Nas czekaja za niedlugo drugie urodziny synka
bedzie “ijo ijo”. Zamówiłam zestaw balonów z wozem strażackim i kolami i serwetki w podobnym stylu. A na fabryce bodzików fajny podkoszulem z 2 i wozem strażackim i imieniem synka.
A na torcie pojawi sie Marshall ![]()
U mnie najstarsza córka chce urodziny sticz i Engel. Szukam już figurki na tort zasy cukrowej, i odrazu na tort na chrzciny synka jakiegoś misia aniołka ![]()
Uważam, że na przekłucie jeszcze będzie czas i wybrałabym coś innego u nas najlepiej sprawdzają się prezenty w formie wyjazdu i wspólnie spędzonego czasu w fajnym miejscu. Można zaplanować ciekawy weekend i w jeden dzień zorganizować przyjęcie a na następny wybrać aktywność np.basen, sale zabaw czy jakieś mini zoo jeżeli pogoda nie będzie sprzyjać są również pawliony zamknięte na obserwacje zwierząt myślę że to dobra forma poznawania świata i maluch będzie zadowolony. A co do przyjęcie fajnie się sprawdzają organizowane w danym motywie jeżeli zwraca szczególną uwagę na jakiś kolor bądź zabawkę czy postać z bajki można dodać dekoracje my zawsze drukujemy np.motylki i naklejami na patyczki które wbijamy w ciasta czy babeczki a przy tym robi się kolorowo i dziecko zaczyna zwracać uwagę na wszystko co się znajdzie w zasięgu wzroku
takim dodatkowym upominkiem czy prezentem od was może być jakaś fajna książeczka np z otwieranymi okienkami czy właśnie interaktywna gdzie trzeba coś wyciągnąć jest teraz tego dużo na rynku i wystarczy dostosować pod wiek i zainteresowania dziecka
Ja też zamawiałam balony na Temu, i byłam w szoku jakości i wyglądu. Bałam się że będą śmierdzieć czy cos, wgl nie pękały a syn do tej pory pokazuje, że tu miał balony. My impreze robiliśmy w domu i nic nie kupiliśmy. Ja nawet sama tort robiłam, a na dekoracje miałam małe pojazdy budowlane z temu i syn zachwycony.
Pamiętam jak byłam z mamą u kosmetyczki na przekłucie uszu. Super to było a byłam mała, więc miłe wspomnienie.
A czy któraś z Was kupowała taki spray do balonów, który ma powodować, że dłużej będą się utrzymywać? Mam w planie zamówić taki właśnie na roczek ale kompletnie nie wiem czy jest jakaś różnica, może ktoś ma sprawdzony?
Ja nie kupowałam sama ale pani w sklepie nam psikala nim i kiedyś kupiłam bez, to ten z faktycznie dłużej utrzymywał ten hel w balonie, bardzo długo wyglądały tak jakbysmy dopiero co kupili potem faktycznie widać było że trochę traci go ale dalej spoko się utrzymywał.
No właśnie słyszałam, że różnica jest na prawdę spora. A sale będziemy musieli ozdobić dzień przed i nie chciałabym aby nas zastały leżące balony:/
Super córcia napewno bedzie szczeliwa chociaz tez sie cieszy jak widzi pieski bo mmay pieska w domu i caly czas sie cieszy
My postanowilismy w domu zrobic skromne przyjecie dla najbliższych. Chrzciny tez mielismy w domu ale na ogrodzie bo pogoda była swietna
Napewno poszukam na shein albo temu
Ja wlasnie jestem taka ze nawet drobny prezent kupie zeby ktos sie cieszył. Nawet jak nie bedzie pamietac
O to super u nas sie to nie zgrało ale moj brat tez miał slub razem z chrzcinami gdzie akurat zostałam chrzesną
Ja pracuje w restauracji to ostatnio roczek miał chłopczyk w tematyce misia były balony niebiesko białe i 2 duze misie pluszowe slicznie to wygladało
To nawet jakby przyszła taka duza pszczoła to bym ja napompowała helem tez dobry pomysł😁
O to bedzie świetna imprezka obczaj w pepco i kiku bo jest bardzo duzo ozdób z psiego patrola
Gardzo ładne figurki widziałam na allegro tam zamawiałam na tort buciki na chrzciny i przyszło śliczne
Moja koleżanka taki miała to mówiła, że ciężko się używa i całe balony w tym brudne miała ![]()
Kurczę to będę musiała kupić szybciej i się najpierw nauczyć używać😂
To samo z helem, jak nie masz doświadczenia to może więcej polecieć w powietrze niż do balonu. Ostatnio trafiła mi się taka popsuta butla w action, ale zareklamowalam i oddali mi za nią kasę. Albo tam w ogóle nie było helu, abo było coś uszkodzone, bo balony może utrzymały się parę h i pomopowalam w nocy a rano leżały na ziemi
Kup sobie najtańszy lakier do włosów. Popsikaj nim balony i będzie to samo. Mam wypróbowane ![]()
![]()
A wiesz że są balony foliowe do Helu i do powietrza. Różnią się czymś