Pierwszy Roczek dziecka

Nas czekaja za niedlugo drugie urodziny synka :slight_smile: bedzie “ijo ijo”. Zamówiłam zestaw balonów z wozem strażackim i kolami i serwetki w podobnym stylu. A na fabryce bodzików fajny podkoszulem z 2 i wozem strażackim i imieniem synka.
A na torcie pojawi sie Marshall :slight_smile:

3 polubienia

U mnie najstarsza córka chce urodziny sticz i Engel. Szukam już figurki na tort zasy cukrowej, i odrazu na tort na chrzciny synka jakiegoś misia aniołka :smile:

1 polubienie

Uważam, że na przekłucie jeszcze będzie czas i wybrałabym coś innego u nas najlepiej sprawdzają się prezenty w formie wyjazdu i wspólnie spędzonego czasu w fajnym miejscu. Można zaplanować ciekawy weekend i w jeden dzień zorganizować przyjęcie a na następny wybrać aktywność np.basen, sale zabaw czy jakieś mini zoo jeżeli pogoda nie będzie sprzyjać są również pawliony zamknięte na obserwacje zwierząt myślę że to dobra forma poznawania świata i maluch będzie zadowolony. A co do przyjęcie fajnie się sprawdzają organizowane w danym motywie jeżeli zwraca szczególną uwagę na jakiś kolor bądź zabawkę czy postać z bajki można dodać dekoracje my zawsze drukujemy np.motylki i naklejami na patyczki które wbijamy w ciasta czy babeczki a przy tym robi się kolorowo i dziecko zaczyna zwracać uwagę na wszystko co się znajdzie w zasięgu wzroku :blush: takim dodatkowym upominkiem czy prezentem od was może być jakaś fajna książeczka np z otwieranymi okienkami czy właśnie interaktywna gdzie trzeba coś wyciągnąć jest teraz tego dużo na rynku i wystarczy dostosować pod wiek i zainteresowania dziecka

Ja też zamawiałam balony na Temu, i byłam w szoku jakości i wyglądu. Bałam się że będą śmierdzieć czy cos, wgl nie pękały a syn do tej pory pokazuje, że tu miał balony. My impreze robiliśmy w domu i nic nie kupiliśmy. Ja nawet sama tort robiłam, a na dekoracje miałam małe pojazdy budowlane z temu i syn zachwycony.
Pamiętam jak byłam z mamą u kosmetyczki na przekłucie uszu. Super to było a byłam mała, więc miłe wspomnienie.

1 polubienie

A czy któraś z Was kupowała taki spray do balonów, który ma powodować, że dłużej będą się utrzymywać? Mam w planie zamówić taki właśnie na roczek ale kompletnie nie wiem czy jest jakaś różnica, może ktoś ma sprawdzony?

Ja nie kupowałam sama ale pani w sklepie nam psikala nim i kiedyś kupiłam bez, to ten z faktycznie dłużej utrzymywał ten hel w balonie, bardzo długo wyglądały tak jakbysmy dopiero co kupili potem faktycznie widać było że trochę traci go ale dalej spoko się utrzymywał.

No właśnie słyszałam, że różnica jest na prawdę spora. A sale będziemy musieli ozdobić dzień przed i nie chciałabym aby nas zastały leżące balony:/

Super córcia napewno bedzie szczeliwa chociaz tez sie cieszy jak widzi pieski bo mmay pieska w domu i caly czas sie cieszy

1 polubienie

My postanowilismy w domu zrobic skromne przyjecie dla najbliższych. Chrzciny tez mielismy w domu ale na ogrodzie bo pogoda była swietna
Napewno poszukam na shein albo temu

1 polubienie

Ja wlasnie jestem taka ze nawet drobny prezent kupie zeby ktos sie cieszył. Nawet jak nie bedzie pamietac

O to super u nas sie to nie zgrało ale moj brat tez miał slub razem z chrzcinami gdzie akurat zostałam chrzesną

1 polubienie

Ja pracuje w restauracji to ostatnio roczek miał chłopczyk w tematyce misia były balony niebiesko białe i 2 duze misie pluszowe slicznie to wygladało

To nawet jakby przyszła taka duza pszczoła to bym ja napompowała helem tez dobry pomysł😁

O to bedzie świetna imprezka obczaj w pepco i kiku bo jest bardzo duzo ozdób z psiego patrola

1 polubienie

Gardzo ładne figurki widziałam na allegro tam zamawiałam na tort buciki na chrzciny i przyszło śliczne

Moja koleżanka taki miała to mówiła, że ciężko się używa i całe balony w tym brudne miała :smile:

1 polubienie

Kurczę to będę musiała kupić szybciej i się najpierw nauczyć używać😂

To samo z helem, jak nie masz doświadczenia to może więcej polecieć w powietrze niż do balonu. Ostatnio trafiła mi się taka popsuta butla w action, ale zareklamowalam i oddali mi za nią kasę. Albo tam w ogóle nie było helu, abo było coś uszkodzone, bo balony może utrzymały się parę h i pomopowalam w nocy a rano leżały na ziemi

1 polubienie

Kup sobie najtańszy lakier do włosów. Popsikaj nim balony i będzie to samo. Mam wypróbowane :rofl::rofl:

5 polubień

A wiesz że są balony foliowe do Helu i do powietrza. Różnią się czymś

1 polubienie