Podziękowania dla ginekologa/poloznej

A wczoraj był pielęgniarek i położnych znowu xd

No w sumie każdego dnia są jakieś tam dni czegoś szczególnie w przedszkolu dzieci obchodzą :smile: dzień kropki , pluszowego misia , dzień pizzy :rofl:

1 polubienie

Ostatnio u nas był dzień rodziny, ale córka chora

My daliśmy czekoladki dla pani ginekolog a do szpitala nic bo słabe podejście mieli chociaż na porodówce super to jednak nic nie dawaliśmy za to w rodzinie dali na 3 odziały w szpitalu plus pani ginekolog dodam tylko że dzidzia bardzo długo była wyczekiwana więc z takiej racji taki gest

1 polubienie

Ja do szpitala dla poloznych kupilam merci i dla patologii ciazy i dla polozniczego :wink: jeszcze planuje kupic lekarzowi prowadzacemu ciaze cos slodkiego

1 polubienie

Bardzo miło :slight_smile: . Napewno się ucieszą

1 polubienie

Ja jak wychodziłam ze szpitala mąż przywoził torbę slodyczy i kawę dla położnych na podziękowanie za opiekę.

2 polubienia

Ja też prosiłam mojego aby kupił dwa duże merci jak rkdzioam pierwsza córę :white_heart::white_heart: i dałam do pokoj pileleniarek i położnych mówiąc aby podzieliły też lekarzy :smiley: juz byłam przebrana w sukienkę i marzyłam żeby jechac z kruszyną do domu wiec juz nie szukałam lekarzy, przy drugiej podziękowałam bo juz nawet nie myślałam o niczym jak tylko wyjściu do domu do starszej córy :blush:

2 polubienia

Ja myślę żeby mąż , gdy już będzie po wszystkim dał jakieś czekoladki panią za dobrą opiekę lepiej przed niż gdy będziemy wychodzić :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 polubienia

Ja to wam powiem z własnego doświadczenia że merci, ptasie mleczka i czekoladki to służba zdrowia ma po nie powiem co :rofl::rofl::rofl: my jak widzimy że pacjent idzie z merci albo ptasim mleczkiem to już nam się niedobrze robi :rofl::rofl: polecam duża czekoladę, ciasto albo owoce w zamian haha. Jak pracowałam w szpitalu to było to samo tak każdy to przynosi a ile można tego zjeść :rofl::rofl: nam ostatnio pani przyniosła marchewki takie malutkie jej jak żeśmy się cieszyły że coś dla zdrowia haha

2 polubienia

Doooooobra , zapamiętam :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Haha o kurde szkoda ze dopiero teraz to mowisz :rofl: mojqj lekarz prowadzacej dalam flaszke w ksztalcie misia a wlasnie personel merci , kazdy z osobna , lekarze , pielegniarki, polozne i panie od posilkow , juz sobie wyobrazam jak mnie przeklinali :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Misiek super ale merci to na pewno było w głowie skomentowane :rofl::rofl::rofl: a zemsta pacjenta to są te czekoladki. Ale jak się uzbiera kilka kufelek to kolega z nich jakoś nalewkę robi :rofl:

Hahahaha nooo albo wisienki :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: hahhaha dawniej i takie na komunię dawali tylko dodatkowe był obrazek z dzieckiem komunijnym wiec zawartość krył :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

1 polubienie

Ej ale tala wisienke bym zjadla :rofl: ja w ogole nie pije alkoholu , ale za to kolekcjonuje ale kurcze wisienki byly fajne :rofl:

Podaj adres to ci wyśle :rofl: u mnie nie ma kto tego jeść już :rofl::rofl: najbardziej to nas cieszy jak ktoś przyniesie jakieś owoce to w tedy znikają w zastraszającym tempie. A kiedyś taką babcia taka babuleńka przyniosła nam paluszki w ramach podziękowania i biedna się tłumaczyła że emeryturę ma niską a chciała nam coś dać. Jak żeśmy się dopadły do tych paluszków we 4 to zanim babcia skończyła ćwiczenia to paluszków już nie było :rofl::rofl: jaka ona była szczęśliwa ze żeśmy to zjadły a my jakie byłyśmy szczęśliwe hihi

1 polubienie

Hahahha a jak.juz jesteśmy przy BOMBONIERKACH to nie wiem czemu mało kto lubi pralinki słynne owoce morza - mi smakują :smiley:

Nie zartuj ze mna :rofl: bo mi ochoty narobilas :rofl: i teraz sobie o nich mysle :see_no_evil::rofl::rofl::rofl:

Haha smaka narobiłam coo? Widzę że jutro będą zakupy :joy:

Kocham je. W ogóle uwielbiam praliny a za czerwone lindorki dam się pokroić :grin:

Haha no chyba beda :rofl: chociaz jutro mam plany na prace przydomowe , musze sie za baseny i jacuzzi wziac . Poczyscic , rozlozyc . Gabaryty tez wywoza wiec musze popatrzec co jeszcze wystawic . Wiec moze do zabki skocze :see_no_evil:

1 polubienie