Podziękowania dla ginekologa/poloznej

Takie zimno a ty basen będziesz rozkładać :rofl: ja walczę z chwastami w trawach już ponad tydzień i końca nie widać. Ale jak wyskoczę na 15-20 min to za przeproszeniem gówno zrobię

Na weekend ma byc 28-30 stopni u mnie , jak klade taka czarna plachte to chwila moment i mega ciepla woda . W tamtym roku woda na gorze miala 40 stopni :see_no_evil:

1 polubienie

Na górze tak ale gorzej jak od razu nóżka głębiej wejdziesz :rofl::rofl: ja też muszę pomyśleć o jakimś basenie większym

Jak sie ja wymerdalo to byla przyjemna , taka nie za ciepla i nie za zimna :grin: ale najwaziejsze to wymerdac wode przed wejsciem :rofl:

A nie robi ci się zielona woda?

Oooo tak i to porządnie :rofl::rofl:

A ginekologowi który prowadził ciążę kiedy dawałyście jakieś podziękowanie ? Na ostatniej wizycie czy na tej już kontorolnej po urodzeniu

Nie, ja nawet o tym nie pomyślałam. Gdyby ciąża była skomplikowana a ginekolog byłby na każde moje zawołanie i zrobił coś dodatkowo to wtedy bym pomyślała o jakimś podziękowaniu
Ostatnio był taki wątek
Podziękowania dla ginekologa/poloznej

Te ten wątek :innocent: no w sumie masz rację :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: na pewno będę chcieć podziękować położnym i się zastanawiam nad ginekologiem

1 polubienie

Wow, ale super :heart: szkoda, że ja po moich przygodach, po ostatnim basenie to chyba tego lata do żadnej wody nie wejdę :stuck_out_tongue: może do morza jedynie xd

Nie , my przykrywamy basen i dajemy chemii, w tym roku chce kupic , taka dla dzieci , ale nigdy jej jeszcze nie mialam , wiec nie wiem czy tez bedzie dzialac :rofl: chociaz najwazniejsze to wlasnie przykrywanie , zeby jak nikt nie korzysta to nie dochodzilo swiatlo i glony sie nie rozwijaly
@ironiczniepateyczna o kurna , jakich przygodach , teraz musisz opowiedziec :see_no_evil:

Niieee , ale moim podziękowaniem było zabranie córek na wizytę kontrolną . Powiedziałam że dziękują moje corki widząc się z nim :wink:

1 polubienie

Ja ogólnie nie dawałam nic ginekologowi. Dałam tylko ciasto wszystkim położnym na oddziale bo naprawdę były pomocne.

Wiesz co moja mama kupowała w zeszłym roku taką typowa dla dzieci ale w sumie nie wiem co to za firma była ale działało nie było żadnych glonów
iiiii zdradzę ci sekret :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:
Kup sobie sól do uzdatniacza wody i wrzuć 10-30 tabletek woda czusciutka, mięciutka i chemi wlewasz duzooo mniej. Ten sekret kiedyś zdradził mojemu tacie jeden pan który zajmuje się sprzątaniem basenów. Wypróbowane naprawdę działa

1 polubienie

O kurcze kurcze A dzieki za ten sekret !! Zrobie sobie screena . Ja widzialam taka chemie dla dzieci w niemczech i tez nje pamietam firmy , ale jutro bede to zrobie fotki

Zrób koniecznie. Ja do małego baseniku dla synka w zeszłym roku wrzuciłam tylko te tabletysolne i całe dwa miesiące woda stała i nic nie zzieleniala. Oczywiście tak co dwa tygodnie dorzucalam po kilka sztuk ale to naprawdę działa

Zrobie napewno , bo jak jestem na miejscie to zawsze o was mysle , dzis machnelam fote tej sztangi z pepco

:rofl:

2 polubienia

Nooooo , hahahah sprzęt po byku :laughing::laughing::laughing:

Konkret co ? :sweat_smile: baby gym nabiera innego wymiaru

Konieczne trzeba go dodać na każdy plac zabaw :wink:

A ta krowa do skakania to tez na wodę ? Czy wystarczy nadmuchać :smiley: ?

Ona powietrzna :rofl: tylko do dmuchania :sweat_smile: