Prezenty świąteczne

Potwierdzam! Też byłam i też widziałam, ale niestety z racji tego, że byłam z mężem to nie dał mi się na to wszystko napatrzeć ;< a te drewniane zabawki są takie ladneee!:heart_eyes:

Ooo, dawno mnie tam nie było. Muszę się wybrać i zobaczyć te zabawki

My już mamy zakupione pod choinkę z action drewniany blender i zestaw do herbaty po 30zl. Z Lidla też mamy pierwszy zestaw produktów zakupowych i są w ciągłym użyciu :heart:

A macie jakiś pomysł na prezent pod choinkę dla 3 latka ? (Dla chłopca)

Moze lego jesli lubi ukladac moj synek juz w tym wieku ukladał z pomoca nas :wink: moze wlasnie cos drewnianego,kasa fiskalna , kuchnia jakis warsztat itp

1 polubienie

Lego odpada, on nie potrafi się na tym skupić :sweat_smile: zaraz wszystko rozrzuca po całym pokoju. Lepiej coś, co od razu go wciągnie. właśnie kuchnia ale już ma, ale może jakiś warsztat , to na pewno dla niego będzie lepszy pomysł

@Magdallenka0897 A jaki budżet ? :wink:
Może klocki magnetyczne, albo właśnie warsztat, teraz w biedronce i lidlu są dostępne/beda różne takie zestawy :

2 polubienia

Dziękuję, ten warsztat mi się podoba . Oby tylko mi nie wykupili

1 polubienie

Moze online uda sie kupic :wink:

1 polubienie

Napisane jest , że jest dostępny od 17 listopada to wtedy zobaczę :smiling_face:

@Magdallenka0897
te na lidlu online sa dostepne
ale warto zerknac na mamabrum czy allegro bo jak sie rzucą na stacjonarnie to moze byc ciezko i tez np biedronka nie kazda pomiesci asortyment

Moze jakis warsztat jesli maja miejsce :slight_smile:
Albo klocki - lego, magnetyczne :slight_smile:

Moja kuzynka pracuje w biedronce , muszę się jej podpytać czy może mi odłożyć

1 polubienie

Ja już mam kupiona kuchnie na prezent dla córki szwagierki. I teraz dzwoniła moja mama ze dużo jedzenia dla syna kupiła bo on lubi gotować :smiley:

1 polubienie

Zdecydowanie zestawy do majsterkowania, wkrętarki z Lidlu kiedyś były z Makity tylko takie dla dzieci :smile: zależy też co go bardziej interesuje czy właśnie takie narzędzia czy autka i do tego jakiś garaż ze zjeżdżalnią, albo tor z hot weelsów

My mamy taki
https://allegro.pl/oferta/elefun-niteo-kids-warsztat-drewniany-z-narzedziami-36el-95x60x31-8cm-17608594329
Ale moja mama go kupiła na wyprzedaży po świętach, za 7 dych chyba

Heheh też to mam z moim mężem jak chce się napatrzeć naoglądać to jak pojadę sama to jest to pewniejsze :blush::sweat_smile::smiley:

Dla mnie najlepsze na święta i inne okazje są bony podarunkowe. Każdy sobie wybierze co chce i jest zadowolony :heart: A dla takich maluchów to polecam stronę mamabrum, tam są świetne prezenty i odpowiednie dla wieku

1 polubienie

No ten za drogi, chyba że ktoś by się znaki jeszcze złożył do prezentu . Jednak poczekam na promocję

Nie ma to jak promocja. Podobno Polacy kupują głównie na promocjach i dlatego Rossman ma wyższe ceny, żeby robić promocje :smiley: niby śmieszne, ale mi jest zdecydowanie łatwiej coś kupić z promocji

1 polubienie