Dziwne wlansie że tyle wtedy się chce pić haha
Ją też tyle piłam, ale w nocy jednak spałam ![]()
To na w ciąży mało piłam i przed ciążą a dopiero teraz jak KP to pije naprawdę dużo
To też slyszlam ze wtedy sie chce pić jeszcze bardziej
To ile pijecie dziennie litrów wody?
2litry na bank wypijam , czasem ciut więcej
U mnie też susza cały czas - minimum 2 litry wody + kawa, herbata i inne napoje (cola też wpada bo moja baby girl bardzooo lubi) ![]()
To u mnie bobas nie lubi żadnych słodkich napojów ![]()
Ja nie mam pojęcia ile dziennie wypijam ale 1,5 litra to napewno dziennie , co chwile jak nie woda z cytryną i imbirem to herbatka, czasem kawa .
A wlansie nawodnienie to podstawa ![]()
![]()
Ja kawki dużo pije ale zbożowej
w końcu udało mi się znaleść smak karmelowy a jeszcze nie piłam czekoladowej i kokosowej chyba ![]()
@Magdallenka0897 Oo a jakie pijesz ? Mi kawa przestała smakować i szukam jakiś fajnych zamienników
na inkę już nie mogę patrzeć ![]()
![]()
Ja piję tylko Anatol
i jeszcze mi się nie znudziła ![]()
No też to słyszałam , ciekawe to wszystko .
ja już starałam się nie pić na noc a i tak musiałam swoje wychodzić do toalety ![]()
To ja potrzebuje teraz wody jak ryba ![]()
![]()
Mi na początku ciąży brakowało smaku kawy, ale jak juz ją piłam to niedobrze mi było
Wtedy kupiłam zbożową i Inkę i Anatola - niestety po pierwszej i drugiej skończyło się wymiotami i odpuściłam ![]()
Dopiero w II połowie II trymestru mogłam napic sie kawy normalnej z mlekiem ![]()
To mój pierwszy objaw to była nienawiść do kawy
teraz pije 1/3 kawy max do 13 bo później nie zasnę ![]()
Współczuję strasznie
ja się bardzo cieszę że na mnie kawa nie działa pobudzająco ![]()
Przed ciążą to ja piłam ich przez cały dzień tyle że głowa mała i zawsze spałam a teraz to mi się tak pozmieniało w ciąży:sweat_smile: i jeszcze to że po kawce nawet tak małej ilości toaleta gwarantowana ![]()
Ja przed ciążą piłam sporadycznie kawę, w ciąży od czasubdonczasu i to taka cienka. Teraz po porodzie pije prawie codziennie ![]()