Prezenty świąteczne

No właśnie mój sąsiad dzisiaj stwierdził,gdzie były te zabawki jak my byliśmy mali? , i urządzili sobie wyścigi traktorem k ciężarówka na pilota :rofl::rofl: mały kładł im przeszkody a oni musieli je omijać zabawy co nie miara​:rofl: więc właśnie czasami trzeba by kupić mezom takie zabawki i było by z głowy

Ja zauważyłam po znajomych że w zależności jak dużo dzieci jest w rodzinie tak prezenty się ogranicza, albo składa się na jeden. A na mikołaja to tylko od rodziców dziecko dostaje. W sumie to jest potem takie dezorientujące dziecko jak rodzic stara się o tą otoczkę, że w nocy przychodzi Mikołaj , a potem po południu przychodzi babcia ciocia i też spotkały Mikołaja. Moja już była przebodzcowana wczoraj i nie wiedziała czym się bawić :roll_eyes:

1 polubienie

O jejku nigdy o tym nie pomyslalam , bo u nas zazwyczaj kazdy kto daje prezenty jest w jednym miejscu na wigilie . Ale faktycznie to dziwne , ze sa prezenty pod choinka a nagle 3 osoby spotkaly mikolaja . Chociaz pamietam , ze w jednym roku tez jedna ciocia nie orzyjechala to powidziala , ze mikolaj sie chyba pomylil i zostawil jeszcze jeden prezent u niej , nie mial czasu wrocic , bo inne dzieci tez czekaly na prezenty czy jakos tak .

Czy któraś z was ma książeczki z przesuwanymi okienkami albo takie 3D że się otwiera i są przestrzenne? Nie wiem jak to nazwać ale chyba wiecie o co mi chodzi :grinning: próbuje coś znaleźć na necie ale oczywiście rzadko są zdjęcia ze środka a nie chce mi się łazić po sklepach. Może ma któraś z was w domu dla swoich dzieci i jest w stanie coś polecić?

Ja kiedyś dorwałam taką dla Chrześniaka w Biedronce, ale to już było dawniej :wink: choć może warto zerknąć, może jak raz by była :smiley:

Kupowalam brzydkie kaczatko dla bratanicy. Brat mowil , ze fajnie to wygląda, ja kupowałam na allegro i byly zdjecia z srodka . Popatrz tam , bo w sumie nie wiem czego dokładnie szukasz

Ooo tak coś takiego właśnie! Super dzięki :star_struck: jeszcze jedną muszę taką znaleźć :grin:

Tam bylo kilka bajek do wyboru :slight_smile: moze po prostu inna historia :slight_smile:

Właśnie pospieszyłam się z komentarzem i właśnie przeglądam kolejne :grinning: takie klasyczne stare bajki które my też czytaliśmy :heart:

1 polubienie

Dokladnie tak , ja jestem fanka takich klasykow . Stare , znane , sprawdzone z morałem.

Z tych przestrzennych to mogę Ci polecić „Nawet nie wiesz jak bardzo Cię kocham” jest piękna !

I tak naprawdę ja wpiszesz książki POP-UP to powinny Ci się pokazać takie 3D

To sa ksiazeczki Popup :slight_smile: my mamy Muminki, emocje, krolowa Sniegu i najnowszy nabytek od Mikolaja o zwierzakach. Jestem ich fanka, corka poza czytaniem mega wkreca sie w te obrazki, bawi sie paluszkami albo bierze te male pacynki na paluszki i udaje ze ktos zwiedza kraine.
Jedynie co to trzeba je delikatnie otwierac i nic przy nich nie jesc bo jak sie skleja strony to ksiazka do wyrzucenia

2 polubienia

O jeej, takiej z muminkami nie widziałam jeszcze ! Uwielbiam wszystko co z muminkami, muszę poszukać takiej dla syna ! :heart:

1 polubienie

Te książeczki popup są cudowne❤️ Mielismy jedną ale Mały jak dorwał tak bylo po… nie był jezzcze wtedy gotowy na takie książeczki.
Ale na pewno zakupimy My jakieś. Dzięki za przypomnienie!

Hej pytanie :slight_smile: a co kupujecie swoim mężczyznom którzy wszystko już mają i nic nie chcą
? :smiley:

1 polubienie

Byłam dziś w biedronce i rzuciły mi się w oko takie książeczki ;

Z okienkami, ale też takie popularne ostatnio “z latarką” wyglądały naprawdę wporzadku, wiec przy okazji jak będziesz to sobie zerknij :wink:

@mamapo30 w którymś wątku był ten temat poruszony i najlepiej w takim przypadku sprawdzają się skarpetki i nowe gatki :sweat_smile:
ja mojemu w tym roku chciałabym kupić airtaga, ma już jednego ale mówi że chcialby też drugiego, jednak cały czas czekam po podobno ma wyjść lada moment drugiej generacji :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Z otwieranymi okienkami to syn bardzo lubi kicie Kocie idą święta, to cały rok czyta ;p a przesuwane to Miś Pracuś u nas każdy się sprawdził.
Ten Pop up Niezwykle zwierzęta jest świetny.

Na pewno sa w Empiku :slight_smile: dzisiaj nawet jedna mialam w reku.

1 polubienie

@Wesola95 mamy z latarką - tą ze zdjecia :slight_smile: jest nardzo fajna. Synek lubi się nią bawic. Latarka na wstazeczce jest.
Takie z magnesami też super.

1 polubienie

A czy ta latarka oświetlą coś ukrytego w książeczce? Czy na czymś innym to polega ? Bo ja pierwszy raz widzę takie książki z latarką, jutro muszę zobaczyć w biedronce !