Lubię ten czas wigilia opłatek rozpakowanie prezentów ![]()
![]()
I słuchanie i śpiewanie kolęd ![]()
piękny czas
Dla mnie w tym roku gorsze jest mówienie co inni mają kupić mojemu dziecku niż szukanie przezentow dla rodziny ![]()
Oj ja również mam ten problem w tym roku. Z chęcią bym się pozbyła połowy zabawek, a tu jeszcze trzeba coś wymyślić nowego
naprawdę nie sądziłam, że to będzie takie trudne
Ojej @Mamusia22 ja tez mam z tym problem ![]()
To fakt mamy takie czasy , ze kazdy wszytsko ma a jak nie ma to idzie i kupuje . I nie czeka sie do grudnia na garniki czy lalki . Suchy basen to w sumie brat z bratowa wymyslili . Teraz mysle nad czyms na przyszlosc dla malej ,tak zabawki na roczek okolo
Ja dla męża mam portfel i pasek, ale to kupione już kilka tygodni temu na jakiejś promocji
dla dzieci nic nie kupuje bo dostają od dziadków super prezenty, a ja mam już za dużo zabawek do sprzątania ![]()
Ja to już wszystko prkatycznie mam właśnie ostatni prezent dla rodziców ogarniam z siostrą! Ewentualnie coś muszę dokupić typu czekoladowy Mikołaj ale to na spokojnie w dealz pewnie będę ogarniać.
W sumie miałam plan że dla dzieciaków gamerow słuchawki do pc mąż dostanie hub do laptopa, motorówkę sterowana zdalnie i takie rękawiczki z allegro dla fanu z latarka by już nie musiał mówić że nikt mu w iwnivy nie świeci
i kubek na mikołajki, rodzice bilety do teatru teść dodatnie pistolet na sól na robaki ![]()
![]()
a teściowa kosmetyki, udało mi się z clinique upolować na BF dzieciaki młodsze karty FIFA reszty uszczęśliwiać nie muszę. A w sumie wyszedł Ann jeden dodatkowy prezent dla siostrzenicy bo może pójdziemy na chwilę tam na święta ale to karta podarunkowa albo kosmetyki z Sephora będą spoko ![]()
Ksiazki!!!
jest mnostwo w tym roku ksiazek pop-up i dla maluchow i dla starszakow.
Ja swojej rodzinie wyslalam liste ksiazek ktorych nie mamy a chcialabym zeby byly u nas na polce, bo do poduchy obecne sie nudza
![]()
Ja w sumie to też mam dla wszystkich prezent na święta, dla każdego w innej roli. Wypakowane będą tuż przed świętami, pachnące bobaski
Powyprawkowy budżet już nie przewiduje więcej atrakcji ![]()
Hahah ty to zawsze jakieś fajne memy znajdziesz ![]()
@Nadzianii ja myślałam wlasnie chrześniakowi dać kasę i z taką drewnianą wygrawerowaną tabliczką " Mikołaj wie że byłeś niegrzeczny dlatego prezent kup sobie sam "
ale wymyśliłam prezent skarbonka drewniana wygrawerowane "zbieram mój pierwszy milion "![]()
Dziewczyny a czy w grudniu dajecie kurierom napiwki z mikolajami ? Jak to u was wyglada ? Ja zawsze staram sie zaopatrzyc w jakies slodkosci swiateczne dla mikolajowych dostawcow
Wgl o tym nie pomyślałam, ja bardziej do paczkomatow zamawiam i kurier rzadko u mnie jest. Prezent na Mikołaja szykuje tylko dla fizjo syna ![]()
I jeszcze widziałam takiego mema, że kobieta ma kokardkę założoną na sobie ![]()
Fajna inicjatywa. Teraz częściej wybieram dostawę kurierem niż do paczkomatu. Tylko rzadko nawet go widze, bo najczęściej zostawia paczkę pod drzwiami i nawet nie zadzwoni na dzwonek
a nieraz dzwonią na tel że podjeżdżają i czy jestem, doręczają do rąk. Nie wiem od czego to zależy
My nie przygotowujemy nic dodatkowego bo to rola pracodawcy, ale wiadomo każdy podchodzi do tego inaczej i doceniam Twój gest bardzo miłe ![]()
Myślę, że przydałaby im się redbullik przewiązany czerwoną kokardką ![]()
![]()
Hahaha jakbym sie kokardka przewiazala, to mysle, ze Szanowny moglby to opatrznie zrozumiec ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale chociaż prezent z głowy ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to prawda.
Zrobilas mi dzien ![]()
U Nas robimy Mikołaja, ale to glównie dzieciakom. Dorośli miedzy soba jakies małe upominki.
Dla Starszych Dzieci jest zwykle Lego, dla Mlodszych Lego Duplo. Na liscie byly puzzle z czuczu kids.
Dla Najmlodszych sortery i takie fajne autka materialowe.
Bratanica meża lubi malować- chciała pędzle i paletki wiec dostanie. I tam byly jakieś drobne zabawki ale juz dawno kupione i zapakowane ![]()