My tez tqpo.
Mamy w pokoju synka i u nAs w sypialni.
Jedyny minus to podglas na telefonie. Takze albo kamera albo używanie telefonu ![]()
https://mamaginekolog.pl/dziecko/pielegnacja-dziecka/jak-ubierac-dzieci-na-spacer/
Koleżanka wysłał mi wczoraj taką stronę
Znam tą stronę ![]()
Jestem ciekawa jaki to będzie miało efekt w praktyce ![]()
![]()
![]()
![]()
Za niedługo się dowiemy ![]()
Ja jak kładłam się spać to wczoraj ułożyć się nie mogłam - takie mocne/bolące już są te ruchy bombelka. Ale na jeden bok, ani na drugi. Poduszka ciążowa nawet rady nie dawała ![]()
O super grafika, dziękuję bardzo ![]()
![]()
![]()
Najgorsze jest dla mnie ubieranie teraz bo mamy w sypialni 25 stopni i ubieram do snu właśnie body z krótkim rękawem i ciągle myślę czy nie za zimno będzie i tak bez przykrycia spać . To okrywam nóżki takim cienkim otulaczem bambusowym .
U mnie też 25 kładziemy w body na krótki rękaw i śpiworek 0,5 tog
Bobas konkretnie umie kopnąć
mój sobie upodobał miejsce na nóżki pod samiutkim żebrami
że czasem muszę przed snem pochodzić żeby mi troszkę opadł ![]()
@Mamuska357 jak fajnie pokazane
scren poszedł i będę stosować ![]()
Bobasy lubią uderzać w żebra
mój zawsze tak idelanie wycelował
a widać u Ciebie stópkę przez brzuch?
Wlansie nie widać
a u ciebie było widać ??
A faktycznie, już o tym zapomniałam ;D na początku mieliśmy jakiś stary telefon żeby mieć cały czas aplikację na ekranie a teraz sporadycznie patrzę na kamerkę głównie jak synek zasypia.
Super nam się sprawdza funkcja wykrywania płaczu w tapo
U mnie też nie widać zarysów, tylko ze jakaś kończyna uderza
A dziś to miałam wrażenie że góra dół bansował ![]()
Ja mam wrażenie że mu jest ciepło i przez to ma tyle razy czkawkę , i taki mniej aktywny jest taki upał niż jak było chłodniej
Ja właśnie nie wiem jak ta czkawka dzidziusia wygląda, ale mój też ją ma chyba - bo to takie dziwne pulsowanie mam i ten brzuch tak podskakuje ![]()
U mnie też nje było widać
akurat ta stópka to dla mnie takie trochę z jednej strony przerażajace a z drugiej urocze więc nie wiem czy żałuje, że nie doznałam tego.
@magdap_96 mnie tak w żebra kopałam że pytałam lekarza czy może się potem z siniakami urodzić od tego ![]()
![]()
Ja wyobrażając sobie ruchy dziecka, to myślałam że będą tak jak w filmach, co obcy jest w kimś
I w sumie trochę tak to jest ![]()
Dziewczyny czy na początek kupować jakieś zabaweczki (np. kontrastowe)?
Na TT wyświetlają mi się m.in.:
- Zawieszka Tukan Iwo
- Canpol Babies, zawieszka do wózka i fotelika, Sensory Toys
- Książeczki kontrastowe
- Karty kontrastowe
Co polecacie?