Na szczęście nie musiałam się do tego posuwać ![]()
Mój ma duży brzuch , w ciąży się mierzyliśmy to ostatecznie miałam tylko kilka cm większy ![]()
![]()
No w sumie jak tak pomyśleć to mój tez ma duży brzuszek więc pewnie by była na mnie dobra jego kurtka
Haha chyba większość mężów ma ten brzuszek wypukły
mój mąż jest niby szczupły ale brzuszek jakoś mu nie spada ![]()
W pierwszej ciazy bylam dosyc dlugo aktywna bo pracowalam 7,5 miesiaca ciazy. Prqcq zdalne przed komputerem ale wiedzialam ze nie mam nic ciekawszego do roboty a po glowie chodzila mi mysl ze jeszcze sie nasiedze w domu w takiej rutynie zwiazanej z dzieckiem ![]()
Obecnie mam ta sama prace i niedlugo juz ide na l4 czyli to bedzie 20 tydzien. Wole spedzic ten czas z corka tak sam na sam niz pracujac.
To ja na zwolnienie poszłam w 5 msc ale jeszcze miesiąc bym przepracowała , tylko lekarz mnie nastraszył że mam łożysko przodujące i jest za nisko jak na ten miesiąc
to było na drugich prenatalnych jak już poszłam do swojego lekarza to nic z tych rzeczy nie widziała ale już powiedziałam w pracy to więdłam l4 ![]()
![]()
No i dobrze. Ciąża najważniejsza
Zdrowie Twoje i Maluszka najważniejsze, zatem jak los tak chciał to odpoczniesz sobie w domku ![]()
a praca poczeka ![]()
![]()
Dokładnie, jeszcze praca stojąca więc jak najbardziej się cieszę że jestem w domu ![]()
Nie wiem czy gdzieś pisałaś, ale jaka różnica wieku u Was będzie? ![]()
Ooo to zdecydowanie, tym bardziej dobrze, bo jednak na stojąco już w zaawansowanej ciąży to nawet nie wskazane żeby zbyt długo przebywać ![]()
Ciężko było mi się przestawić z prawie całego dnia w pracy na całe dni w domu gdzie prawnie nikogo nie ma
Rozumiem, to jest taki “szok” na początku ![]()
ja też kiedy przeszłam na zwolnienie to myślałam że co ja Ze sobą zrobię, bo też non stop pracowałam, ponad etat, ciągle w biegu aż tu nagle muszę zostać w domu, ale było mi to bardzo potrzebne i cieszę się że tak to wszystko przebiegło
także nie ma tego złego!
Czas na chwilę dla siebie, książkę, drzemkę - korzystaj z tego ![]()
O taak , też po czasie widzę że tego mi trzeba ![]()
Znalazłam, bo pamietam ze tez o to pytałam ![]()
Też bylo mi ciężko się przestawić a teraz nie tęsknię za pracą
a czas jak byłam na l4 był super, od wielkanocy w zeszłym roku nie pracowałam to idealnie na sezon wiosna lato ![]()
Nooo ja też pracowałam ponad godziny i jakoś nie wyobrażałam sobie nie iść do pracy …. A teraz jakoś to zleciało i po roku siedzenia w domu trochę mi się nie chce iść a trochę chce ![]()
To ja właśnie podobnie chwilę przed Wielkanocą przestałam pracować Nie ma mnie już ponad rok i jakoś wcale mi nie tęskno.
@Mamuska357 mi przy pierwszym dziecku bardzo się chciał wracać teraz jakoś nie
A to ciekawe? Czemu przy drugim już Ci się nie chce ?
Mnie nie ma w pracy od września, ale jeszcze nie tęsknię za powrotem
uwielbiam swoją pracę i nie wyobrażam sobie siebie gdzie indziej ale czas z dziećmi to najpiękniejsze chwile, więc teraz o pracy nawet nie myślę ![]()