Ja zdanej sesji jeszcze nie miałam nigdy.
Ledwo męża przekonalan do filmu z wesela (mamy za rok) i żebyśmy sesje po zrobili. Ale dal się przekonać tylko do argumentu ze zrobimy sesje z Małym i będzie piękna pamiątka:)
Ja zdanej sesji jeszcze nie miałam nigdy.
Ledwo męża przekonalan do filmu z wesela (mamy za rok) i żebyśmy sesje po zrobili. Ale dal się przekonać tylko do argumentu ze zrobimy sesje z Małym i będzie piękna pamiątka:)
Ja uwielbiam takie przebierane sesje, mocno przerysowane można powiedzieć nieco teatralne. Ale też piękne są te naturalne gdzie po prostu jest kobietą, dzidzius czy to w brzuszku czy już później z rodzicami. Takie zatrzymane chwilę, wspomnienia. Podobają mi się też fotki nieco odważniejsze typu nagie ale nie wulgarne. Dużo mi się podoba;)
Ja tez takie uwielbiam wręcz bajkowe :)
Czasem niektóre zdjęcia aż zapierają dech w piersiach, jednak ja się kiepsko czuje przed aparatem. Dlatego u nas na weselu był jeszcze kamerzysta, bo miałam cicha nadzieję, że jak na zdjęciach będę źle wyglądać to może na filmie będzie Oki :p
Ja tez nie przepadam za obiektywem aparatu i no cóż... jakoś bardzo jak to się mówi fotogeniczna nie jestem 😜
Czasami jak ktoś mówi że jest niefotogeniczny to doświadczony fotograf potrafi tak zrobić że zdjęcia będą ładne . Dużo zależy od ustawienia
No tak- ale na takie ustawianie, pozowanie to też trzeba mieć cierpliwość dużą. Jak do dzieci w szkole ją mam, tak obawiam się że w tej kwestii mogłoby być słabo :D
Na pewno będzie dobrze, ja jestem mega zadowolona ze zdjęć, faktycznie fotograf wiedział co robi:)
Ja też się wstydzę dawniej byłam bardziej otwarta na zdjęcia a mimo to fajna mam pamiątkę z czasu ciąży w formie zdjęć i cieszę się że poszłam na taką sesje :)
Ja już chyba w tej ciąży nie zdążę na żadną sesję, ale gdzieś tam chodzi mi po głowie żeby mąż parę jakiś zdjęć pozowanych na pamiątkę mi jednak zrobił :) Co z tego wyjdzie- się okaże. Na razie myślę nad scenerią i ubiorem i w ogóle nad tym "jak" :D
To super pomysł , będzie piekna pamiatka
Pewnie dziewczyny to super pamiątka ale też taki prezent dla nas samych, żeby poczuć się wyjątkowo, pięknie. Ja na swojej sesji miałam tak spuchnięte nogi że tragedia. A jednak fotograf jakoś tak mnie poustawial, że nie rzuca się to w oczy. Do tego na części sesji z mężem gdzieś mnie tam pozakrywal czy to suknia i naprawdę jestem mega zadowolona. A też mam problem z tą samą mina na każdym zdjęciu. Jednak dobry fotograf to połowa sukcesu.
Karolinko powodzenia i po porodzie rób sobie zdjęcia z dzieciątkiem, bo ja strasznie żałuję, że mąż ma tyle zdjęć a ja może trzy :( jakoś nie było okazji, a jednak jak mąż miał na rękach czy kąpał to ja brałam aparat i szybko klikałam, pamiątka na lata :)
Ja właśnie swoich zdjęć z czasów bycia z mężem (wcześniej chłopakiem i narzeczonym mam niewiele)- ja Mu robię ciągle jak coś się dzieje (chociaż się wiecznie broni :P bo zdjęć nie lubi), a On jakoś do fotografowania daleki- zrobi zdjęcie jak się upomnę :P
A na imprezach to się wiecznie o wspólnie zdjęcia prosić muszę :D Ale cóż zrobić- taka natura :D Nawet na ślubie cywilnym jakby mógł to by się ukrywał przed aparatami rodziny i znajomych (ale na szczęście nie mógł) :) Przygotowuje go przed kościelnym że już tak łatwo nie będzie- będzie musiał ładie pozować :D :P
Powodzenia i zdjęcia koniecznie !
Mój mąż też robi zdjęcia kiedy upomnę się, a tak to kiedy sama robię to mąż chętnie pozuje ;) chociaż żeby przykładał się kiedy już robi te zdjęcia...
To i tak, że pozuje :)
Oj tak :D
najlepsze zdjecia to takie naturale z zaskoczenia;) te oczywiście pozowane tez mają swój urok ale takie znienacka mają swoją historie;)
ja też mam swoich zdjeć mało, jestem mało fotogeniczna;) wiecej ja robie zdjec jednak;) czy mężowi dzieciom z babcią takich rodzinnych, żeby a przyszłośc miały pamiątke;)
To u mnie z kolei mąż nie lubi zdjęć i nie lubi ich robić, za to ja cykam chętnie;D ale mnie na nich nie ma niestey. dlatego na jakieś ważniejsze uroczystości bierzemy fotografa, ale właśnie żeby zrobił takie naturalne zdjęcia nie jakies mega sztuczne i pozowane.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.