Prezenty świąteczne

Ja również jak nie mam pomysłu na coś extra albo, że widzę że dzieci już dużo mają to sama podrzucam rodzinie pomysł na voucher i często takie vouchery też dajemy: sala zabaw, basen, kino, majaland :blush:

1 polubienie

Az tak czasu nie mam na sprawdzanie i chodzenie po sklepach :wink: jednak calkowicie wszystko przez neta zamawiam :slight_smile:

Jasne, rozumiem bo sama wiekszość rzeczy zamawiam przez intwrnet. Ale czasami uda sie cos fajnego trafić przy zwykłych zakupach w tych sklepach :upside_down_face:

1 polubienie

W listopadzie zawsze jest dużo promocji a potem w grudniu znowu drożej

I w styczniu znowu taniej :crazy_face:

2 polubienia

No myślę , że nawet taniej niż w listopadzie :see_no_evil:

w niektórych sklepach tak bo chcą się pozbyć towaru

No w sumie w styczniu, to już wiosenne ciuchy powoli wykładają

1 polubienie

Tak to sprawdzine ;p

W listopadzie zawsze Black friday, wyprzedaże! To najlepszy czas na zakup prezentów!

A kurcze teraz to w styczniu letnie we wrześniu świąteczne. Na halloween i na Boże Narodzenie obok siebie w sklepach dekoracje :rofl::rofl: świat zwariował :rofl::rofl:

1 polubienie

Według mnie nie, wtedy najwięcej oszukują i podwyższają te ceny

A w grudniu będą już zające :rofl: nie wiadomo, czy kupować dynię, bombki czy może już wielkanocnego zająca :joy: Kiedyś się czekało na te sezonowe rzeczy, a teraz wszystko pomieszane…

Ale i tak tzw magia świąt była jak wszystko pod koniec października się zaczynało a teraz tego nie ma

Niestety wszystko się zmienia…

Moja znajoma pracuje w kik , w sierpniu dostali przykaz że mają rozkładać świąteczny asortyment i koniec …

Ja tydzień temu kupiłam w Pepco taki pojemnik na ciastka w kształcie psa z szalikiem i czapka :smiley: a dla syna mały świąteczny wałek do ciasta :smiley: ale zamierzam z tego korzystać cały rok

Ja ogólnie narazie nic nie kupuje świątecznego i nie patrzę na to… wolę w grudniu…

No właśnie od września pojawiły się już takie rzeczy. Masakra zero tej magii świąt

Wczoraj byłam z córką w action i chciała ozdoby świąteczne kupować, jeszcze nie ma poczucia czasu za ile to będą święta :sweat_smile: Ale przyznam sama że się nad obrusem zastanawiałam, bo później pewnie się sprzeda :see_no_evil: