Pokrowiec na allegro zamawiałam
ale ciekawa jestem czy na temu nie ma ![]()
@Magdallenka0897 @Karcia @Hedwiga dziękuję
na temu ostatnio wszystkie dekoracje zamawiam:smiley:
@asiam1 piękny prezencik😍 super ma talent😍 może biznes kręcić ogłaszać i sprzedawać.
Ciagle jej to powtarzam , to nie jedyne co dla nas zrobila .ponadto dla mojego brata robila prezent dla zony a wlasciwie opakowanie do glownego prezentu i naprawde wyszedl sztos . Jak ma sie jakas pasje i mozna na tym zarabiac to grzech tego nie wykorzystac . Robic to co sie lubi i jeszcze jak ktos za to placi , tak wlasnie wyglada biznes zycia ![]()
![]()
Nawet widziałam coś takiego na instagramie jakaś babka robiła i sprzedawała kiedyś nawet brałam udział w rozdaniu ale nie udało się
ale ogólnie ja na jej miejscu ogłosiła bym jeden produkt na vintedzie i dodawalabym po zakupie kolejny . Tam dużo osób by zobaczyło to a i na instagramie również. Zrobić sobie reklamę.
Oj tak. Ja będąc w ciąży i siedząc w domu produkowalam dwa lata temu skrzaty świąteczne. Sprzedałam ich chyba ze 20 ![]()
![]()
Ale piekne
juz nie robisz ? A jaka cena za takiego ![]()
Piękne są! Swojego czasu też robiłam “podobne” chociaż podobne to za mocno powiedziane
bo moje były jakieś takie chudsze i uboższe
ale w tym roku może spróbuję znowu i porozkładam je w każdym kącie w domu ![]()
![]()
Ja ja namawiam na zalozenoe strony na facebooku, bo jednak lokalnie to lokalnie . Tutaj ten box dla mojego brata o ktorym wspominalam, mowila mi , ze jak mi sie balon podobal to mam poczekac na to co wymyslila na chrzest bo wtedy spadne z krzesla
wiec podeślę pod koniec grudnia jej prace
@Karcia jejku ale piekne ![]()
my z mama je uwielbiamy i kupujemy na peczki takie skrzaciki , niestety w marketach bo nikt lokalnie nie oferuje , swoja droga super , ze mozna je tak nawet personalizowac
Jasne że można. Te są tak wielkości ok 120 cm. No chyba że ktoś chciał wyższe to robiłam wg kolorystyki która sobie wybrał i jaka chciał wielkość.
Po 80 zł sprzedawałam. Już nie robię bo nie mam czasu a wiadomo jak to z dzieckiem by wyszło jak by wziął klej i materiały w swoje ręce ![]()
a najlepsze że tam szedł taki recykling że głowa mała. Środki z miśków szły w czapkę więc od wszystkich znajomym zabierałam miski i to najlepiej podarte haha. Do tego sweterki, rajstopy a najlepsze było to że babci wzięłam włoski płaszcz z białego futra bo nie miałam z czego robić brody ![]()
a u babci w garażu wisiał taki bo szkoda było wyrzucić więc wzięłam i wykorzystałam ![]()
Hehe super trzeba sobie radzic a jak cos sie przydaje to trzeba wykorzystac
Ale piękne rób dalej i sprzedawaj masz talent i patent super.
A co do recyklingu to świetnie wykorzystane rzeczy ktore pewnie trafiły by do kosza a tak jeszcze zrobiłaś na tym i efekt świetny.
Miałam ten sam balonik na Chrzest Święty dla córy ![]()
![]()
![]()
![]()
O widzisz super
u nas baloniki rozeszły się po dzieciakach jak rozbieraliśmy ściankę to dzieciaki rzuciły się na balony z helem
a mężczyźni na pękanie balonów lateksowych ![]()
Super są !
Wydaje mi się ze nawet wrzucałaś też na forum wtedy zdjecia. Bo pamietam, ze któraś Mama wlasnie robila ![]()
Dokładnie. Większość rzeczy była ze strychów wiec na pewno poszła by w kosz.
Taaak to było dawnooo temu ![]()
znalazłam Autopromocja nawet są tam zdjęcia tego co jeszcze robiłam ![]()
i się okazało że je po 150 zł sprzedawałam a co mi się z tymi 80 unzduralo to nie wiem ![]()
Haha ananas swietny
kurcze to trzeba mieć wyobraznie zeby wpasc na cos takiego . Uwielbiam takich kreatywnych ludzi
Ja często mam myśli, że chciałabym robić coś w domu, właśnie jakieś dekoracje czy coś, ale niestety wyobraźni to u mnie nie ma za grosz w takich kwestiach ![]()
Dziewczyno! Jakie to piękne! Ile czasu to robiłaś? Efekty naprawdę bardzo ładny ![]()
@Karcia śliczne prace, może jeszcze kiedyś wrócisz to tego hobby. Ja też jestem z tych co każda wstążkę z bukietów chowają do pudełka, niegdy nie wiadomo kiedy się przyda ![]()
Ooo tak hahaha folie i wstążki u mnie idą do recyklingu ![]()
![]()
![]()