Podziekowania dla gości chrzest

Serio. Kurcze zadki tam bywam bo mi nie podrodze ale chyba muszę zajechać. Jako dodatek tmdo prezentu na mikołaja będę mieć. Ja uwielbiam takie mini rzeczy

Taak, Dino to taki niedoceniony sklep w którym jak się okazuje znajdziesz wszystko :grinning: jak robię naleśniki to kupuje tylko tą mini wersje żeby nie kupować tej duże pojemności i potem nie wyjadać łyżkami :smile:

1 polubienie

Nie wiem co jest z tymi niektórymi balonami, że trzymają się kilka dni, a inne potrafią bardzo długo. U mojej chrześnicy na drugie urodziny był taki duży balon 2 i ma go w swoim pokoju cały czas, mimo że ma już 3,5 roku, bo cały czas powietrze się w nim trzyma :sweat_smile:

Ja uwielbiam robić tam zakupy, mam trochę daleko… ale czekam aż mi otworzą gdzieś bliżej osiedla :star_struck:

Ej moja córka jak miała lat 14 miała takie stojące foliowe balony wielkości może z 150 cm takie wielkie i wiecie że te balony stoja do teraz w nieużywanym pokoju :rofl::rofl::rofl: 1 wykorzystałam 2 lata później na roczek małego i myślę że 4 też się doczeka :rofl::rofl:

Ja mam taką biedronkę z Pepco z wyprzedaży za 5 zł. To już ma rok i 3 miesiące :smiley: a że jest kontrastowa to czeka aż młodszy syn będzie na nią gotowy

1 polubienie

@Patrycjaw25 piękny magnes :heart: i ten pomysl z nutella tez fajny. U mnie dzieciaki skakalyby z radosci :slight_smile:

Z tych foliowych balonów jeśli jest samo powietrze mogą leżeć rzeczywiście wiecznie :blush: ja z nich spuszczam powietrze i można wykorzystać ponownie :blush:

Też tak staram się robić ale nie zawsze się da mimo że tą słomkę się włoży.

Dziś mieliśmy chrzciny, goście byli zachwyceni prezęcikami , dzieci mini nutelki odrazu zjadły na miejscu :smile:
@Karcia na allegro są za 3,69zl sztuka😊 ja też lubię takie mini rzeczy😊

4 polubienia

Taką ściankę zrobiłam :blush:

7 polubień

Piękna :heart_eyes: super że się wszystko udało

Bardzo ladna ścianka :slight_smile: no i supeŕ, że prezenciki sie podobaly

Dziękuję :blush: oj tak cieszę się że już wszystko za mną , goście wyjechali już i pusty dom , nie ma hałasu. No prawie nie ma hałasu jeszcze moje dzieci zostały :rofl:

1 polubienie

W dodatku Dino to Polska sieciowka, więc wspieramy nasza gospodarkę :blush: W Dino mają jeszcze super kredki “Gryzmale”. Niecałe 10 zł za paczkę, ale tak miękkich kredek w rozsądnej cenie nie miałam nawet ze sklepu dla plastyków!

2 polubienia

Ale ślicznie zrobiłaś :star_struck: Dobrze wiedzieć, że mają takie perełki , bardzo długo tam nie byłam z pół roku na pewno A miękkie kredki w dobrej cenie to rzadkość. Trzeba będzie zajrzeć i przetestować

Piekna scianka, jestes meeega zdolna :blush: :heart: meeeega ze Wszyscy wyjechali zadowoleni :heart:

Przepiękna. I tanioo hihihi

1 polubienie

Ścianka bardzo ładna. Gdzie zamówiłaś pokrowiec? Bo ja właśnie też muszę zamówić na swoje koło :sweat_smile:

Piekna scianka ! Mi niestety brak takich zdolnosci ale na szczescie mam przyjaciolke z takim talentem i zamilowaniem do robienia takich rzeczy . Tez wlasnie bedzie mi robic scianke na chrzest.
Na narodziny mojej córki stworzyła cos takiego

5 polubień