Pomysły na prezenty dla dzieci 1, 2 i 3 lata

Pina właśnie z tymi puzzlami to tylko nas wyobraźnia ogranicza:D Można się nimi bawić na wiele sposobów.

Czu czu to ma fajne puzzle my mamy kilka zestawów po vorce 3d ;) i też uwielbiała je skladac potem sie odwidziało ale to były jedne z jej ulubionych, kiedyś tez mielismy fajne ksiazeczki do uzupełniania rebusiki kolorowanki i też bardzo je lubiła 

Tez uwielbiamy czu czu szczegolnie mam sentyment do tyc z dziurkami córka taka malutka była a tak fajnie sobie radziła

Nie widziałam jeszcze takich chyba.

te puzzle z dziurkami są super  i niekoniecznie trzeba sie kierować wiekiem na opakowaniu. My kupiliśmy dużo szybciej i dawała radę , do tej pory lubi raz na jakis czas sie nimi bawić 

Mają też fajne te memorki:P

mazia ja tez kupiłam wczesniej puzzle 15+ i 18+ dla córki jak skonczyła rok i super ogarniała...teraz ma 2 lata a układa puzzle dla 3 i 4 latków,z tym ze ona lubi takie ukadanki,łaczenie elementów...

Agata to sa zazwyczja takie drewniane z kilku elementów sie składają;) 

dla najmłodszych 

Kurcze a my jeszcze nic z tego Czu Czu nie mamy a wszyscy tak chwalą że właśnie mają różne książeczki i układanki już od najmłodszych lat. 

Z tymi puzzlami to niektóre dzieci są bardzo do przodu bo jak jakieś dziecko wciągnie układanie puzzli to bardzo szybko się tego uczy i można dawać właśnie już trudniejsze elementy do składania. 

to super sprawa. muszę chyba małemu kupić teraz bo on teraz na takim etapie, że na pewno by się zainteresował

Madzia z puzlami to wydaje mi sie ze to jest taki etap zwłaszcza ze jest to układanka również dla rodzica wiec zabawa jest wspólna i tutaj jest ten duży plus;) 

u nas puzle były do pewnego momentu ;) potem zastąpione grami planszowymi;) 

AgataAr koniecznie zobacz:D

Na początk z czuczu super jest ten zestaw z biedronką na opakowaniu. Chyba ulubiony mojej córki

Anisss gracie w gry planszowe? My z mężem uwielbiamy i mamy zamiar zarazić naszą pasją dziecko :D

MamaRóżaM obczaję sobie ten zestaw z biedronka. 

Madzia teraz już mniej ale jak corka była na etapie pierwszych  gier to ja zaraziliśmy poczatkowo grzybobranie chinczyk potem monopoly ma już 3 wersję;) I każda lubi ;) Było sobie zycie;)

Szachy nr. 1 ;) od 1 klasy ;) również udało się zapisać ja na zajęcia z szachów były w szkole organizowane ;) tabliczka mnożenia gra planszowa;)

Fajnie dzieciaki kombinuja aby ograć starych ;)

Dzieci uczą się też logicznego myślenia, a to bardzo przydatna umiejętność.

U nas na razie córka układa puzzle 

od tego sie wszystko zaczyna od puzzli ;) 

a my na razie jesteśmy na etapie wywalania wszystkiego na podłogę... :| jak go oduczyć od tego? 

Agata a mnie ciekawi czy jest dziecko które tego etapu nie miało;) bo tak cicho liczę na to ;) bo mamy szafy przesuwne;)