Pomysły na prezenty dla dzieci 1, 2 i 3 lata

doniwe to u nas to samo  było jak miała dwa lata z hakiem to już 60 elementów potrafiła ułożyć, ale ona też to lubi :) 

Agata nie odbieraj mu tej przyjemniości:D

Agata Ar moja wywala wzzystko z szuflad ale za moment miała zabawę chowając;) więc może też mu się spodoba wkładanie z powrotem

U nas też był etap ze zdejmowała z szafek i wyrzucała ale szybko minęło ale za to w szufladach lubi teraz grzebać 

Moja córka ma 15miesiecy i od grudnia zakochala się w kuchni drewnianej ;) uwielbia gotować i ciągle coś wkłada do tych szafeczek. Syn ma 3latka i też lubi się nią bawić. I puzzle.  Córka ma takie drewniane zwierzątka 

AgataAr może pokaż mu zeby później chował spowrotem te rzeczy?

Agata chyba za mały na to :D my mieliśmy blokady na szafkach bo nas to wkurzało 

u nas najczęściej wyglądało to tak, teraz też blokady wracają do łask bo tę samą szafę młody mi już opróżnia 

Anisss Wow szachy w 1 klasie! Super! Podziwiam bo akurat w szachy do dzisiaj grać nie umiem :) 

Martyna ostatnio u mojej kuzynki widziałam taka drewnianą kuchnie. Nawet mi się podobała :D

Mazia dobry obrazek! :D ja już powoli też muszę myśleć o jakiś zabezpieczeniach na szafki i kontakty. Polecacie coś? 

ja widziałam np w Ikea takie zabezpieczenia, ale myslę , że w każdym sklepie z artykułami dziecięcymi znajdziesz..

Tak to prawda. Ja chyba w smyku ostatnio kupowałam

nawet w castoramie sa bo kiedyś kupowaliśmy ;)

Anis o castoramie bym nie pomyślała, to pewnie w leroy czy obi też będą. 

w casto to pamietam ze kupiliśmy mega na wypasie;) blokada na magnes;) swietna rzecz do szuflad;)  minus bo na wkręty wiec nie ze tak bezkolizyjny montaż ;) al enie było opcji na otwarcie bez tego;)

W Ikea widziałam właśnie te blokady ale o Castoramie i leroy Merlin bym nawet nie pomyślała. Na allegro też jest spory wybór ale nie wiem czy nie trafię na jakieś badziewne. Zabezpieczenia do kontaktów muszę też kupić bo się już zaczął interesować co to za dziura. 

super ze ktoś wymyślił takie rzeczy bo to jednak potrzebne;p

Ja zamawiałam w smyku online :D 

Ktoś miał niezly pomysł z tymi blokadami ;) 

Aniss pewnie wynalazca miał problem taki też:D

Ja zamawiałam na allegro

Córka uwielbia piaskownicę ale ciągle przynosi do domu pełne buty piasku. Macie jakieś sposoby żeby tego unikać? Zaczynam żałować że w ogóle kupiłam tę piaskownicę.