Mojej kolezanki 2 latka ma obsesje na pubkcie pluszakow
ale ona kupila jej takie “więzienie dla pluszakow” i mowi , ze fajnie jej sie sprawdza i ciekawie wyglada
Ale widzialam tez takie
Mojej kolezanki 2 latka ma obsesje na pubkcie pluszakow
ale ona kupila jej takie “więzienie dla pluszakow” i mowi , ze fajnie jej sie sprawdza i ciekawie wyglada
Fajne takie więzienie dla pluszaków , te na dole widziałam też na temu nie raz się wyświetliło mi tylko zastanawiam się jak to wysyłają? Czy to nie jest złożone na kawałki i ten pojnik taki pogięty będzie ![]()
To mój syn dostał siatkę żelek, skitelsow i gum mamb. Generalnie on je słodycze, ale wydaje mi się że takimi to się łatwo zadławić. I mężowi dałam do zjedzenia ![]()
U nas na mikolajkach gminnych mikołaje rozdawali cukierki takie twarde kupki
i chlopiec sie zatławił, ojciec go klepał po plecach… dla mnie to glupota rozdawac takie cukierki dla malych dzieci
Niestety ale trzeba uważać i kontrolować to co dostaje dziecko od innych, tak samo na halloween - zanim dziecko cokolwiek zje z cukierków które dostawał to warto każdego z nich przejrzeć bo niespodzianki mogą być różne ![]()
Ja zamówiłam kiedyś coś podobnego i ten „pojemnik” to taka gruba folia, coś w tym stylu. W pionie utrzymywały wszystko takie rureczki plastikowe niby stelaż ale u nas nie przetrwało to zbyt dużo czasu. Już pomijam fakt, że to w ogóle stać nie chciało i musiało stać oparte w kącie
może po prostu trafiłam na jakiś trefny egzemplarz ale drugi raz bym nie kupiła ![]()
Mój mąż też by był zachwycony jakby dostał taki pakiet z żelkami ![]()
W ogóle śmieszne to jest że jak nie ma kto w domu czegoś zjeść to trafia to do “taty”
![]()
U nas w domu to ja robię za “odkurzacz” mąż to nawet się zawsze śmieje, że jak nie wiadomo czy coś jest jeszcze świeże i dobre to mi daje do spróbowania
ale wolę ją spróbować niż on bo on ma bardzo tkliwy żołądek i zaraz by go brzuch bolał, a ja jestem już tak wprawiona że nic mi nie szkodzi ![]()
U mnie to samo ! Zawsze przychodzi do mnie z pudełkiem i podstawia pod nos albo do spróbowania
ja nie wiem co on by beze mnie zrobił ![]()
U mnie to samo. Mąż zawsze ma różne rewolucje żołądkowe więc zawsze ja próbuje czy coś jest dobre. Ostatnio nawet pies został testerem. Mieliśmy jabłka w lodówce i jedno wydawało mi się dziwne w smaku - jak pies nie chciał zjeść to miałam pewność że na pewno coś z nim jest nie tak
i żeby nie było że chciałam wcisnąć psu zepsute jedzenie m, akurat kawałek mi zleciał. Zawsze się rzuca na to co spadnie a wtedy powąchała i nie chciała zjeść
U mnie maz robi za odkurzacz
nawet jak kiedys kupilam sushi to ja wyjadalam to co lubie a on dostawal te ktorych nie lubie
sprawiedliwe ? Sprawiedilwe!
Tak to drugie jest z temu . A to pierwsze nie , ale musialabym podpytac gdzie kolezanka kupila to wiezienie.
Haha i bardzo dobrze , muszę to zapamiętać ![]()
![]()
Ale fajny pomysł!
I przynajmniej wszystkie miśki są ujarzmione w jednym miejscu ![]()
@Mamii u mnie też mąż jest odkurzaczem- przygotowywałam go do tej roli już od początku naszego związku
zawsze jak szkoda mi wyrzucić, bo mi nie smakuje to podrzucam jemu ![]()
Ja tez sie chyba zaopatrze w takie wiezienie , to duza oszczednosc miejsca , bo tak jak mowicie szkoda wyrzucic a mloda o ile zacznie sie nimi bawic to dopiero za dluuuuugi czas
Na dla moich psów kupiłam podobny kosz do przechowywania (tylko sporo wyższy)
Szukałam czegoś na pluszaki bo moja córka też ich ma od groma… kupiłam na temu taki hamak i zawiesiłam na drzwi. Dość się tam zmieści, a drugą część dałyśmy do worka próżniowego na strych i będziemy robić rotację
chociaż zostawiła swoich ulubieńców więc myślę że z tamtymi coś trzeba będzie zrobić ![]()
Super są te ,więzienia ,
dla pluszaków . Mój syn akurat nie był wgl od samego początku zainteresowany pluszakami ![]()
@SylwiaMK mam takich koszy parę na pluszaki.i zabawki i niedlugo gdzie trzymac nie bedzie ![]()
Właśnie dzisiaj pytalam meża co z pluszakami bo Malego interesuja tylko moze 4 ktore ma w łóżku a reszta tylko leży…
@Kalusia161 a pewnie mały nie chce oddać reszty pluszaków
ja mam w planach chować na strych nieużywane zabawki a jak się przez rok nie upomni to oddać. Ale życie pewnie zweryfikuje moje plany ![]()
Kolega ma fajny patent na dużą ilość zabawek - tłumaczy dzieciom że mają dużo i jak chcą kolejną to muszę sprzedać te co mają, żeby uzbierać na kolejne zabawki. Dzieci robią zdjęcia i kolega wystawia na vinted czy olx. Świetny patent żeby uczyć dzieci od samego początku żeby szanować zabawki i nauczyć wartości pieniądza. Spróbuję też coś takiego wprowadzić i mam nadzieję że się uda
Wygląda ciekawie , ja naszczescie staram się unikać pluszaków ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.