Taaak dokładnie
u nas przeważnie tak chłopacy mówią , ale już się przyjęło , że się wszędzie mówi
@karolina27034 u mnie miała być ryba, ale nie wiem czy nie będą placki , bo tak mi narobiliście ochotę ![]()
Dzięki temu forum mam pomysły na obiadki
i większą motywację do śniadań takich na wypasie ![]()
![]()
A ja nie mam pomysłu co znowu zrobic na weekend
Chodzi Ci o obiad. Ja się zastanawiam nad pulpetami w sosie koperkowym
Dziś mąż nie miał ochoty na jajecznicę to zrobiłam pancake z bannem
To nie ma być estetyczne tylko smaczne
Ja jem oczami , lubię dużo dodatków i ładnie podane
a on tylko podlewa miodem i zadowolony
No końcówka jest najgorsza , a też tyle razy w nocy wstajesz do toalety ? To było najgorsze wtedy zasnąć nie mogłam ![]()
![]()
![]()
@Mama.kacperka Ja od samego początku budzę się w nocy i muszę z 5 razy do toalety biegać ![]()
a ma być gorzej z tym wstawaniem ![]()
![]()
Maluszek na pecherz ugniata wiec częściej latasz na kabelek ![]()
![]()
![]()
No A najgorzej jak ci się zachce w jakimś w sklepie typu Biedronka czy coś Boże. Ogólnie naprawdę w Europie mamy bardzo małą ilość toalet a już toalety publiczne To wręcz ze świecą szukaj
W pierwszej ciąży to chociaż mogłam więcej spać , odpoczywać to i kręgosłup nie bolał ale teraz to jeszcze wstaje nieraz do małej , potem siku ![]()
ale mój chłop dużo pomaga
@AnetteSo najgorzej jeszcze gdzieś w trasie jak są korki ![]()
![]()
Czuję haha , najgorzej jak naciska jak jestem gdzieś gdzie nie ma toalety ![]()
Moja baby girl zrobiła sobie z pęcherza poduszkę
Moje pory sikania to: 24, 2/3 i później 5 ![]()
A ja dziś myślę o łososiu w AF I ziemniakach pudełeczkach w AF. Dziś też mam szczepienie na ospę młodego
Czytałam że dzięki temu wstawaniu bobas cie przygotowuje wlansie do wstawania w nocy do niego
małe stworzonka a już takie mądre ![]()
Ja się śmiałam, że to sikanie w ciąży trochę przyzwyczaja do wstawania po do bobasa ![]()
![]()
![]()
Ja zaczęłam sikać w nocy właśnie jak zaczęłam wstawać do bobasa ![]()
w ciąży to może z 3 razy się obudziłam w nocy na siku a teraz jak karmię i wstaję to też piję i sikam ![]()
To ja w ciąży potrafię wypić dwa duże dzbanki wody a obok łóżka muszę mieć butelkę wody
a wcześniej to malutko piłam tak sobie zawsze mówiłam że muszę więcej pić a tu teraz non stop ![]()
Ja też w ciąży to potrafiłam chyba wypić 4 l dziennie