Oooo! Misze zobaczyć czy jest taki z uszkami do trzymania i kupić córce do żłobka ![]()
A do żłobka kupujesz takie same bidony/kubki jak do domu? nam pani w żłobku przy zapisie mówiła że najlepiej żeby dziecko używało w żłobku takich samych kubków/ bidonów jak w domu, bo często dzieci dostają nowe bidony do żłobka i w żłobku nie wiedzą jak z nich pić. Przyznam szczerze że pomyślałabym o tym, no ale synek ma dopiero 3 miesiące, więc jeszcze mam trochę czasu żeby myśleć o takich rzeczach ![]()
I w domu i w żłobku mamy Canpol. W domu przy posiłkach i tak dajemy z otwartego kubeczka, ale w razie czego bidon z wodą zawsze stoi w dostępnym miejscu, żeby córka mogła sobie w każdej chwili wziąć, jeśli chce. Często stawiam po prostu na macie z zabawkami ![]()
Cytat
@Wesola95 ja Cie tylko tu oznacze ![]()
![]()
![]()
podoba mi się to!
widziałam też, że @MojeM1 wrzucala swoje jamnikowe łowy z biedry! Trochę nawet pozazdrościłam ![]()
Hehe nagle okazuje się, że biustonosz z fiszbinami jest strasznie niewygodny ![]()
U nas też się super sprawdza bidon z Canpol, syn nie chce pić z innego. My mamy z testów, teraz na topie panda, bo Pando jest w Bingu ![]()
U nas starsza długo używała tych bidonów z Canpol. Dla młodszej też już mam ale jeszcze jej nie dawałam
Jestem po pierwszych testach laktatora
i powiem tak - na razie jesten zachwycona. W szoitalu mialam zwykky elektryczny butelkowy… a to to zupełnie inna bajka ininny wymiar użytkowania ![]()
Mam nadzieję ze pomoze mi ten Podwójny laktator rozkręcić laktację ![]()
U nas córka używa tych bidonów z canpola i są swietne , kupiłam kilka na zapas bo po jakimś czasie na zakretce pojawia się ciemny isad i nie wiem co to a domyć się nie da i wywalam i biorę nowy z zapasu.