Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka

Ooo to u nas 80, z hm 74/80 a z Sinsay ostatnio nawet 86 (bluzy i grubsze spodnie 74, tylko body są sporo za małe )

@SylwiaMK To u nas właśnie podobnie jak u ciebie :blush:

No to mój chyba jest dość malutki bo ma 15m a nosi ubranka na 80 …… i mojej siostry syn ma też ten rozmiar a ma już prawie 2 latka

Mój syn długo też nie przeskakiwał z rozmiarami

Ja mam szczuplaka ale długiego za to więc spodenki mamy wieksze a body mniejsze :see_no_evil:

To u nas w sumie na odwrót :joy: spodenki z kompletu zawsze są za duże i dłuższą chwilę czekają na założenie :joy:

1 polubienie

ja 3 tygodnie i już jestem w 62, większość 56 się nie nadaje :see_no_evil:

O widzisz. Mój syn 2 miesiące i 5 dni i lata w 56 i trochę 62

A mi się dziś udało zrobić porządek w ciuszkach synka i już wszystkie ubranka 74 spakowałam do wywiezienia do teściowej na strych :face_with_peeking_eye: i się więcej miejsca na półkach zrobiło

To u nas przy urodzeniu nosiła 50 i tak miesiąc, potem miesiąc 56, potem 62 już tak 1,5msc mniej więcej. Obecnie 68 (z hm nadal 62) i zobaczymy ile czasu :see_no_evil:mam nadzieję że jeszcze z miesiąc-dwa chociaż bo mam dużo letnich :rofl:

Hahahha a to powinna już ciut dłużej ponosić

U mnie 56 to tylko w szpitalu miała ubrane , dlatego dobrze , że miałam mało tego rozmiaru . Bo i tak kilku rzeczy nie zdążyła ubrać nawet .

Ja też się śmieje, zeby corka teraz za szybko nie rosla bo mamy dużo sukienek i rampersow 68 takich na teraz na lato i fajnie byloby chociaż raz założyć :slightly_smiling_face:
U Nas 4 sierpnia bedzie 6 miesięcy i jeszcze mam pare rzeczy 62 z H&M.

Moment mała mi tak rosła że nie zdarzyłam kupić większych body i w pajacach była :sweat_smile::sweat_smile: na szczęcie już stanęła ze wzrostem trochę :smiling_face:

Ja tak samo bo nie ma jeszcze trzech miesięcy a już 68 nosi , z hm w 62 wejdzie . A ja najwięcej miałam ciuszków w rozmiarze 62 i niektóre ubrane po razie tylko , a niektóre wcale :woman_facepalming:.

no ja miałam kilka 56 z pepco i nigdy nie miały premiery haha

1 polubienie

Bo Pepco te mniejsze rozmiary ma mega zaniżone :see_no_evil: ja miałam tak samo

taaak ciuszki fajne, ale rozmiary się nie nadają :smiley:

Ooo to ciekawe, bo moim zdaniem w pepco są większe niż mój lody albo w sam raz …… zaniżone ma Sinsay

Sinsay ma bardzo zaniżone , pepco mi się ogólnie wydaje że też ale moz eto moje zdanie . Ale może patrzę przez pryzmat ubrań z hm