Mycie i pranie zabawek

A wyobraź sobie my kupowaliśmy fairy te co producent rekomendował i to samo jest :confused: piekarnik fajny mamy, ale reszta ma trochę do życzenia :stuck_out_tongue: no i moja wymarzona lodówka czerwona​:heart:

Masz czerwoną lodówkę?

1 polubienie

Hej. Gryzaki i smoczki raz na jakiś czas gotuje wodę w czajniku i w misce wyparzam, a zabawki normalnie piorę w pralce w proszku i płynie Lovela

Ten płyn jest najlepszy. Ostatnio kupiłam inny, bo na allegro brakowało mi produktu do darmowej dostawy i dostałam uczulenia na dłoniach doczesnego mycia. Masakra. Jak tylko skończę ten płyn to wracam do płynu canpol. A przez ten czas mąż będzie więcej mył butelki :smiley:

Można też spróbować myć w rękawiczkach lateksowych albo gumowych jak masz uczulenie.

Nigdy wcześniej nie miałam uczulenia na nic, teraz chyba za często butelki myje. Ale z płynem z canpol nie miałam tego problemu. Z rękawiczkami to spróbuję się trochę pomęczyć zanim się płyn nie skończy

A przy innych środkach czystości typu cif masz problem?

Nie, tylko płyny do mycia naczyń dla niemowląt. Po zwykłym nigdy nie miałam.

To ciekawe. To jakie to musi być świństwo bo mimo że dla niemowląt skoro dorosłego uczula

Tak xd wymyśliłam sobie, że na taką być i się udało :smiley: w sumie nikt nie ma takiej xd

1 polubienie

Oooo czadowa, piękna czerwień

Ooo nie widziałam jeszcze takiej :smiley: a kuchnie masz w jakim kolorze ?

1 polubienie

Piękna ona jest. My nad nią myśleliśmy, ale doszliśmy do wniosku że mało miejsca ma w środku, a na żywo nie dało się nigdzie zobaczyc. Czy jednak jest pojemna?

Ale super :grin: ja chciałam błekitną ale mam ostatecznie kuchnie w zabudowie :sweat_smile: może kiedys w domu sobie taką zrobię.

1 polubienie

Ja też mam w zabudowie a teraz jakbym robiła kuchnię to bym kupiła wolnostojąca z dużym zamrażalnikiem :face_with_peeking_eye: bo teraz ciągle mam mało miejsca

meble kuchenne i resztę agd tez w takim stylu czy tylko lodowka sie wyróżnia ?
nigdy nie miałam jeszcze okazji zobaczyć takiej ale wyglada kozacko coś innego niz zwykle
chociaż faktycznie sprawia wrażenie wąskiej bardzo
patrząc na parametry w sumie roznica na szerokości i głębokości to kolo 5cm od np samsunga ktory mam to niby nie duzo

Właśnie jestem poza domem i muszę dzisiaj zrobić Wam zdjęcie, bo nawet nie mam na telefonie :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Oo koniecznie wyślij jak wrócisz :smiling_face_with_three_hearts:

Oo to mi się skojarzyło z domem z moich sąsiadów przyszłych , mają cały dom w antracyt i biel i odznaczają się czerwone drzwi . Na początku mi tak dziwnie było ale teraz jak urządzają sie i wszystko nabiera wkoło kształtów to ciekawie to wygląda :blush:

Pamiętaj o fotce bo jestem ciekawa jaki to wygląda. Tylko lodówka jest czerwona czy coś jeszcze? A meble kuchenne w jakim masz kolorze?