Ukrył sie przed mamą ![]()
U nas też są te wędrówki. A jaka nianię macie? My musimy jakąś właśnie kupić.
Ukrył sie przed mamą ![]()
U nas też są te wędrówki. A jaka nianię macie? My musimy jakąś właśnie kupić.
My mamy tapo- taka za 100 zł, kupiliśmy jak zostawialiśmy psa samego w domu żeby mieć podgląd czy nie robi demolki i w sumie teraz używamy dla dziecka ![]()
U nas dzidzia śpi podobnie jak my, piżamka i przykryta czymś. Ostatnio krótki rampers właśnie i przykryta taką większą pieluszką muślinowa i git a ja tego dnia pół nocy spałam bez kołdry ![]()
To mój synek wędrował przez jakiś czas ale teraz znów jest w fazie że śpi w miarę na swoim miejscu. Czasem na początku się wierci ale potem jak zaśnie to już śpi.
Jej mój do dziś wędruje jeden chociaż ma 4 lata
Mi sie z philipsa podoba ale cena zabija ![]()
Tylko te ceny są straszne ![]()
Cena duża
dlatego my się wstrzymujemy z zakupem bo nie wiem czy będzie nam na tyle potrzebne to urządzenie
My mamy z yoko i jest super, ale no ona też ponad 400 zł. Ja ją akurat dostałam w ramach współpracy, ale jesteśmy z niej mega zadowoleni, działa bez wi fi, ma osobny monitor i u nas jest cały czas w użytku, zwłaszcza wieczorem jak kładziemy małego na piętrze a sami idziemy na dół ![]()
@karolina27034 dzięki zapisze sobie ją ![]()
@Wesola95 też patrzyłam na tą z yoko to może muszę się jej lepiej przyjrzeć jak polecasz ![]()
No nam kamerka w mieszkaniu nie jest potrzebna ale jakbym miała dom to pewnie bym sobie sprawiła ja albo elektryczną nianię
Ja kupiłam nianię najtańszą jaką znalazłam i wystarcza
nie jest to jakaś zabójcza jakość ale więcej mi nie trzeba a kosztowała 160zl
Dziś w szkole rodzenia zadałam pytanie - jak ubierać do snu w takie upały? Położna powiedziała, że po prostu body z krótkim rękawem, a jak extremalne upały to nawet i w samym pampersie można ![]()
Ooo , dobrze wiedzieć ![]()
![]()
Nooo nie ma co przegrzewać bo nam jest gorąco to takim maluchom też napewno
Dzisiaj przeglądałam małej ubrania na następny rozmiar to chyba na lato zmienię sobie mózg i rampersy dostanie na dzień żeby było jej luźniej i przewiewniej a na noc body faktycznie ![]()
Ja przy drugim dziecku a mam wrażenie że nie wszystko wiem , tak że to normalne ![]()
Masz rację
chyba każda mama uczy się na bieżąco o swoim maleństwie ![]()
![]()
Teraz problem będziemy miały jak „rozbierać” na letnie noce, a na jesień jak ubierać bombelki na cebulkę ![]()
![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.