Prezenty świąteczne

Ale córka dobrze myśli, rzeczy na halloween już jest garstka, więc już teraz trzeba się zaopatrywać na rzeczy świąteczne bo później nic nie znajdziesz :smiley:

No to w sumie masz rację… my jak szukaliśmy rok temu obrusu to już nie było i przez internet zamawiałam :see_no_evil:

Kupiłam już kilka prezentów zawsze to też lżej finansowo

Najgorzej, że w grudniu już prawie nic nie ma… Wszystko wykupione:/

To racja ludzie się rzucają od razu jak wystawią :rofl::rofl: niedługo w grudniu to będziemy rzeczy na Wielkanoc kupować zamiast bałwanków będą króliczki :rofl::rofl:

Od siebie polecam też kupowanie prezentów w styczniu kiedy są wyprzedaże świąteczne i zimowe :smiley: co roku kupuję tak jakieś dodatki do prezentów i wtedy sobie rok czekają w kartonie na swój czas​:smiley:

Też tak czasami robię albo kupuję między świętami a nowym rokiem w tedy tez są fajne promocje o za grosze można rzeczy kupić

1 polubienie

Ja też nie mam pomysłu na prezenty dla córki, ani dla innych dzieci… Muszę się podpytać rodziców może dam pieniążka na większy prezent po prostu.

1 polubienie

Już od 2 lat tak robię - to duże ułatwienie i przede wszystkim oszczędność i czasu i pieniędzy :wink:
Wprowadziłam też tradycję, że zamiast kupować dzieciakom na 6 grudnia prezenty dostają ode mnie recznie robione kalendarze adwentowe - i wlasnie te wszystkie drobiazgi do nich zwykle kupuje w tym okresie po swiatecznym :smile:

W listopadzie chyba są najlepsze promocje na ten black friday ale to też trzeba uważać

To prawda nie dajmy się zwariować, wiadomo nie kąpiemy się codziennie z takimi rzeczami

To wygląda super nieraz sam by się takim czymś pobawił :sunglasses::joy:

1 polubienie

Ja w styczniu mam taki przesyt świąt i prezentów że wgl nie mam do tego już głowy :smiley:

U nas to by rok nie przeleżało :joy: a wgl to też problem z przechowywaniem tego by byl

Ja zawsze kupuję mężowi coś co potrzebuje aktualnie, uważam że takie praktyczne prezenty są najfajniejsze :heart: a dzieciom to zawsze moim kryterium jest “czy ja bym chciała się czymś takim bawić:joy:” i powiem szczerze że zawsze działa, dzieciaki zawsze kochają ode mnie prezenty. Fajne są takie które też trochę uaktywnią dziecko i będą musiały samodzielnie pomyśleć czy coś zrobić :heart:

1 polubienie

Ja jeszcze daleko, daleko i jeszcze dalej…:face_with_peeking_eye:

To warto myśleć nieraz wtedy o wyprawce dla dziecka do szkoły jak ma się miejsca dość

1 polubienie

Ja też ! Omijam ten regał w action jak ognia :rofl:

1 polubienie

Też ostatnio myślałam co napisać w liście do Mikołaja, mój syn będzie miał 10 msc kompletnie nie mam pomysłu na prezent.

Styczeń to dla mnie też taki czas na odpoczynek od tego wszystkiego :wink: