Opuchnięcie po cesarce

Lepiej od razu jak człowiek dojdzie do siebie bo potem się zwleka i się okazuje że się nie pójdzie nigdzie bo wiecznie jest coś innego ważniejszego a problemy nie musza pojawić się od razu 

Oj Mamalaury święta prawda, u mnie już rok i się nie wybrałam ;/

ja też jakoś wybrać się nie mogę 

Ja takie coś miałam właśnie teraz po trzeciej Cc. Nawet jest gdzieś Osobne watek gdzie jedna z dziewczyn właśnie zadała to samo pytanie. W każdym razie taka Górka to prawdopodobnie są zrosty które nie są groźne ale za to bolesne i nie wiem jak długo bolą ale ja jestem ponad siedem miesięcy po cc a nadal przy dotyku albo jak dziecko np. na przewijak U mnie kopnie w bliznę to zwijam się z bólu. Przez to też nie zaczęłam nawet Ćwiczyć żeby zrzucić trochę kilogramów z brzuszka, bo właśnie to najbardziej mnie boli. Ta Górka już się bardzo zmniejszyła i jest mało widoczna bo Brzuszek prawie znikną, ale jednak dyskomfort pozostał

7 miesięcy to już bardzo długo. a mówiłaś o tym leekarzowi?

Więc za długo utrzymują ci się te zrosty najlepiej by zobaczył to lekarz ..być może od dźwigania źle ci się zagoiła rana

Natinka a lekarz to widział? U mnie powiedziała, że się ładnie wszystko goi. 

ja  mam lekarza 14 i  też będę chciała żeby zobaczył czy wszystko jest tam w porządku 

Natinka u mnie się niby wszystko fajnie zagoiło, nie ma żadnych zrostów a jak właśnie mały mnie przez przypadek kopnie w bliznę po cc to dalej czuję ból albo bardziej dyskomfort. Nie jest to w każdym razie przyjemne. Z resztą nawet jak sama po tej bliźnie przejadę to też takie dziwne uczucie. A jestem już 15 miesięcy po porodzie. 

Takie niegojące się rany zawsempowinien obejrzeć lekarz 

Najlepiej żeby zobaczył lekarz 

ale ciekaw esa na takie zrosty jakies maści ?

żeby ewentualnie te zrosty smarowac?

probowals plynnego pudru ?  wwielu takich kwestiach on bardzo pomaga

Mi też się wydaje że powinien zobaczyć to lekarz i dobrać odpowiednie leczenie są specjalne preparaty które przyspieszają gojenie się ran 

Anoosk płynny puder? nie słyszałam o tym? 

może lepiej żeby lekarz coś przepisał 

właśnie najlepiej jak lekarza to zobaczy dla pewności 

MamaEm ale nie raz mówią że puder w płynie mocno wyszusza i to nie zawsze jest dobre właśnie 

Anoosk płynny puder? Pierwsze słyszę, co to takiego?

zaskakujecie mnie;) płynny puder dopiero co czytałam o żelazku w spreyu;) haha