Prezenty świąteczne

Ja bym trafiała w jakąs torbę lub skrzynkę na te rzeczy, bo na reszcie się nie znam haha :sweat_smile:

A co to jest takiego ? Normanlnie dla mnie niektóre rzeczy to czarna magia hahhah

hub to taki mały „rozdzielacz” do komputera :smile: Dzięki niemu możesz podłączyć kilka urządzeń do jednego portu np. myszkę, klawiaturę, pendrive czy słuchawki.

3 polubienia

Dokładnie, on chciałby mieć więcej wejść bo nasz laptop ma chyba 3 czy 4 a jak na prawdziwego gamera przystało mój mąż twierdzi że najlepsze rzeczy są tylko na kabel bo nie rozładują ci się nagle podczas sesji gamingowej :upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face: więc mu za mało oczywiście

1 polubienie

Jestem w szoku, że mój mąż jeszcze na to nie wpadł, że jest mu to potrzebne :rofl::rofl:

1 polubienie

Ooo a to ciekawostka, nie wiedziałam o czymś takim :laughing:

1 polubienie

Dziewczyny jak tam prezenty świąteczne? Już kupione? Pochwalcie się może któraś z nas podłapie pomysł na prezent . Ja w sumie jeszcze dwóch prezentów nie mam dla córki 1,5 roczku i męża :rofl:

O właśnie! Dobry pomysł :smiley: też jestem ciekawa co tam kupiliście za prezenty :slight_smile:

Jeszcze nic nie kupione :rofl::rofl::rofl:

Mi się udało kupić już prezenty dzieciakom mojego rodzeństwa i poleciałam klasykiem i wszyscy w tym roku dostaną Lego, dzieci w przedziale 7-10 lat. Teraz na promocjach w Ochniku udało mi się kupić tacie super sweterek i mamie portfel+rękawiczki więc już jakaś baza też jest :grinning: jeszcze sporo osób mi zostało ale zawsze to trochę pieniędzy wydane w listopadzie mniej zaboli jak wydanie na wszystkich w grudniu :sweat_smile:

1 polubienie

My w tym roku wcześniej się bierzemy za prezenty bo za 2 tygodnie mogę już nie mieć na to czasu. U nas każdy pyta po kolei co ktoś chce i na wzajem sobie podsyłamy. Siostra np.chce naczynia ceramiczne do zapiekania. Ja ściereczkę raypath - były teraz na BF taniej. Córce zrobiłam prenumeratę audiobajek Disneya i do świąt jak zdążą wysłać będziemy mieć 8 figurek. Moja mama mówiła o smartwatchu. Dzieciom szwagierki zamówiłam do UK przez Amazona klocki magnetyczne. Jeszcze zostało parę osób ale nie będę szaleć w tym roku, z resztą nie wiemy czy nawet będziemy z kimś spędzać święta i czy wyjdę do domu ze szpitala :see_no_evil:

1 polubienie

Ja nie mam całkowicie pomysłu na prezenty :gift: jak co roku :face_with_hand_over_mouth:

Na BF koleżanka pozamawiala u nas właśnie raypatha bo powiedziała że sama chciałaby taki prezent dostać, a że ma zawsze problem z prezentami to kupiła za wczasu.

Czy taka odpowiedź w formie mema na Twoje pytanie jest wystarczająca? :sweat_smile::sweat_smile:

My z mężem nie mamy kupionych z prezentów nic, powiedzieliśmy sobie że w tym roku nic nie kupujemy (chociaż i tak mu pewnie jakiś drobiazg kupię)
A nie! Przepraszam! mam już prezent dla męża w postaci bobasa w brzuchu z dostawą na styczeń :sweat_smile:

Dla reszty rodziny - pewnie będziemy czegoś szukać od połowy grudnia :face_with_peeking_eye:

6 polubień

To nie jestem sama! Dlatego czekam na innych pomysły :laughing::laughing::see_no_evil: @Wesola95 myślę , że to najlepszy spóźniony prezent :smiling_face:

1 polubienie

Haha… dobre… Ja z prezentami mam podobnie :joy:

Dla mojej corki suchy basen
Dla bratanka tablica manupulacyjna , mlody lubi rozne przyciski , srobki i tak dalej
Dla meza bransoletka z wygrawerowanym zdjeciem corki
Musze jeszcze cos wymyslec dla bratowej , brata i rodzicow , a to jak sie mowi trudne sie wylosowalo :see_no_evil: dla bratowej tez mysle nad taka bransoletka

Ja nie mam właśnie żadnego pomysłu na prezent dla rodziców

Najgorzej jak ktoś wszystko ma :see_no_evil: wtedy co kupić ja mam zawsze duży problem , najlepiej to bym kasę dała ale na święta to tak jednak nie wypada , trzeba trochę weny twórczej i coś wymyślić :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Tak dokładnie i z prezentu się bardziej ucieszą :wink: a przy choince to takie prezenty fajnie się otwiera :blush::blush: