Ja bym trafiała w jakąs torbę lub skrzynkę na te rzeczy, bo na reszcie się nie znam haha ![]()
A co to jest takiego ? Normanlnie dla mnie niektóre rzeczy to czarna magia hahhah
hub to taki mały „rozdzielacz” do komputera
Dzięki niemu możesz podłączyć kilka urządzeń do jednego portu np. myszkę, klawiaturę, pendrive czy słuchawki.
Dokładnie, on chciałby mieć więcej wejść bo nasz laptop ma chyba 3 czy 4 a jak na prawdziwego gamera przystało mój mąż twierdzi że najlepsze rzeczy są tylko na kabel bo nie rozładują ci się nagle podczas sesji gamingowej ![]()
![]()
więc mu za mało oczywiście
Jestem w szoku, że mój mąż jeszcze na to nie wpadł, że jest mu to potrzebne ![]()
![]()
Ooo a to ciekawostka, nie wiedziałam o czymś takim ![]()
Dziewczyny jak tam prezenty świąteczne? Już kupione? Pochwalcie się może któraś z nas podłapie pomysł na prezent . Ja w sumie jeszcze dwóch prezentów nie mam dla córki 1,5 roczku i męża ![]()
O właśnie! Dobry pomysł
też jestem ciekawa co tam kupiliście za prezenty ![]()
Jeszcze nic nie kupione ![]()
![]()
![]()
Mi się udało kupić już prezenty dzieciakom mojego rodzeństwa i poleciałam klasykiem i wszyscy w tym roku dostaną Lego, dzieci w przedziale 7-10 lat. Teraz na promocjach w Ochniku udało mi się kupić tacie super sweterek i mamie portfel+rękawiczki więc już jakaś baza też jest
jeszcze sporo osób mi zostało ale zawsze to trochę pieniędzy wydane w listopadzie mniej zaboli jak wydanie na wszystkich w grudniu ![]()
My w tym roku wcześniej się bierzemy za prezenty bo za 2 tygodnie mogę już nie mieć na to czasu. U nas każdy pyta po kolei co ktoś chce i na wzajem sobie podsyłamy. Siostra np.chce naczynia ceramiczne do zapiekania. Ja ściereczkę raypath - były teraz na BF taniej. Córce zrobiłam prenumeratę audiobajek Disneya i do świąt jak zdążą wysłać będziemy mieć 8 figurek. Moja mama mówiła o smartwatchu. Dzieciom szwagierki zamówiłam do UK przez Amazona klocki magnetyczne. Jeszcze zostało parę osób ale nie będę szaleć w tym roku, z resztą nie wiemy czy nawet będziemy z kimś spędzać święta i czy wyjdę do domu ze szpitala ![]()
Ja nie mam całkowicie pomysłu na prezenty
jak co roku ![]()
Na BF koleżanka pozamawiala u nas właśnie raypatha bo powiedziała że sama chciałaby taki prezent dostać, a że ma zawsze problem z prezentami to kupiła za wczasu.
Czy taka odpowiedź w formie mema na Twoje pytanie jest wystarczająca?
My z mężem nie mamy kupionych z prezentów nic, powiedzieliśmy sobie że w tym roku nic nie kupujemy (chociaż i tak mu pewnie jakiś drobiazg kupię)
A nie! Przepraszam! mam już prezent dla męża w postaci bobasa w brzuchu z dostawą na styczeń ![]()
Dla reszty rodziny - pewnie będziemy czegoś szukać od połowy grudnia ![]()
To nie jestem sama! Dlatego czekam na innych pomysły ![]()
![]()
@Wesola95 myślę , że to najlepszy spóźniony prezent ![]()
Haha… dobre… Ja z prezentami mam podobnie ![]()
Dla mojej corki suchy basen
Dla bratanka tablica manupulacyjna , mlody lubi rozne przyciski , srobki i tak dalej
Dla meza bransoletka z wygrawerowanym zdjeciem corki
Musze jeszcze cos wymyslec dla bratowej , brata i rodzicow , a to jak sie mowi trudne sie wylosowalo
dla bratowej tez mysle nad taka bransoletka
Ja nie mam właśnie żadnego pomysłu na prezent dla rodziców
Najgorzej jak ktoś wszystko ma
wtedy co kupić ja mam zawsze duży problem , najlepiej to bym kasę dała ale na święta to tak jednak nie wypada , trzeba trochę weny twórczej i coś wymyślić ![]()
Tak dokładnie i z prezentu się bardziej ucieszą
a przy choince to takie prezenty fajnie się otwiera ![]()
![]()