Podziękowania dla ginekologa/poloznej

Jeszcze niedługo będzie krzesełkowe, balonowe o niewiadomo co jeszcze

No mówię Wam. Ale wzięłam ten lokal bo pod nosem , od kościoła 2 min autem , i z domu tak samo - myślę wózkami jechać , a ja szukałam jaj kwadratowych - tu jest sala na wyłączność plus ogród z palcem zabaw - mamy bocianie gniazdo więc tam dam dla dzieci. Od glowy wychodzi 210 zł plus tort podejrzewam 20 zł od głowy. Ciasta jakbym chciała dać w podziękowaniu to po 35 zł od pudełka.

Także nic tylko mieć swój biznes i wołać jak piszecie z @Karcia :rofl::rofl::face_with_peeking_eye:

Ha ! I tu Cie zaskocze ! O “balonowym” slyszalam ! Wlasciwie konkretnie chodzilo o dekoracje , jak chcialabys swoje to trzeba zaplacic :rofl:

Aha czyli trzeba zapłacić za dekoracje i w sali trzeba też zapłacić że będą dekoracje :rofl::rofl::rofl: to taki podatek od podatku ja pierniczę dziewczyny zmieniany branże :rofl::rofl:

1 polubienie

@Karcia przejmujemy remize u Ciebie :rofl:

1 polubienie

Mogę być skarbnikiem czy księgowa :rofl::rofl::rofl:

Wow to ja pierwsze słyszę o balonowym xd

A jak jak tyle matek wpadnie do naczelnika straży to bez gadania poda pieniądze. @MamaSloneczka bierzemy cię :rofl::rofl:

1 polubienie

No wiesz , matkami sie nie dyskutuje :rofl: w kazdym razie lepiej tego nie robic :rofl:

1 polubienie

Ja właśnie byłam zaskoczona tortowym :rofl: w restauracji w której chciałam robić roczek, jakbym miała swój tort, to musiałam mieć na niego paragon i dodatkowo zapłacić im 400 złotych… a jakbym brała tort od nich, to 450 złotych koszt tortu :hear_no_evil:

1 polubienie

Wow 400 zł to zdzierstwo:/

1 polubienie

Niezły wymysł że dodatkowa opłata za tort i za opakowania, a co z ciastami? Rozumiem że są od nich Bo jakbyś chciała swoje to też pewnie jakaś dodatkowa opłata?
Teraz mi się przypomniało że ja jeszcze spotkałam się z opłatą za pokrowce na krzesła.

@asiam1 opłata za dekoracje, nie nie wierzę… :see_no_evil:

1 polubienie

Opłata za wszystko dosłownie :rofl:

1 polubienie

Ja tez placilam , 5 zl za kazdy pokrowiec , dlatego , ze pozniej trzeba je do “pralni” oddac :rofl:

2 polubienia

Wiesz wstepną umowę podpisałam z menadżerka, a po 15 lutym mam już właścicielem podpisać i wtedy dopytam czy ciasta jak na stronie cukieri czy cos do tego mamy doliczać.
Ciasta jakbym chciała swoje to no problem bo dom dziadków jest naprzeciw sali , wiec mogę swoje upiec i trzymać w ich lodówce i wiesz goscie beda się rozjeżdżać to myk szybko po ciasto do nich i z głowy , ale zapytam z ciekawości jak bym miała swoje pewno bedzie opłata…dobrze ze tu o tym piszemy bo od razu na kartce sobie pisze ew opłaty dzieki Wam o których bym nawet nie pomyślała :hugs::hugs::hugs::grin:
Kwiaty sztuczne będa na stołach , ale wyglądają jak zywe bo je wiedziałam, pokrowcow nie ma krzesłach :wink:
Na dole jest biblioteka i tam dzieci też mogą sie bawić w razie nie pogody i za to nie biorą oplaty :smiley:
Wiesz tez zaraz obok jest remiza, ściana w ścianę i pytałam co w razie wezwania to mówiła menagerka że wiedzą jak mają samochody ustawiać aby wóz strażacki mogł wyjechać.

2 polubienia

Teraz to już chyba za wszystko się płaci :hear_no_evil::see_no_evil:

Ooo, a kiedy macie imprezę? ;p bo chyba coś mnie ominęło albo mózg ciążowy został i nie pamiętam :stuck_out_tongue: