No ja więcej niż jedno to nie wypije bo się nie zmieści ![]()
Piwko 0% to mi wchodziło jak zloto na chrzcie w nd
zwykle bezsmakowe pilam ![]()
Mój ojciec namiętnie chodzi do jadłodajni bo też dzięki temu jest to forma socjalizacji
Ja chodziłam do pracy 4 miesiące. Później dobijało mnie ciągłe zmęczenie, mgła mózgowa. Potrafiłam na siedząco zasnąć, czułam się, jakby ludzie do mnie mówili w innym języku. Stwierdziłam, że nie ma co się szarpać, poszłam do szefowej i powiedziałam, że ja zwyczaj je nie potrafię się skupić. Szefowa zatrudniła nową osobę na moje miejsce, spytała czy jeszcze ją przyuczę i że wtedy mam sobie iść odpoczywać.
I tak było, dwa tygodnie powiedziałam z nową osobą i poszłam na L4. No a później weszła mi taka rwa kulszowa, że płakałam i po ścianach chodziłam, więc już wtedy było bezsprzeczny, że do pracy nie wrócę.
W kwestii wychodzenia na badania to zawsze mówiłam, że tego i tego dnia się spóźnię, albo wyjdę szybciej, albo biorę wolne bo mam badania. Wszyscy byli wyrozumiali. Ja mam też taki zwyczaj, że jak mnie nie będzie to przekazuje wszystko najbardziej kumatej osobie, wysyłam maila z tym co jest w kolejce, co zrobione, co do zrobienia i co możliwe, że będzie, ale nie musi.
Nawet teraz czasem odbiorę telefon od kolegów jak nie wiedzą jak sobie poradzić ![]()
To też, bo jak ktoś jest samotny to właśnie ma okazję wyjść do ludzi i pogadać.
@MamaSloneczka no ja codziennie piję piwko bezsmakowe ale dodaje własnej roboty sok malinowy
Kiedys piłam tez z stropem kiwi
a z imbirem znów noe wypiję ![]()
No z sokiem imbirowym te mi mniej pasuje
Starsi jeszcze mają rabat 10%
Jak pracowałam w takim miejscu , to stałym klientom co brali lata mroziliśmy ceny i cały czas płacili tyle samo za jedzenie co x lat temu
My dzisiaj mamy pizzę, a propos piwa to w tym roku raz piłam „z kija” i byłam zawiedziona. Nastawiłam się na niewiadomo co, a były siki Weroniki xD
Dla mnie te z kija zawsze tak smakowały
i jak już to piłam z sokiem .
@karolina27034 ale to miłe , na pewno się cieszyli
Hihi to ja wczoraj gotowca zamówiłam box kebab z kurczakiem , jeszcze pisało małe opakowanie wiec mowie ze chce duże a chłopak mowi ze jest tylko,.pytałam czy pojem tym bo to pierwszy raz u nich zamawiam:joy:![]()
![]()
Piwo z kija pierwszy raz słyszę
myślałam ze to takie mini piwka serwowane na desce w kilku wariantach smakowych ![]()
Piwo z kija? Nie słyszałam nigdy o takim. Ja w ogóle nie przepadam za piwem chyba że mamy swoje lane z beczki to w tedy z soczkiem lubię sobie posaczyc ![]()
Piwo z kija to właśnie to z beczki
u nas się też tak mówi jak u @ironiczniepateyczna
Noooo Ty to masz beczkę Pani droga ![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaa haha no to dobra nie wiedziałam szczerze powiem
@MamaSloneczka taaak ja mam własną na wyłączność ![]()
@ironiczniepateyczna czyli wychodzi na to że ja mam własne piwo z kija ![]()
![]()
Oooo zjadłabym taki box z kebabem. Narobiłaś mi smaka. Ja właśnie też myślę co jutro by zrobić na obiad. Może jakąś rybkę z AF
U mnie jutro placki ziemniaczane, a w sobotę bigos z młodej kapusty ![]()
Ja zawsze z dyszla piłam z sokiem a teraz nawet nie mam ochoty próbować
Ooooo taki bigosik to też za mną chodzi