@daga1271 To tak jak 3/4 sklepów na black friday które miesiąc przed podnoszą ceny żeby potem je obniżyć do pierwotnej i wielce promocja ![]()
A co do promocji w rossmanie to heh często okazuje się, że w innych sklepach czy online można znaleźć to samo taniej, nawet bez promocji.
Jednak Rossman ma tą przewagę, że jest go dużo, ma dobry marketing i jest “dostępny od ręki” ![]()
No dokładnie psychologicznie też łatwiej coś kupić, gdy widzisz, że to promocja. Od razu człowiek ma mniejsze wyrzuty sumienia ![]()
Haha, coś w tym jest
sklepy dobrze wiedzą, że jak damy -40%, to od razu wszystko znika z półek. Ale prawda jest taka, że po prostu łatwiej wydać pieniądze, jak ma się wrażenie, że się upolowało okazję ![]()
Ja uwielbiam w Rossmanie żółte cenowki
to już właściwie za darmo jest nieraz. Tylko trzeba mieć szczęście żeby znalezc i było jeszcze
A to chyba kwestia przyzwyczajenia bo ja też kiedyś kupowałam dużo w Rossmanie bo promocja ale jak zaczęłam patrzeć np na kaszki czy słoiczki dla dzieci to się okazywało że na allegro bez żadnych promocji jest dużo taniej. I teraz robię zakupy na Allegro zazwyczaj z magazynów allegro bo tam można kupić w jednej przesyłce dość dużo rzeczy różnego rodzaju. Dlatego teraz już nie patrzę na promocje
Ja już też w aż tak nie patrzę w promocję dla mnie ważne i fajne jest to że zamówię i przyniosą pod drzwi bez latania po sklepach ![]()
Tak wygoda i oszczędność bo nie trzeba jeszcze na paliwo tracić ![]()
Mi raz udalo sie kupic w Rossmanie lakier do paznokci za 50gr
grzech bylo nie wziac.
Spoko jest ze musza pokazywac najnizsza cene z 30dni bo czasem promka nie okazuje sie promka ![]()
Oo a dzisiaj w aplikacji rossmana w “zdmuchnij pianę” jest kupon 1+1 na dezodoranty Borotalco ![]()
Ja też zawsze mam radość dziecka jak “złapię coś na promce” ![]()
Ja wczoraj byłam na ktg i powiem Wam że te namioty z biedronki. Są uzależniające… Wczoraj weszłam, a tam wszystkie zabawki z gazetki są w promocji 50 procent … ludzie to sobie z rąk wyrywali…
Sama wczoraj popadłam w szał tej promocji ![]()
ale ro rzeczywiście jest promocja!
Nigdzie bym nie kupiła tych zabawek w tak niskich cenach. Za puzzle trefl 3x80puzzli płaciłam wczoraj 6zł!
To prawda a tych kosztów na codzień nie zauważamy ![]()
Szkoda, że dzisiaj nie poszlam do tego namiotu. Bylam u ginekologa i tylko obok w biedrze taki mam. Ale bylam tak zła, że wsiadlam do auta i do domu
2 tyg temu poruszałyśmy tu temat elfów ![]()
Daję znać, że elfy są dostępne już w pepco
można im nawet kupić ubranka ![]()
![]()
Ja też muszę wybrać, może znajdę coś fajnego
Serio? A masz jakieś linki? Bo weszłam teraz na allegro i w sumie ceny słoiczków takie jak w Rossmanie są
@Kalusia161 a czemu zła ?
A przez rą rozmowę na temat porodu. Gienekolog swoje a ja swoje
Kurcze wiesz co już od roku słoiczków nie zamawiam. Ale patrzyłam np jakiś tam słoiczek z Rossmann ile kosztuje i później wpisywałam na allegro i zazwyczaj było taniej. No chyba że była w Rossmanie promocja na te duże słoiczki gerbera one chyba po 11 miesiącu dopiero są. I tam było jakoś 6,19 czy 6.29 no to w tedy już taniej się nie znalazło. Patrz np tutaj wychodzi 5 zł za słoiczek
https://allegro.pl/oferta/obiadek-gerber-rosol-pomidorowa-spaghetti-warzywa-mix-8x-190-g-15744461992?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=e6787462-037a-49c9-b545-89b0d62df203&utm_content=1c9a56af3ad5#