doniwe to u nas to samo było jak miała dwa lata z hakiem to już 60 elementów potrafiła ułożyć, ale ona też to lubi :)
doniwe to u nas to samo było jak miała dwa lata z hakiem to już 60 elementów potrafiła ułożyć, ale ona też to lubi :)
Agata nie odbieraj mu tej przyjemniości:D
Agata Ar moja wywala wzzystko z szuflad ale za moment miała zabawę chowając;) więc może też mu się spodoba wkładanie z powrotem
U nas też był etap ze zdejmowała z szafek i wyrzucała ale szybko minęło ale za to w szufladach lubi teraz grzebać
Moja córka ma 15miesiecy i od grudnia zakochala się w kuchni drewnianej ;) uwielbia gotować i ciągle coś wkłada do tych szafeczek. Syn ma 3latka i też lubi się nią bawić. I puzzle. Córka ma takie drewniane zwierzątka
AgataAr może pokaż mu zeby później chował spowrotem te rzeczy?
Agata chyba za mały na to :D my mieliśmy blokady na szafkach bo nas to wkurzało
u nas najczęściej wyglądało to tak, teraz też blokady wracają do łask bo tę samą szafę młody mi już opróżnia
Anisss Wow szachy w 1 klasie! Super! Podziwiam bo akurat w szachy do dzisiaj grać nie umiem :)
Martyna ostatnio u mojej kuzynki widziałam taka drewnianą kuchnie. Nawet mi się podobała :D
Mazia dobry obrazek! :D ja już powoli też muszę myśleć o jakiś zabezpieczeniach na szafki i kontakty. Polecacie coś?
ja widziałam np w Ikea takie zabezpieczenia, ale myslę , że w każdym sklepie z artykułami dziecięcymi znajdziesz..
Tak to prawda. Ja chyba w smyku ostatnio kupowałam
nawet w castoramie sa bo kiedyś kupowaliśmy ;)
Anis o castoramie bym nie pomyślała, to pewnie w leroy czy obi też będą.
w casto to pamietam ze kupiliśmy mega na wypasie;) blokada na magnes;) swietna rzecz do szuflad;) minus bo na wkręty wiec nie ze tak bezkolizyjny montaż ;) al enie było opcji na otwarcie bez tego;)
W Ikea widziałam właśnie te blokady ale o Castoramie i leroy Merlin bym nawet nie pomyślała. Na allegro też jest spory wybór ale nie wiem czy nie trafię na jakieś badziewne. Zabezpieczenia do kontaktów muszę też kupić bo się już zaczął interesować co to za dziura.
super ze ktoś wymyślił takie rzeczy bo to jednak potrzebne;p
Ja zamawiałam w smyku online :D
Ktoś miał niezly pomysł z tymi blokadami ;)
Aniss pewnie wynalazca miał problem taki też:D
Ja zamawiałam na allegro
Córka uwielbia piaskownicę ale ciągle przynosi do domu pełne buty piasku. Macie jakieś sposoby żeby tego unikać? Zaczynam żałować że w ogóle kupiłam tę piaskownicę.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.