Jeszcze niedługo będzie krzesełkowe, balonowe o niewiadomo co jeszcze
No mówię Wam. Ale wzięłam ten lokal bo pod nosem , od kościoła 2 min autem , i z domu tak samo - myślę wózkami jechać , a ja szukałam jaj kwadratowych - tu jest sala na wyłączność plus ogród z palcem zabaw - mamy bocianie gniazdo więc tam dam dla dzieci. Od glowy wychodzi 210 zł plus tort podejrzewam 20 zł od głowy. Ciasta jakbym chciała dać w podziękowaniu to po 35 zł od pudełka.
Także nic tylko mieć swój biznes i wołać jak piszecie z @Karcia ![]()
![]()
![]()
Ha ! I tu Cie zaskocze ! O “balonowym” slyszalam ! Wlasciwie konkretnie chodzilo o dekoracje , jak chcialabys swoje to trzeba zaplacic ![]()
Aha czyli trzeba zapłacić za dekoracje i w sali trzeba też zapłacić że będą dekoracje ![]()
![]()
to taki podatek od podatku ja pierniczę dziewczyny zmieniany branże ![]()
![]()
@Karcia przejmujemy remize u Ciebie ![]()
Mogę być skarbnikiem czy księgowa ![]()
![]()
![]()
Wow to ja pierwsze słyszę o balonowym xd
A jak jak tyle matek wpadnie do naczelnika straży to bez gadania poda pieniądze. @MamaSloneczka bierzemy cię ![]()
![]()
No wiesz , matkami sie nie dyskutuje
w kazdym razie lepiej tego nie robic ![]()
Ja właśnie byłam zaskoczona tortowym
w restauracji w której chciałam robić roczek, jakbym miała swój tort, to musiałam mieć na niego paragon i dodatkowo zapłacić im 400 złotych… a jakbym brała tort od nich, to 450 złotych koszt tortu ![]()
Wow 400 zł to zdzierstwo:/
Niezły wymysł że dodatkowa opłata za tort i za opakowania, a co z ciastami? Rozumiem że są od nich Bo jakbyś chciała swoje to też pewnie jakaś dodatkowa opłata?
Teraz mi się przypomniało że ja jeszcze spotkałam się z opłatą za pokrowce na krzesła.
@asiam1 opłata za dekoracje, nie nie wierzę… ![]()
Opłata za wszystko dosłownie ![]()
Ja tez placilam , 5 zl za kazdy pokrowiec , dlatego , ze pozniej trzeba je do “pralni” oddac ![]()
Wiesz wstepną umowę podpisałam z menadżerka, a po 15 lutym mam już właścicielem podpisać i wtedy dopytam czy ciasta jak na stronie cukieri czy cos do tego mamy doliczać.
Ciasta jakbym chciała swoje to no problem bo dom dziadków jest naprzeciw sali , wiec mogę swoje upiec i trzymać w ich lodówce i wiesz goscie beda się rozjeżdżać to myk szybko po ciasto do nich i z głowy , ale zapytam z ciekawości jak bym miała swoje pewno bedzie opłata…dobrze ze tu o tym piszemy bo od razu na kartce sobie pisze ew opłaty dzieki Wam o których bym nawet nie pomyślała ![]()
![]()
![]()
![]()
Kwiaty sztuczne będa na stołach , ale wyglądają jak zywe bo je wiedziałam, pokrowcow nie ma krzesłach ![]()
Na dole jest biblioteka i tam dzieci też mogą sie bawić w razie nie pogody i za to nie biorą oplaty ![]()
Wiesz tez zaraz obok jest remiza, ściana w ścianę i pytałam co w razie wezwania to mówiła menagerka że wiedzą jak mają samochody ustawiać aby wóz strażacki mogł wyjechać.
Teraz to już chyba za wszystko się płaci ![]()
![]()
Ooo, a kiedy macie imprezę? ;p bo chyba coś mnie ominęło albo mózg ciążowy został i nie pamiętam ![]()