Ja nie miałam takiego problemu, z wrażliwymi piersiami może dlatego że zcuągałam cały czas pokarm laktatorem ![]()
Ja chciałam karmic max 3 miesiace i pozniej butelka…. Zycie pokazało inaczej, że karmiłam prawie rok
odstawiłam na własne życzenje żebym mogła się troche ulotnic z domu ![]()
Wow
to super, że w tą stronę, bo zwykle chce się dłużej karmić, a wychodzi dłużej
No ja się mecze starym laktatorem lovi prolactis… nigdzie nie moge znaleźć reduktorów do krjka, a mam za duży. Moze ktos pidrzuci stronke, gdzie mogę zamówić.
Ciekawa jedtem czy czesci zamienne #canpol pasują?
Ja chciałam karmić do roku, przy 10 msc córka prawie odrzuciła pierś, ale zaczęło się ząbkowanie i córka przeprosiła się z cycusiem, bo późnej w zasadzie tylko ta pierś nas ratowała bo mała nic nie chciała jeść. Finalnie karmiłam prawie 2 lata.
W końcu laktator przygotowałam do użycia
Jaki on jest super. Mega mi sie podoba wizualnie. Miarka w środku i różne rozmiary lejkow - za to wielkie ukłony w kierunku Canpol ![]()
Przy Synku poznalam co to zwykly laktator i to byla nierówna walka. Tego jestem mega ciekawa ![]()
Z Lovi chyba nie widziałam oryginalnych reduktorów, wiec musiałabyś szukać zamienników. Ale 100% pewności nie mam
Myślę, że najszybciej uzyskasz pomoc jak odezwiesz się bezpośrednio do lovi, możesz napisać e maila albo zadzwonić, istnieje szansa że te z Canpola będą pasować bo lovi to marka należąca do Canpola, ale żebyś nie wydała niepotrzebnie pieniędzy to lepiej dopytać ![]()
Hahahha ja miałam identycznie tylko że ja prawie 2 lata syna . Za nic w świecie nie chciał butli
No wlasnue szukam i nawet zamówiłam. Zobaczymy czy będą pasować.
No ja dawno dawno już mialam doczynienia z laktatorem i nikt wtedy nawet nie pisnął że są jakieś rozmiary dla tych lejkow… przy pierwszej córci ( 19 lat temu) radzilam sobie sama, bo laktator to była wieczność. Teraz mamy raki wybór i dosteo do infirmacji, że aż czlowiek nie wie co wybrać…
Tak to fakt, że wyboŕ latwy nie jest
ja rodzilam.w 2023 i też nie mialam pojecia o jakiś reduktorach. Mialam (mam dalej) laktator z canpola ale w miarę podszedl. Nawet dokupilam wtedy inny lejek ale nie sprawdzil sie. Ogólnie miałam mało mleka ale cos tak zawsze.się ściagnac udalo ![]()
Teraz udalo mi się zalapać na testy tego muszlowego i zaraz po porodzie bede na pewno używać. Jednak to wygoda jak.nie trzeba siedzieć i trzymać tej butelki.
Ja ten Smart Sense oddałam siostrze i jest zachwycona. Dałam jej go właśnie dziś i mówi, że na swoim poprzednim ściągała połowę mniej mleka, niż przy Smart sense.
Ja już sie nie moge doczekać pierwszych testów 🩷