Takie zimno a ty basen będziesz rozkładać
ja walczę z chwastami w trawach już ponad tydzień i końca nie widać. Ale jak wyskoczę na 15-20 min to za przeproszeniem gówno zrobię
Na weekend ma byc 28-30 stopni u mnie , jak klade taka czarna plachte to chwila moment i mega ciepla woda . W tamtym roku woda na gorze miala 40 stopni ![]()
Na górze tak ale gorzej jak od razu nóżka głębiej wejdziesz ![]()
ja też muszę pomyśleć o jakimś basenie większym
Jak sie ja wymerdalo to byla przyjemna , taka nie za ciepla i nie za zimna
ale najwaziejsze to wymerdac wode przed wejsciem ![]()
A nie robi ci się zielona woda?
Oooo tak i to porządnie ![]()
![]()
A ginekologowi który prowadził ciążę kiedy dawałyście jakieś podziękowanie ? Na ostatniej wizycie czy na tej już kontorolnej po urodzeniu
Nie, ja nawet o tym nie pomyślałam. Gdyby ciąża była skomplikowana a ginekolog byłby na każde moje zawołanie i zrobił coś dodatkowo to wtedy bym pomyślała o jakimś podziękowaniu
Ostatnio był taki wątek
Podziękowania dla ginekologa/poloznej
Te ten wątek
no w sumie masz rację
na pewno będę chcieć podziękować położnym i się zastanawiam nad ginekologiem
Wow, ale super
szkoda, że ja po moich przygodach, po ostatnim basenie to chyba tego lata do żadnej wody nie wejdę
może do morza jedynie xd
Nie , my przykrywamy basen i dajemy chemii, w tym roku chce kupic , taka dla dzieci , ale nigdy jej jeszcze nie mialam , wiec nie wiem czy tez bedzie dzialac
chociaz najwazniejsze to wlasnie przykrywanie , zeby jak nikt nie korzysta to nie dochodzilo swiatlo i glony sie nie rozwijaly
@ironiczniepateyczna o kurna , jakich przygodach , teraz musisz opowiedziec ![]()
Niieee , ale moim podziękowaniem było zabranie córek na wizytę kontrolną . Powiedziałam że dziękują moje corki widząc się z nim ![]()
Ja ogólnie nie dawałam nic ginekologowi. Dałam tylko ciasto wszystkim położnym na oddziale bo naprawdę były pomocne.
Wiesz co moja mama kupowała w zeszłym roku taką typowa dla dzieci ale w sumie nie wiem co to za firma była ale działało nie było żadnych glonów
iiiii zdradzę ci sekret ![]()
![]()
![]()
![]()
Kup sobie sól do uzdatniacza wody i wrzuć 10-30 tabletek woda czusciutka, mięciutka i chemi wlewasz duzooo mniej. Ten sekret kiedyś zdradził mojemu tacie jeden pan który zajmuje się sprzątaniem basenów. Wypróbowane naprawdę działa
O kurcze kurcze A dzieki za ten sekret !! Zrobie sobie screena . Ja widzialam taka chemie dla dzieci w niemczech i tez nje pamietam firmy , ale jutro bede to zrobie fotki
Zrób koniecznie. Ja do małego baseniku dla synka w zeszłym roku wrzuciłam tylko te tabletysolne i całe dwa miesiące woda stała i nic nie zzieleniala. Oczywiście tak co dwa tygodnie dorzucalam po kilka sztuk ale to naprawdę działa
Zrobie napewno , bo jak jestem na miejscie to zawsze o was mysle , dzis machnelam fote tej sztangi z pepco
Nooooo , hahahah sprzęt po byku ![]()
![]()
![]()
Konkret co ?
baby gym nabiera innego wymiaru
Konieczne trzeba go dodać na każdy plac zabaw ![]()
A ta krowa do skakania to tez na wodę ? Czy wystarczy nadmuchać
?
Ona powietrzna
tylko do dmuchania ![]()