Potwierdzam! Też byłam i też widziałam, ale niestety z racji tego, że byłam z mężem to nie dał mi się na to wszystko napatrzeć ;< a te drewniane zabawki są takie ladneee!![]()
Ooo, dawno mnie tam nie było. Muszę się wybrać i zobaczyć te zabawki
My już mamy zakupione pod choinkę z action drewniany blender i zestaw do herbaty po 30zl. Z Lidla też mamy pierwszy zestaw produktów zakupowych i są w ciągłym użyciu ![]()
A macie jakiś pomysł na prezent pod choinkę dla 3 latka ? (Dla chłopca)
Moze lego jesli lubi ukladac moj synek juz w tym wieku ukladał z pomoca nas
moze wlasnie cos drewnianego,kasa fiskalna , kuchnia jakis warsztat itp
Lego odpada, on nie potrafi się na tym skupić
zaraz wszystko rozrzuca po całym pokoju. Lepiej coś, co od razu go wciągnie. właśnie kuchnia ale już ma, ale może jakiś warsztat , to na pewno dla niego będzie lepszy pomysł
@Magdallenka0897 A jaki budżet ? ![]()
Może klocki magnetyczne, albo właśnie warsztat, teraz w biedronce i lidlu są dostępne/beda różne takie zestawy :
Dziękuję, ten warsztat mi się podoba . Oby tylko mi nie wykupili
Moze online uda sie kupic ![]()
Napisane jest , że jest dostępny od 17 listopada to wtedy zobaczę ![]()
@Magdallenka0897
te na lidlu online sa dostepne
ale warto zerknac na mamabrum czy allegro bo jak sie rzucą na stacjonarnie to moze byc ciezko i tez np biedronka nie kazda pomiesci asortyment
Moze jakis warsztat jesli maja miejsce ![]()
Albo klocki - lego, magnetyczne ![]()
Moja kuzynka pracuje w biedronce , muszę się jej podpytać czy może mi odłożyć
Ja już mam kupiona kuchnie na prezent dla córki szwagierki. I teraz dzwoniła moja mama ze dużo jedzenia dla syna kupiła bo on lubi gotować ![]()
Zdecydowanie zestawy do majsterkowania, wkrętarki z Lidlu kiedyś były z Makity tylko takie dla dzieci
zależy też co go bardziej interesuje czy właśnie takie narzędzia czy autka i do tego jakiś garaż ze zjeżdżalnią, albo tor z hot weelsów
My mamy taki
https://allegro.pl/oferta/elefun-niteo-kids-warsztat-drewniany-z-narzedziami-36el-95x60x31-8cm-17608594329
Ale moja mama go kupiła na wyprzedaży po świętach, za 7 dych chyba
Heheh też to mam z moim mężem jak chce się napatrzeć naoglądać to jak pojadę sama to jest to pewniejsze ![]()
![]()
![]()
Dla mnie najlepsze na święta i inne okazje są bony podarunkowe. Każdy sobie wybierze co chce i jest zadowolony
A dla takich maluchów to polecam stronę mamabrum, tam są świetne prezenty i odpowiednie dla wieku
No ten za drogi, chyba że ktoś by się znaki jeszcze złożył do prezentu . Jednak poczekam na promocję
Nie ma to jak promocja. Podobno Polacy kupują głównie na promocjach i dlatego Rossman ma wyższe ceny, żeby robić promocje
niby śmieszne, ale mi jest zdecydowanie łatwiej coś kupić z promocji