Widziałam w appce. Brałam udział z Cheetosow ale nic nie wygralam ![]()
Moja bratanica ma 7 lat i odkad jest juz w szkole to rzeczywiscie
najmadrzejsza. Ale mozesz sprobowac jej wytlumaczyc ze to zabawa ktora ma umilic Wam wszystkim ten czas przedswiateczny.
A wie juz ze Mikolaja nie ma?
A macie jakieś polecajki dla dziewczynki 2.5 roczku? Myślałam o lalce ale nie wiem jakie są takie w miarę porządne dodam że budżet to 100 max bo jednak trochę tego trzeba kupić
Zerknij na tą, akurat w budżecie, jest też różowa :
Nie wiem czy masz tik toka, ale tam Ewelina Świtała która pokazuje różne zabawki ją polecała, stąd sobie dodałam ją na allegro do ulubionych
A te hiszpańskie laleczki co pachną wanilia ?
Ja dla takich maluchów to ja zawsze lubię kupować playdoh, można trafić na fajnych promilach w super cenie, ja kupowałam już siostrzeńcom kawiarnie z lodami, grill i ostatnio sushi.
Jeśli lalki to te nr którymi j się zastanawiam czyli miniland można dostać od 85 za najmniejsza 106/109 większa.
Teraz idziemy do znajomych i tam jest taka 3 latka to ta szaleje za kucykami pony i widziałam ostatnio w smyku w outlecie takie zestawy że jest kucyk bo zmienia kolory włosów i można tam część upinać itd.
Miniland! One są super, ale to już koszt ponad 100 zł, wprawdzie są tańsze, ale te tańsze są mniejsze i to raczej wydaje mi się, że dla mniejszych dzieci ![]()
Nie mam właśnie ale fajna jest napewno na nią zerkne
Play doh nie przejdzie bo jej matka jest dość dziwna. Nie wolno się bawić niczym co robi bałagan. Tam nawet klocków dziecko nie ma. W zeszłym roku kupili jej kuchnie drewniana więc odemnie dostała zestaw garnków więc prezent się przydał. A dziecko będzie bawić się wszystkim bo ona ma bardzo mało zabawek więc może taka lalka jej podpasuje.
https://allegro.pl/oferta/lalka-natalia-chodzaca-33cm-artyk-mowi-i-spiewa-16464619770
Ja taka kupiłam kiedyś dla chrześnicy, to nie wiem czy więcej ja się bawiłam czy ona ![]()
Ojej! Chodząca lalka to było marzenie mojego dzieciństwa, tak samo jak słynne babyborn ![]()
![]()
O jeny, też mam taką kuzynkę co klocków nie chciała kupić bo ona nie będzie tego sprzątać. A jak u nas byli to ta mała cały czas się bawiła, to ja jej kupiłam na jakieś święta
No haha moja mama też zawsze marzyła o Babyborn ![]()
Fajna ta lalka i jeszcze butelkę i smoczek ma w zestawie. Dodałam do koszyka. Dzięki ![]()
Hahaha no właśnie to jest chrzesnica mojej córki więc wiadomo że na mnie spada prezent
ta chodząca też spoko też dodam do koszyka ![]()
Mnie obrzydza zapach wanilii ![]()
![]()
![]()
więc odpada bo nie zniosę jak będzie pachnieć pudełko hahah
Super! Fajnie, że Ci się spodobała! To tu podrzucam jeszcze link do tej Eweliny gdzie mówi o tej lali, może się da obejrzeć bez tt :
https://vm.tiktok.com/ZNdcfkM3j/
A jak nie to tu wrzucam komentarze innych dziewczyn o tej lalce, wydaje się być fajna! :
Niby wie ale listy lubi pisać do niego
już mi mówi co by chciała dostać pod choinkę to mówię jej napisz list do Mikołaja ![]()
Wpisz na allegro tam jest możliwość ustawienia w wyszukiwaniach że do danej kwoty i wyskoczą ci różne warianty🥰 super sprawa wybierzesz sobie jakąś fajną która ci będzie podpowiadać.
Już patrzyłam ale jest ich za dużo i nie wiem co wybrać