Praca w czasie ciąży

Dziwne wlansie że tyle wtedy się chce pić haha

Ją też tyle piłam, ale w nocy jednak spałam :heart:

To na w ciąży mało piłam i przed ciążą a dopiero teraz jak KP to pije naprawdę dużo

To też slyszlam ze wtedy sie chce pić jeszcze bardziej

To ile pijecie dziennie litrów wody?

2litry na bank wypijam , czasem ciut więcej

U mnie też susza cały czas - minimum 2 litry wody + kawa, herbata i inne napoje (cola też wpada bo moja baby girl bardzooo lubi) :cup_with_straw:

To u mnie bobas nie lubi żadnych słodkich napojów :joy:

Ja nie mam pojęcia ile dziennie wypijam ale 1,5 litra to napewno dziennie , co chwile jak nie woda z cytryną i imbirem to herbatka, czasem kawa .

A wlansie nawodnienie to podstawa :heart_eyes::heart_eyes:

Ja kawki dużo pije ale zbożowej :smiley: w końcu udało mi się znaleść smak karmelowy a jeszcze nie piłam czekoladowej i kokosowej chyba :see_no_evil:

@Magdallenka0897 Oo a jakie pijesz ? Mi kawa przestała smakować i szukam jakiś fajnych zamienników :heart_eyes: na inkę już nie mogę patrzeć :joy::joy:

Ja piję tylko Anatol :smiley: i jeszcze mi się nie znudziła :smiley:

No też to słyszałam , ciekawe to wszystko . :smiling_face: ja już starałam się nie pić na noc a i tak musiałam swoje wychodzić do toalety :rofl:

1 polubienie

To ja potrzebuje teraz wody jak ryba :joy::joy:

1 polubienie

Mi na początku ciąży brakowało smaku kawy, ale jak juz ją piłam to niedobrze mi było :frowning: Wtedy kupiłam zbożową i Inkę i Anatola - niestety po pierwszej i drugiej skończyło się wymiotami i odpuściłam :confused:

Dopiero w II połowie II trymestru mogłam napic sie kawy normalnej z mlekiem :slight_smile:

To mój pierwszy objaw to była nienawiść do kawy :face_holding_back_tears: teraz pije 1/3 kawy max do 13 bo później nie zasnę :joy:

1 polubienie

Współczuję strasznie :see_no_evil: ja się bardzo cieszę że na mnie kawa nie działa pobudzająco :sweat_smile:

Przed ciążą to ja piłam ich przez cały dzień tyle że głowa mała i zawsze spałam a teraz to mi się tak pozmieniało w ciąży​:sweat_smile: i jeszcze to że po kawce nawet tak małej ilości toaleta gwarantowana :sweat_smile:

Ja przed ciążą piłam sporadycznie kawę, w ciąży od czasubdonczasu i to taka cienka. Teraz po porodzie pije prawie codziennie :heart_eyes: