Przez ten sen po cichu licze ze dziewczynka , czas pokaże ![]()
Hedwiga ja mam podobnie, też jakoś w podświadomości nie dopuszczałam innej opcji jak dziewczynka, alekarz od początku twierdził że chłopak. Dlatego nadal mam problem z imieniem, nie wiem na jakie się zdecydować.
Mam to samo ![]()
![]()
imienia brak.
Corka mowi na niego Szczepcio(przez Jadzie Petelke), ja chce Rocha albo Kosme, choc z drugiej strony nie jestem jakos przekonana do tych imion. Szanowyny z kolei mowi ze to bedzie Tymon ![]()
![]()
30tc i nadal nie wiadomo:woman_shrugging:
Z corka byloby latwiej bo mialabyc Roza albo Jaśmina
U nas córka miała być Melania.
Natomiast syn mówiłam że będzie Ignacy, ale przez to że każdy daje tak na imię, co drugie dziecko Teraz na chrzcie tak ma to jakoś mi się już opatrzyło.
Córka mówił że w brzuszku mieszka Franek, a mi znów Błażej się gdzieś obiło o uszy.
Hmm no ja tu jeszcze nic nie widzę ![]()
My jak uslyszeliamy na I prenatalnych ze chlopak… to stwierdzilismy od razu ze bebdzie problem z imieniem. Mamy Kacpra - to imie sie i Mi i meżowi podobalo. Ale o.kolejne byloby ciezko.
A tu pyk na II prenatalnych slyszymy ze dziewczynka
Tu z imieniem nie mamy problemu - juz w pierwszej ciązy mowilismy o Wiktorii. A na drugie po mojej zmarlej w zeszłym roku Mamie bedzie Jolanta.
O wow to super wam się trafiło ![]()
Ja bym raczej poczekała
u mnie 23 tydzień i nadal ciężko cos dostrzec ze względu na ułożenie. Na pierwszych USG miał być niby chłopiec ale już od jakiegoś czasu narracja się zmieniła i chyba dziewczynka więc sama widzisz, że czasami ciężko coś stwierdzić ![]()
To jak wróżenie z fusów, nie ma co się nastawiać jeszcze
no chyba że chcesz mieć pewność na już to jedynie w grę wchodzą testy genetyczne typu NIFTY tam masz 99 procent pewności co do płci ![]()
Jestem po pierwszych prenatalnych. Pani dr. pokazala mi wyrostek plciowy ktory lezal plasko…wiec na 75% dziewczynka
zobaczymy czy potwoerdzi sie na polowkowym ![]()
Gratulacje ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje! Aż się miło wspomina te wizyty lekarskie jak się patrzy na to usg ![]()
Witamy małą dziewczynkę ![]()
Na początku ciąży takie historie trochę mnie utrzymywały na duchu gdy chciałam aby drugie dziecko było dziewczynką
ale w dobie dzisiejszych sprzętów i możliwości jakie dają badania prenatalne to raczej niemożliwe ![]()
Ja się dowiedziałam w 19tc że jednak będzie kolejny chłopak,a wcześniej ze względu na to, że dziecko jest bardzo ruchliwe,a ja z nadwagą to ciężko było uchwycić je w pozycji aby to zbadać . Tak czy siak będę miała dwóch synów 🩵🩵i tak będę kochać ![]()
Wow to super ! Gratulacje ![]()
A przed ciążą też chciałam parkę, ale będzie drugi chłopak, to chociaż ubrania i zabawki będą pasować ![]()
Moja lekarka mówi że na tym etapie nigdy nie ma 100% pewności więc nie ma co. Poczekaj do następnej ![]()
Hahaha właśnie tak to sobie tłumacze
a mój mąż dodaje, że na upartego zrobimy im za jakiś czas łóżko piętrowe i zajmą tylko jeden pokój,a nie dwa ![]()
My dowiedzieliśmy się w 13 tc i teraz czekamy na córeczkę, zostało nam 6 dni do terminu ![]()
![]()
Moim zdaniem to jeszcze troszkę za wcześnie