Dla takiego malucha to już dużo łatwiej myślę jak dla starszaka
Może i tak, nie wiem mam tylko tego maluszka ![]()
wiesz to zależy od dziecka, nie zawsze.
moj jak jest teraz większy to latwiej dobrac cos pod jego upodobania niz jak byl poniżej roku np.
Widziałam jak dziewczyny polecają na IG zabawki z dymek i dla małego dziecka fajna jest taka kaczka z kaczątkami, a dla większego dziecka taka fabryka balonów, co o tym myślicie ?
Myślę, myślimy
a tak na poważnie to myślimy o małych upominkach dla rodziny podczas odwiedzin, ponieważ planujemy ślub 6 grudnia z małą uroczystością w Restauracji ![]()
Fabryka balonów jest super, chrześniak męża kiedyś dostał to wszyscy się bawilismy
Te z dumela super sie prezentują. Wlasnie tez widzialam na IG.
Fajna ta fabryka balonów. Ogólnie dumel ma dobrą jakość zabawek
Ja ostatnio w tedi dotrwałam zestaw na plażę takiego jednorożca jeżdżącego z foremkami i łopatkami idealnymi dla mniejszych dzieci za 2.5
Więc myślę że też po zobaczę co będzie na wyprzedażach i do kalendarza adwentowego dla małej dobie pokupuje już
na to jeszcze nie trafilam ale brzmi fajnie
u nas narazie na czasie tematy autek pociągów, wszelakie klocki do budowania i puzzle ukladanki a od czasu do czasu malowanie /rysowanie wiec wypadlam z tematu innych zabawek
tez swego czasu patrzylam w tedi ale hakos wydawalo mi sie ze wiecej asortymentu miewa action a też bywaja fajne zabawki
Tak, na wyprzedażach to właśnie zazwyczaj są takie rzeczy typu zapchaj dziurę - idealne do kalendarza ![]()
Mój syn identyczny zestaw preferuje, plus do tego kuchnia z Lidla
Hejka. Ja zawsze jestem przygotowana dużo szybciej, żeby potem mieć z głowy. Co roku robiłam synkowi kalendarz adwentowy, ale w tym roku jakoś kompletnie nie mam pomysłu ani na kalendarz ani na prezenty. Jestem w 32 tyg także w grudniu będę rodzić. Z kalendarzem pójdę chyba na łatwiznę i kupię gotowy skromny, a prezenty to ciężki temat. Czuję się wypalona już niestety
I rok temu i w tym roku zaczelam juz pierwsze kupiwanie prezentow w pazdzierniku - z tego co zauwazylam ceny byly nizsze + jak wiem co kupic to wlasnie staram sie lapac promocje.
Hej, spokojnie, jesteś w 32 tygodniu, odsapnij, przy tym wszystkim to całkowicie normalne, że nie masz głowy do kalendarzy i prezentów, a jak w tym roku będą proste i małe to nic złego, nie chodzi o ilość, tylko o gest ![]()
Ja kupiłam w Action piernikowy pociąg ![]()
mam piernikową wioskę i musiałam kupić, zanim mi wykupią ![]()
Oo pokaż jak to wygląda ![]()
Ja właśnie dzisiaj wróciłam z tedi - te kosze są fantastyczne
udało mi się uzupełnić 2 kalendarze i to drobiazgami przecenionymi na 1zł/2 zł