz :smiling_face_with_tear:Mam nadzieję że sobie damy radę :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie