Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

Ukrył sie przed mamą :grin:

U nas też są te wędrówki. A jaka nianię macie? My musimy jakąś właśnie kupić.

My mamy tapo- taka za 100 zł, kupiliśmy jak zostawialiśmy psa samego w domu żeby mieć podgląd czy nie robi demolki i w sumie teraz używamy dla dziecka :smiley:

U nas dzidzia śpi podobnie jak my, piżamka i przykryta czymś. Ostatnio krótki rampers właśnie i przykryta taką większą pieluszką muślinowa i git a ja tego dnia pół nocy spałam bez kołdry :joy:

To mój synek wędrował przez jakiś czas ale teraz znów jest w fazie że śpi w miarę na swoim miejscu. Czasem na początku się wierci ale potem jak zaśnie to już śpi.

Jej mój do dziś wędruje jeden chociaż ma 4 lata

Mi sie z philipsa podoba ale cena zabija :frowning:

Kuzynka ostatnia mi taką kamerkę polecała

Tylko te ceny są straszne :confused:

Cena duża :sweat_smile: dlatego my się wstrzymujemy z zakupem bo nie wiem czy będzie nam na tyle potrzebne to urządzenie

My mamy z yoko i jest super, ale no ona też ponad 400 zł. Ja ją akurat dostałam w ramach współpracy, ale jesteśmy z niej mega zadowoleni, działa bez wi fi, ma osobny monitor i u nas jest cały czas w użytku, zwłaszcza wieczorem jak kładziemy małego na piętrze a sami idziemy na dół :grin:

2 polubienia

@karolina27034 dzięki zapisze sobie ją :smiley:

@Wesola95 też patrzyłam na tą z yoko to może muszę się jej lepiej przyjrzeć jak polecasz :grin:

No nam kamerka w mieszkaniu nie jest potrzebna ale jakbym miała dom to pewnie bym sobie sprawiła ja albo elektryczną nianię

Ja kupiłam nianię najtańszą jaką znalazłam i wystarcza :wink: nie jest to jakaś zabójcza jakość ale więcej mi nie trzeba a kosztowała 160zl

Dziś w szkole rodzenia zadałam pytanie - jak ubierać do snu w takie upały? Położna powiedziała, że po prostu body z krótkim rękawem, a jak extremalne upały to nawet i w samym pampersie można :slight_smile:

1 polubienie

Ooo , dobrze wiedzieć :heart::heart:

1 polubienie

Nooo nie ma co przegrzewać bo nam jest gorąco to takim maluchom też napewno

1 polubienie

Dzisiaj przeglądałam małej ubrania na następny rozmiar to chyba na lato zmienię sobie mózg i rampersy dostanie na dzień żeby było jej luźniej i przewiewniej a na noc body faktycznie :see_no_evil:

1 polubienie

Ja przy drugim dziecku a mam wrażenie że nie wszystko wiem , tak że to normalne :smiling_face:

2 polubienia

Masz rację :heart: chyba każda mama uczy się na bieżąco o swoim maleństwie :heart::heart:

1 polubienie

Teraz problem będziemy miały jak „rozbierać” na letnie noce, a na jesień jak ubierać bombelki na cebulkę :bubbles::onion:

1 polubienie