Prezenty świąteczne

Widziałam w appce. Brałam udział z Cheetosow ale nic nie wygralam :smiley:

Moja bratanica ma 7 lat i odkad jest juz w szkole to rzeczywiscie :disguised_face: najmadrzejsza. Ale mozesz sprobowac jej wytlumaczyc ze to zabawa ktora ma umilic Wam wszystkim ten czas przedswiateczny.
A wie juz ze Mikolaja nie ma?

A macie jakieś polecajki dla dziewczynki 2.5 roczku? Myślałam o lalce ale nie wiem jakie są takie w miarę porządne dodam że budżet to 100 max bo jednak trochę tego trzeba kupić

Zerknij na tą, akurat w budżecie, jest też różowa :

Nie wiem czy masz tik toka, ale tam Ewelina Świtała która pokazuje różne zabawki ją polecała, stąd sobie dodałam ją na allegro do ulubionych :grinning:

A te hiszpańskie laleczki co pachną wanilia ?

Ja dla takich maluchów to ja zawsze lubię kupować playdoh, można trafić na fajnych promilach w super cenie, ja kupowałam już siostrzeńcom kawiarnie z lodami, grill i ostatnio sushi.
Jeśli lalki to te nr którymi j się zastanawiam czyli miniland można dostać od 85 za najmniejsza 106/109 większa.
Teraz idziemy do znajomych i tam jest taka 3 latka to ta szaleje za kucykami pony i widziałam ostatnio w smyku w outlecie takie zestawy że jest kucyk bo zmienia kolory włosów i można tam część upinać itd.

Miniland! One są super, ale to już koszt ponad 100 zł, wprawdzie są tańsze, ale te tańsze są mniejsze i to raczej wydaje mi się, że dla mniejszych dzieci :grinning:

1 polubienie

Nie mam właśnie ale fajna jest napewno na nią zerkne

1 polubienie

Play doh nie przejdzie bo jej matka jest dość dziwna. Nie wolno się bawić niczym co robi bałagan. Tam nawet klocków dziecko nie ma. W zeszłym roku kupili jej kuchnie drewniana więc odemnie dostała zestaw garnków więc prezent się przydał. A dziecko będzie bawić się wszystkim bo ona ma bardzo mało zabawek więc może taka lalka jej podpasuje.

https://allegro.pl/oferta/lalka-natalia-chodzaca-33cm-artyk-mowi-i-spiewa-16464619770
Ja taka kupiłam kiedyś dla chrześnicy, to nie wiem czy więcej ja się bawiłam czy ona :smiley:

Ojej! Chodząca lalka to było marzenie mojego dzieciństwa, tak samo jak słynne babyborn :heart_eyes::laughing:

O jeny, też mam taką kuzynkę co klocków nie chciała kupić bo ona nie będzie tego sprzątać. A jak u nas byli to ta mała cały czas się bawiła, to ja jej kupiłam na jakieś święta

1 polubienie

No haha moja mama też zawsze marzyła o Babyborn :smiley:

Fajna ta lalka i jeszcze butelkę i smoczek ma w zestawie. Dodałam do koszyka. Dzięki :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Hahaha no właśnie to jest chrzesnica mojej córki więc wiadomo że na mnie spada prezent :neutral_face: ta chodząca też spoko też dodam do koszyka :blush:

Mnie obrzydza zapach wanilii :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::sweat_smile: więc odpada bo nie zniosę jak będzie pachnieć pudełko hahah

Super! Fajnie, że Ci się spodobała! To tu podrzucam jeszcze link do tej Eweliny gdzie mówi o tej lali, może się da obejrzeć bez tt :

https://vm.tiktok.com/ZNdcfkM3j/

A jak nie to tu wrzucam komentarze innych dziewczyn o tej lalce, wydaje się być fajna! :

1 polubienie

Niby wie ale listy lubi pisać do niego :rofl: już mi mówi co by chciała dostać pod choinkę to mówię jej napisz list do Mikołaja :smile:

Wpisz na allegro tam jest możliwość ustawienia w wyszukiwaniach że do danej kwoty i wyskoczą ci różne warianty🥰 super sprawa wybierzesz sobie jakąś fajną która ci będzie podpowiadać.

1 polubienie

Już patrzyłam ale jest ich za dużo i nie wiem co wybrać