Ja przed ciążą piłam ile dusza zapragnie
w ciąży na początku bardzo cierpiałam bo mnie odrzucało od kawy, potem mi wróciło do normy a po porodzie piję tak jedną, max dwie dziennie bo na mnie nadal nie działa ale boję się że potem bobas nie będzie chciał spać ![]()
Ja w ciąży akceptowałam matche i byłam aż w szoku. Bo normalnie mi w ogóle nie smakuje
Oo no to widzisz , a teraz jesteś już po i dalej ci smakuje ? ![]()
Kawę ponownie uwielbiam ponad wszystko, a matcha wypiję jak jest upał truskawkową ale wolę dobrą frappe ![]()
![]()
![]()
Sama robisz matche.? Jeśli tak to ja proszę krok po kroku jak ją zrobić ![]()
![]()
Ja kiedyś w pracy piłam matche i to jakieś też smakowe z owocami i mi smakowała ale nie porwała bo jakoś już jej nie piję chodź jeszcze gdzie tam w szafce jest ![]()
To ja teraz jak karmie to też ![]()
![]()
Ale dzbanisko ![]()
![]()
![]()
Paniiiii a czym Paniiii czyści rurkę w środku :)? Maja one specjalne czyscidelka czy takie same jak do bidonów dla naszch maluchow ;)?
Mam taką małą szczoteczkę co czyszczę szklane rureczki i taką od czasu do czasu umyję ![]()
A jak z dnem? Bez problemu dociera tam jakaś gąbka czy szczotka ? Ja kupiłam sobie super termos który bardzo długo trzyma temperaturę ale ciężko go czyścić bo jest za długi i większość szczotek do butelek tam nie dociera więc szukam jakiegoś innego bidonu/ kubka
Rurkę taką szczoteczka a dno bidonu gąbka na luzie tam ręka dojdzie
Ja miałam taki kubek duży do pica w ciąży z rurką a teraz normalnie mam dzbanek filtrujący i szklankę obok i sobie nalewam . Właśnie muszę filtr już zmienić
Mi bardziej smakuje z bidonu niż ze szklanki ta woda ![]()
![]()
![]()
Ten bidon przyda Ci się też jak urodzisz i będziesz karmiła dziecko piersią ![]()
![]()
Ja go na porodówkę chce zabrać
a mąż się z niego śmieje bo od początku mi towarzyszy gdzie się nie ruszę ![]()
Ja kupilam butelke filtrujaca i jestem zadowolona , mam tez stanleya , ale jest mega ciezki i latwo sie rozlewa z niego , bo musi byc ciagle w pionie . Dlatego zamieszkal tyl szafki ![]()
Mi się źle piło z butelki filtrującej
a tu z rureczki
w ciąży mi się tak smak wyczulił na wodę że jak zostanie mi torcie wody z następnego dnia to już jej nie wypije i muszę wymieniać ![]()
Mam tez butelke z tymi wkladami air up , tez mega fajny patent i duzo smakow . Troche dziwnie sie pije , ale mozna sie przyzwyczaic . No i wlasnie tez sie pije przez slomke
Aaa to ta butelka , byłam jej ciekawa
faktycznie ma inny smak jak pijesz wodę ? Czy to bardziej zapach