Podziekowania dla gości chrzest

Jej ten ananas jest świetny :smile: masz pomysły :heartpulse:

@Mimilili powiem ci że godzinkę ukladałam baloniki plus pompowałam pompką do balonów z temu i szybko nawet schodzi to. Czasem się zastanawiam z kąd ludzie kolosalne kwoty podają ci co robią takie ścianki jak to niewielki koszt mi wyszedł tak naprawdę :flushed: balony 16 zł na temu :smile::sweat_smile: plus miś 5 zł i balony serduszka ok 10zl bo miałam w zapasie no i koło i tło białe zakupione kiedyś, pompka na temu 40 zł koło jakieś 100 zł kosztował kiedyś na allegro i tło 65 zł też na allegro, udekorowałam kilka imprez rodzinnych na tym kole .:blush:

2 polubienia

Ten ananas to winko z przyklejonymi ferrero rosche i liście z krepiny :grin:

tez mam takie koło tylko plastikowe bo było na temu za 10 groszy więc żal było nie kupić :rofl:

Fajne to wszystko :slight_smile: naprawdę trzeba mieć duza wyobraźnię

1 polubienie

Ale efekt jest świetny :heartpulse:
Za 10 gr pewnie że warto :flushed:
I jak te koło się sprawdza ? Dobrze się sklada ?

Wiesz co myślałam że będzie dziadostwo a tu takie plastikowe wyginające się rurki a stawiam je na stojaku do lampy :rofl::rofl::rofl: przywiązuje z jednej strony i od razu mam stelaż do balonów

2 polubienia

Widać jesteś bardzo pomysłowa :blush: u mnie ten metalowy stelarz fajnie się składa w koło ale jak mam go złożyć spowrotem to już ciężko te rurki wyciągnąć , trzeba dużo siły :flushed: zawsze boję się że zaraz powyginam rurki :see_no_evil::sweat_smile: bo w brew pozorom są one bardzo cienkie i delikatne.

To te są takie puste w środku i składasz w taką jedną wielką rurke i później wyginasz w koło i mnie to bardzo pasuje bo mogę z tego zrobić nie tylko koło ale i łuk. A za 10 gr to mi nie szkoda ich nawet wygiąć :joy::joy::rofl:a przepraszam nawet 9 groszy zapłaciłam :joy::joy: on tak wygląda

O kurcze ale tanie rzeczy tam znalazłaś czy to jakieś rabaty miałaś ?

Nie. Trafiło mi się tylko to kółko z rabatami a balony brałam normalnie. Ja zawsze do tad grzebę az wygrzebe :rofl::rofl: da się trafić ale trzeba szukać

@Karcia ale masz talent! Zazdro :smiley:

1 polubienie

Ja ostatnio grzebałam bo dostałam prezenty z a free do wybrania ale jak mi później duża kwota do zamówienia wychodzi to odrazu rezygnuje z tych darmowych prezentów bo wtedy trzeba wybierać z ich strony produkty a tam zazwyczaj nie ma tego co chcę.

Ale są też dużo droższe. Ja miałam chyba 6 prezentów za niby 399 zł. Ale jak przeliczyłam że to co musiała bym kupić to tak naprawdę te prezenty wychodzą za 50 zł. Chciałam kiedyś kupić taki pojemnik na karmę dla psa za 30-35 zł a jak było do wyboru żeby kupić i później dostać prezent to wychodziło po 55 więc no to nie jest tak że się dostaje za darmo. Bo trzeba kupić drożej więc wychodzi na jedno :rofl:

To jest właśnie nabijanie w butelkę.

2 polubienia

Temu kiedyś jakos fajniej funkcjonowalo. Mozna bylo naprawde dorwac coś za grosze. A teraz te kupony jakieś które często są bezsensowne.

1 polubienie

naciąganie jednym słowem, powiadomienia z temu mnie wykańczają po prostu, w końcu sie wkurzyłam i odinstalowałam.

1 polubienie

Oj tak te powiadomienia są straszne . Tak denerwują. Spamują mi pocztę i telefon.

@asiam1 jejku jakie śliczne masz talent :heart_eyes:

A to ja takie koło kupywałam na allegro bo potrzebowałam szybko. Ale udało ci sie z tą ceną szczęściara :smile:

Ja kiedyś co chwilę jakiś prezent dostałam, a teraz nic . No i te powiadomienia to koszmar i za każdym razem jak się wchodzi to dawaja pełno kuponów , ale niby za darmo ale najpierw trzeba kupić za dużą sumę a kiedyś tak nie było

1 polubienie

@MamaMaji1 mi talentu brak , to moja przyjaciolka taka zamilowana do kreatywnych rzeczy :grin: moja mloda zawsze od ciotki dostaje takie cuda .
Jesli chodzi o temu , ali , shein to fakt kiedys wychodzilo lepiej . A im więcej obnizek czy innych kuponow tym gorzej wychodzi . Ja tez kiedys dodawalam prezenty , szukalam a szukalam zeby sie na koniec okazalo , ze kwota na jaka musialabym zrobic zakupy przerosla moje najsmielsze oczekiwania , wiec odpuściłam. Nie powiem ,bo zdarza mi sie cos tam kupic od chińczyka ale sporadycznie. Pare razy sie sparzylam ale były tez razy kiedy naprawde rzeczy ktore przyszly byly super , no coz -loteria :woman_shrugging::laughing:

1 polubienie