Tak, to wygląda tak o :
Ta “latarka” jest na sznureczki dołączona do książeczki i w każdą stronę można ją włożyć od spodu i wtedy się “podświetlają” te strony i widać co tam się ukrywa ![]()
Tak, to wygląda tak o :
Ta “latarka” jest na sznureczki dołączona do książeczki i w każdą stronę można ją włożyć od spodu i wtedy się “podświetlają” te strony i widać co tam się ukrywa ![]()
Aaaa widzisz ! To już rozumiem ! Myślę, ze synkowi by spasowała więc muszę jutro się za tym rozejrzeć u siebie ! Dla niego każda latarka to najlepsza zabawka ![]()
Można zrobić swoją własną wersję
na tt widziałam dziewczyny to robiły w taki sposób :
czarna kartka, folia i biała “latarka”
działa na tej samej zasadzie co te książeczki tylko, że no wiadomo, że książeczki mogą być bardziej atrakcyjniejsze bo bardziej dopracowane i kolorowe ![]()
![]()
Moze perfum to zawsze sie przyda ![]()
Latarka to tak naprawde kawalek tekturki ![]()
Ale wyglada to tak u Nas:
Mały ma 2 lata i juz jakis czas sje bawi i szuka na obrazkach to co w tekscie wskazane
Nie no super, myślę że syn byłby zadowolony !! Bardzo fajnie to wygląda !
@Wesola95 może jeszcze parę miesięcy temu bym próbowała robić coś takiego, teraz to już kompletnie mi się nie chce
chyba postawię na gotową wersję ! ![]()
Fajne tooo
można to stacjonarnie kupić ?
W Biedronce teraz są w ofercie ![]()
W biedronce sa, wyzej wstawiałam zdjęcie jak te książeczki wyglądają. Cena 32 zł ![]()
My mamy wersję z Masza,ale oczywiście z promocji 1+1
Mąż - złoty łańcuszek (do tej pory nie nosił , ale już dawno zaczął mówić, że chciałby . Odkładane prawie cały rok
)
Brat - srebrna gruba bransoletka (akurat ma uro w Wigilię i taka faza na srebro)
Rodzice - dostaną kasę bo zbierają na nową kuchnię . Plus moze coś z ceramiki https://andyceramika.pl/
Dziadkowie - brak
Znajomi - nie robię
Chrześnica 8 lat - piżama dobrej marki
Chrześniak 4 latka - ubranka z Zary .
Dawno przestaliśmy się bawić w zabawki dla dzieci , bo wszystkiego mają nad i kupujemy wszystko co praktyczne .
Ja w tym roku postawilam na bransoletke personalizowana ze zdjeciem malej i grawerem jej inienia i daty urodzin (przyszly piekne)
Ale mam tez taka tradycje, ze zawsze na kazda okazje jako dodatek kupuje mu boskerki , firmy cornette (swietne wzory i jakosc )
To u mnie jest tradycja, że zawsze tata na święta dostawał skarpety. I teraz ta tradycja została przeniesiona na męża i zawsze mu dorzucam do prezentu jakiś skarpetki ![]()
Hahaha to ja też!
właśnie uwielbiam te ze świątecznymi wzorami i zawsze mężowi Mikołajki lub do świątecznego prezentu dorzucam ![]()
Skarpety to prezent uniwersalny
tak samo jak gacie dla męża ![]()
kiedyś przeczytałam, że jak się komuś daje w prezencie buty to on odejdzie/rozstanie się z nami i teraz jak kupuje mężowi skarpety to mówię mu, że ma mi dać chociaż 1 zł żeby ode mnie w tych skarpetach nie odszedł i nie znalazł sobie innej ![]()
Oo a to o tym nie słyszałam
o zegarku, że nie powinno się dawać bo odlicza czas do rozstania to słyszałam
ale my sobie dawaliśmy w prezencie i tak ![]()
O butach sluszalam ale o zegarku nie . Cos mi dzwoni alr nie wiewm w którym kosciele o lancuszkach w prezencie dla partnera ale naprawde nie pamietam co tam sie mmowilo o tym
W sumie jakby tak zacząć się bardziej zastanawiać to na większość rzeczy znajdzie się ogrom przesądów ![]()
Moja mama tak mi mówiła że kupiła tacie zegarek na 40 i się rozwiedli za jakiś czas… ale oczywiście to nie kwestia zegarka, a ja nie wierzę w zabobony
Kupiłam mężowi i mąż mi na urodziny, 4 lata po ślubie jesteśmy na razie na rozwód się nie zapowiada ![]()
Aaa to są takie moje dziwactwa
niby w takie rzeczy nie wierzę, ale jak czarny kot mi drogę przebiegnie to pluje za lewe ramie 3 razy ![]()
![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.