Plec dziecka w 12tc

Ojeej, to już za chwilkę powitacie maluszka :heart: Życzę szybkiego porodu! :sweat_smile:

Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie :heart:

Szybkiego rozwiązania:)

Oo a ja chcialabym dwoch chlopcow! :grinning: na razie jeden w drodze :grinning:

2 polubienia

Ja marzyłam o parce, a potem wyjdzie w praniu czy będzie trzecie. To mam … Parkę, ale naraz w brzuchu :sweat_smile: Trójka już będzie i nie ma co się zastanawiać :see_no_evil: Na pierwszych prenatalnych w 14 tyg dziewczynkę było już widać na 100%, a drugi bobas nie chciał się ujawnić. Około 18tyg już lekarz zobaczył, że to chłopak i drugie prenatalne potwierdziły. W domu już jest siostra :smiling_face_with_three_hearts: Dokupujemy teraz chłopięcą wyprawkę

2 polubienia

Ja marzyłam o parce i będzie wymarzona parka :heart_eyes:

2 polubienia

Ooo to już nie długo też bym chciała już ten czas jeszcze trochę muszę czekać

Dzis sie wlasnie dowiedzialam co to znaczy teczowy maluch, tak ze ciesze sie razem z toba ze jest ok :blush:

2 polubienia

Gratulacie to tez duze szczescie jak sie parka trafi ja tez bede ja miec i zawsze tez o niej marzylam :smiling_face_with_three_hearts:

Ale super :heart_eyes: Czy u Was w rodzinie zdarzają się bliźniaki, czy to raczej cos nowego ? Chciałabym mieć takich bliźniaków :star_struck:

1 polubienie

Nie mamy w rodzinie bliźniąt , to była ogromna niespodzianka :smile:

A brałaś jakieś tabletki przed staraniami ? Bo moja była szwagierka kieeeeedyś właśnie zaszła dlatego , że brała coś na hormony

Właśnie 3 miesiące brałam hormon na torbiel, to była jednocześnie antykoncepcja. Miesiąc po odstawieniu byłam już w ciąży. Ale teoretycznie prawdopodobieństwo mnogiej ciąży bo hormonach jest 2% większe niż bez nich. Może akurat trafiliśmy :sweat_smile:

1 polubienie

Mi przed pierwszym dzieckiem marzyły się bliźniaki, ale teraz wydaje mi się to hardcore. Chociaż znam parę rodzin to nie narzekają ani na nudę ani w druga stronę. Ja mam z dwóch stron u dziadków bliźniaków, ale nam się jeszcze nie trafiły :smiley:

Ja podziwiam rodzicow blizniakow , czasami z jednym maluchem nie idzie ogarnac a co dopiero z dwojka :rofl::rofl::rofl: a taki bunt x 2 nieee dziekuje :rofl::rofl:

No będzie pewnie ciężko ale nastawiam się pozytywnie :sweat_smile: co się będę zamartwiać już teraz. Akurat nigdy nie miałam takich myśli że “chciałabym” bliźniaki, ale myślę że może mimo tego że ciężej to fajnie że mam już córkę i będzie teraz w sumie trójka, bo może gdyby było na odwrót to bym już się nie decydowała później na kolejne dziecko :sweat_smile:

2 polubienia

U nas było już na tym etapie wiadomo a ostatnio miałam 2 badanie prenatalne - potwierdziło się iż będę mieć 2 synka . wyglądało bardzo podobnie jak u ciebie na zdjęciu. jednak poczekaj na połówkowe USG wtedy już powinno być wiadomo . Trzymam kciuki :heart:

1 polubienie

Mi ostatnio ginekolog mówił, że antykoncepcja hormonalna ani tabletki hormonalne podawane z innych powodów nie mają powiązania z ciążą mnogą, a przynajmniej nie ma potwierdzeń badaniami, że ma to wpływ

1 polubienie

Dla mnie to ładnie z boku wygląda ale sama za nic w świecie bym nie chciała bliźniaków

2 polubienia

Dokładnie ja mam problem z moim 6 letnim synem się wyrobić a co dopiero przy dwójce maluchów na raz

2 polubienia