Hahaha czego to ludzie nie wymyślą:joy:![]()
u mnie chłopiec a wedle kalendarza byłaby dziewczynka ![]()
Niby drobiazgi, ale zawsze cos. Mnie każda pierdoła cieszyła i nadal cieszy ![]()
Dziewczyny odnośnie pampersów w rossmanie za 1 gr, nadal nie dostałam żadnego powiadomienia i e maila - sprawdzałam w spamie więc do nich napisałam e-maila z zapytaniem o to (dzięki @Karcia bo wyczytałam że też do nich pisałas w tej sprawie) i dostałam taką odpowiedź ;
Także dziś jadę po pieluszki ![]()
bo zostały mi jak się okazuje 3 dni na ich odbiór
Więc jak nie dostałyście a jesteście po 36 tyg to myślę, że warto się upomnieć ![]()
Tak dlatego właśnie pisałam że nie trzeba dostać maila. Trzeba się upomniec. Leć bo ta paczka jest idealna do szpitala ![]()
![]()
my próbowaliśmy hipp comfort bo musze dokarmiać za malo mojego to to mleko okazalo sie totalna porazka dla nas i wrocilam do poprzedniego
@Wesola95 @Efektdomi jak sie czujecie? jeszcze dwupaki?
po porodzie sie odcielam trochę od internetu i zgubiłam sie jak u was
Ja niestety jeszcze w dwupaku ![]()
Ale włsnie sprzatam cały dom, wieczorem bedę jeść ananasa, następnie gorąca kąpiel i seks ![]()
![]()
Walizka spakowana, czekam na akcje ![]()
Dziękuję, że pytasz ![]()
Ja też dwupak, walizka spakowana, ale w przeciwieństwie do Domi to bym tak chciała żeby maluch jeszcze ze 2 tyg posiedział ![]()
A Ty jak się czujesz? Jak maluszek?![]()
Brzmi jak bardzo dobry plan na wieczor
![]()
@Wesola95 a jak sie czujesz fizycznie bo pisalas ostatnio ze ciaza dala o sobie znac.
U nas się sprawdziło obie ciążę ![]()
Myślałam, że bolą mnie plecy, ale okazuje się że to kość ogonowa
ale ból jest taki, że ciężko mi się poruszać, dziś jak poszłam na godzinny spacer to się czołgałam a nie maszerowałam - dla porównania ponad tydzień temu w godzinę robiłam spokojnie 5km, tak teraz 3
mąż mi robię jakieś ciepłe okłady to wtedy jest lepiej, a w następnym tyg idę do fizjo żeby coś pomógł i ulżył w bólu ![]()
A wie ktoś czy można jeszcze gdzieś dostać karty do zdjęć ?
Po zarejestrowaniu w Bebi program dostaje się karty z Bebilonu właśnie ![]()
niebieskie z bebi klub, a kolorowe z enfamama, ale nie wiem czy ta enfamama jeszcze funkcjonuje
Jednak! Jakbyś chciała te kolorowe to ja Ci je mogę wysłać bo ja ich nie będę używać
do niedzieli jest nawet wysyłka przez olx za 1 zł, więc za złotówkę mogę Ci wysłać
a nie kurdee! Doczytałam, że to jest od 50 zł
ale to tak czy inaczej mogę Ci wysłać tylko nie wiem czy to Ci się wgl opłaca
ew Poczta Polska! To wtedy 8 zł ![]()
![]()
Dokładnie ja dostałam takie karty z Bebi clubu ![]()
Bardzo dziękuję , ale kolorowych nie chce
a w beżu klub wtedy się zaznacza płeć tak? Te mi się bardziej podobają ![]()
Niee, one są uniwersalne, tam z drugiej strony jest ze to będzie dziewczynka ![]()
A masz może jakiś link do tego?
Proszę
Też mam te karty. I ostatnio miałam na ich temat z mężem dyskusje. Bo tam jest 1. Miesiąc, 2. Miesiąc czyli robi się zdjęcie jak dziecko ma.skonczone 2 miesiące czy jak zaczyna drugi miesiąc życia? Ale nie ma 12. Miesiąc życia tylko jest mam już rok. Co myślicie?
Ja też dokarmiam bo za mało mojego, a poprzenie to jakie było ?