Jaki słodziak ![]()
![]()
ja ogólnie kocham wszystkie pieski ale takie ubrane w bluzy z kitka na głowie najbardziej ![]()
![]()
Ona ma cala szafe ubran bo jak jest zimno to nie wyjdzie na dwor bez ubranka pomimo dlugiego wlosa
od osiolkow z kubusia puchatka az po scooby doo ![]()
To prawda, ostatnio moj maz zostawil buty i paproch wciagnal sznurowke i jezdzil z tym butem po calym domu, az sie nie zablokowal.
@Mamusia22 moj Pies na poczatku szczekal na robota i biegal jak glupi po domu, ale po kilku dniach sie przyzwyczail. Gdybys go kupila to na poczatku warto pare razy puscic go jak bedziesz w domu, zeby zwierzaki sie przyzwyczaily. Na pewno taki robocik jest spoko opcja przy dziecku jak masz ciezszy dzien i ostatnia rzecz o jakiej myslisz to odkurzanie i sprzatanie. ![]()
Mój nie daje się ubierać w ubranka niestety a też bym chciała ![]()
![]()
Ona pojdzie na wszytsko
zloty pies
A probowalas od malego uczyc ? Ja nosilam w transporterze i ubieralam od szczeniaczka i teraz wchodzi w kazda torbe sama
nawet tą na zakupy
Tak próbowałam ale mój pies jest psem po przejściach dość sporych. Okazało się że był bity i w ogóle musiał mieć operację na łapę i 3 tygodnie chodził z tylnia łapą w gipsie więc trochę przeszedł dlatego dodatkowo gonjuz nie stresuje. Teraz jest pod kontrolą behawiorysty i musimy z nim ćwiczyć różne rzeczy. Ale nie mam sumienia go nigdzie oddać i widzę że on tylko mi ufa bo jak się coś dzieje to przychodzi do mnie, męża i cała reszta ma gdzieś. Teraz jest już duO lepiej ale ciekawie nie było
O kurcze, biedaczek . Czyli przywiazal sie do ciebie . To cudowne , ze mimo problemow dalej walczycie
mam nadzieje , ze juz teraz bedzie tylko lepiej .
O jeny mega uroczy :))
Jest już dużo lepiej. Wprowadziliśmy klatkę kennelowa i taktycznie jak go coś stresuje to sobie tam siedzi. No ja nie mam sumienia wywalić psa do budy albo gdzieś oddać.
O klatka kenelowa to super rozwiazanie , dobrze jak psiak wie , ze ma swoje bezpieczne miejsce .
Mam marzenie zeby wszyscy na swiecie mieli takie sumienie jak Ty ![]()
Ja tez bylam z moim jedym psiakiem u psiego psychologa , jak sie okazalo jest po prostu reaktywny i na wszytsko reaguje bardziej niz powinien , czyli cieszy sie bardziej , szczeka bardziej itp na szczescie ta sunia ze zdjec go uspokaja . Ale jak sie dopiera 2 chlopaki do obszczekania czekololwiek to potrafiliby tak caly dzien . Wiec trzeba ich stopowac
Ja mam jeżdżący TESLA (jakaś czeska czy coś ) kosztował ok 600 zł jakieś 3 lata temu i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego. U mnie jeździ nawet 3 razy dziennie, super wszystko wciąga, jak przejedzie po dywanie, to włosie podnosi lepiej niż taki odkurzacz pionowy. Ja jestem baardzo zadowolona, a teraz też już kosztuje chyba sporo mniej.
Wygląda bardzo ładnie!
Ale mój na pewno nie nosiłby bransoletki ![]()
Natomiast rozglądam się za bombką Nasze pierwsze wspólne święta. Może któraś z Was zamawiała i może polecić stronę, na której ładnie wykonują takie bombki?
My sprzedaliśmy i kupiliśmy bezprzewodowy ten pionowy bo robot do naszego mieszkania jest za mały i ciągle ślady się w nim plątały
Mbransoletki sa bardzo delikatne , mam nadzieje ,ze moj bedzie nosil , chociaz jest tak w mlodej zakochany , ze mysle ze by nawet koszulke z jej buźką zalozyl ![]()
Nie robilam nigdy takich bombek , jak cos ciekawego znajdziesz to pochwal sie koniecznie .
https://www.portablenorthpole.com/pl/święty-mikołaj-wideo
Może jeszcze komuś się przyda, darmowe wideo od Mikołaja ![]()
Gdzieś była rozmowa na temat prezentu dla dziecka od nowonarodzonego rodzeństwa, o personalizowanej książce. Dzisiaj na ig jedna mama wrzuciła że od Mikołaja jej dzieci dostały taką personalizowaną historię
https://www.groupon.pl/deals/book-hero?utm_source=metapic&utm_term=dziarska_mama&utm_source=awn&utm_medium=afl&utm_campaign=affid*646537_pub*httpsmetapiccompl_clickref*158933-01kbs85nytrzzybrj00qg2y9w1_sitename*httpsmetapiccompl&aw_affid=646537&awc=117587_1765005257_4838a97be3c1fa5944569b23f53f2643&bypass=true
Dziewczyny podpowiedzcie co można kupić chłopcom 3 lata i 1,5 roku? Moja teściowa czasem przywozi nam od córki koleżanki rzeczy po dzieciach dla mojego syna i chciałabym czymś się odwdzięczyć a w ogóle tej dziewczyny nie znam. Czym najbezpieczniej obdarować? Ona za każdym razem mówi że nic nie chce za te rzeczy, ale ja i tak chciałabym coś dać w zamian. Nadmienię tylko że jest to dosyć zamożna rodzina ![]()
Mój syn najbardziej lubi samochody i wszelkie pojazdy, a ma rok i 9 miesięcy. Ostatnio dostał koparkę sterowana to mu się bardzo podobala, LEGO lubi układać, puzzle
Ja teraz robiłam prezent dla mojego chrześniaka, który ma 3 latka to kupiłam mu samochód, bo wiem, że najbardziej lubi bawić się samochodami.
Szkoda, że nie masz takiej podpowiedzi, co akurat teraz lubią te dzieciaczki.
A na 1,5 roku to pomyślałabym o tablicy manipulacyjnej- na allegro są bardzo fajne i uważam, że to super rozwija zmysły maluszków!
Jak tam u Was dzisiaj Mikołaj? Dzieci zadowolone? U nas jest dzisiaj jarmark
mógłby jeszcze chociaż śnieg poprószyć