Praca w czasie ciąży

Taaak dokładnie :smiley: u nas przeważnie tak chłopacy mówią , ale już się przyjęło , że się wszędzie mówi :smiley: @karolina27034 u mnie miała być ryba, ale nie wiem czy nie będą placki , bo tak mi narobiliście ochotę :smiley:

Dzięki temu forum mam pomysły na obiadki :joy: i większą motywację do śniadań takich na wypasie :joy::joy:

3 polubienia

A ja nie mam pomysłu co znowu zrobic na weekend

Chodzi Ci o obiad. Ja się zastanawiam nad pulpetami w sosie koperkowym

a
Dziś mąż nie miał ochoty na jajecznicę to zrobiłam pancake z bannem :joy: mało estetyczne bo to dla niego

To nie ma być estetyczne tylko smaczne

2 polubienia

Ja jem oczami , lubię dużo dodatków i ładnie podane :joy: a on tylko podlewa miodem i zadowolony

No końcówka jest najgorsza , a też tyle razy w nocy wstajesz do toalety ? To było najgorsze wtedy zasnąć nie mogłam :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

@Mama.kacperka Ja od samego początku budzę się w nocy i muszę z 5 razy do toalety biegać :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: a ma być gorzej z tym wstawaniem :flushed::sob:

1 polubienie

Maluszek na pecherz ugniata wiec częściej latasz na kabelek :grin::wink::wink:

No A najgorzej jak ci się zachce w jakimś w sklepie typu Biedronka czy coś Boże. Ogólnie naprawdę w Europie mamy bardzo małą ilość toalet a już toalety publiczne To wręcz ze świecą szukaj

W pierwszej ciąży to chociaż mogłam więcej spać , odpoczywać to i kręgosłup nie bolał ale teraz to jeszcze wstaje nieraz do małej , potem siku :sweat_smile::sweat_smile: ale mój chłop dużo pomaga :smiling_face_with_three_hearts: @AnetteSo najgorzej jeszcze gdzieś w trasie jak są korki :sweat_smile::see_no_evil:

Czuję haha , najgorzej jak naciska jak jestem gdzieś gdzie nie ma toalety :smiling_face_with_tear:

Moja baby girl zrobiła sobie z pęcherza poduszkę :sweat_smile: Moje pory sikania to: 24, 2/3 i później 5 :sweat_smile:

2 polubienia

A ja dziś myślę o łososiu w AF I ziemniakach pudełeczkach w AF. Dziś też mam szczepienie na ospę młodego

1 polubienie

Czytałam że dzięki temu wstawaniu bobas cie przygotowuje wlansie do wstawania w nocy do niego :face_holding_back_tears: małe stworzonka a już takie mądre :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ja się śmiałam, że to sikanie w ciąży trochę przyzwyczaja do wstawania po do bobasa :laughing::laughing::laughing:

2 polubienia

Ja zaczęłam sikać w nocy właśnie jak zaczęłam wstawać do bobasa :rofl::rofl: w ciąży to może z 3 razy się obudziłam w nocy na siku a teraz jak karmię i wstaję to też piję i sikam :see_no_evil:

1 polubienie

To ja w ciąży potrafię wypić dwa duże dzbanki wody a obok łóżka muszę mieć butelkę wody :flushed: a wcześniej to malutko piłam tak sobie zawsze mówiłam że muszę więcej pić a tu teraz non stop :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ja też w ciąży to potrafiłam chyba wypić 4 l dziennie

1 polubienie