Próbki dla maluszka

Hahaha czego to ludzie nie wymyślą:joy::joy::joy: u mnie chłopiec a wedle kalendarza byłaby dziewczynka :joy:

1 polubienie

Niby drobiazgi, ale zawsze cos. Mnie każda pierdoła cieszyła i nadal cieszy :face_with_hand_over_mouth:

Dziewczyny odnośnie pampersów w rossmanie za 1 gr, nadal nie dostałam żadnego powiadomienia i e maila - sprawdzałam w spamie więc do nich napisałam e-maila z zapytaniem o to (dzięki @Karcia bo wyczytałam że też do nich pisałas w tej sprawie) i dostałam taką odpowiedź ;

Także dziś jadę po pieluszki :sweat_smile::smiley: bo zostały mi jak się okazuje 3 dni na ich odbiór
Więc jak nie dostałyście a jesteście po 36 tyg to myślę, że warto się upomnieć :slight_smile:

2 polubienia

Tak dlatego właśnie pisałam że nie trzeba dostać maila. Trzeba się upomniec. Leć bo ta paczka jest idealna do szpitala :grin::grin:

2 polubienia

my próbowaliśmy hipp comfort bo musze dokarmiać za malo mojego to to mleko okazalo sie totalna porazka dla nas i wrocilam do poprzedniego

@Wesola95 @Efektdomi jak sie czujecie? jeszcze dwupaki?
po porodzie sie odcielam trochę od internetu i zgubiłam sie jak u was

Ja niestety jeszcze w dwupaku :sweat_smile:
Ale włsnie sprzatam cały dom, wieczorem bedę jeść ananasa, następnie gorąca kąpiel i seks :rofl::rofl:

Walizka spakowana, czekam na akcje :sweat_smile:

1 polubienie

Dziękuję, że pytasz :wink:

Ja też dwupak, walizka spakowana, ale w przeciwieństwie do Domi to bym tak chciała żeby maluch jeszcze ze 2 tyg posiedział :smiley:

A Ty jak się czujesz? Jak maluszek?:heart_eyes:

2 polubienia

Brzmi jak bardzo dobry plan na wieczor :slight_smile: :heart:
@Wesola95 a jak sie czujesz fizycznie bo pisalas ostatnio ze ciaza dala o sobie znac.

U nas się sprawdziło obie ciążę :smiling_face:

1 polubienie

Myślałam, że bolą mnie plecy, ale okazuje się że to kość ogonowa :face_with_peeking_eye: ale ból jest taki, że ciężko mi się poruszać, dziś jak poszłam na godzinny spacer to się czołgałam a nie maszerowałam - dla porównania ponad tydzień temu w godzinę robiłam spokojnie 5km, tak teraz 3 :face_with_peeking_eye: mąż mi robię jakieś ciepłe okłady to wtedy jest lepiej, a w następnym tyg idę do fizjo żeby coś pomógł i ulżył w bólu :smiley:

1 polubienie

A wie ktoś czy można jeszcze gdzieś dostać karty do zdjęć ?

Po zarejestrowaniu w Bebi program dostaje się karty z Bebilonu właśnie :slight_smile:

niebieskie z bebi klub, a kolorowe z enfamama, ale nie wiem czy ta enfamama jeszcze funkcjonuje

Jednak! Jakbyś chciała te kolorowe to ja Ci je mogę wysłać bo ja ich nie będę używać :slight_smile: do niedzieli jest nawet wysyłka przez olx za 1 zł, więc za złotówkę mogę Ci wysłać :wink: a nie kurdee! Doczytałam, że to jest od 50 zł :confused: ale to tak czy inaczej mogę Ci wysłać tylko nie wiem czy to Ci się wgl opłaca :face_with_peeking_eye: ew Poczta Polska! To wtedy 8 zł :face_with_peeking_eye::smiley:

Dokładnie ja dostałam takie karty z Bebi clubu :slight_smile:

Bardzo dziękuję , ale kolorowych nie chce :slight_smile: a w beżu klub wtedy się zaznacza płeć tak? Te mi się bardziej podobają :slight_smile:

Niee, one są uniwersalne, tam z drugiej strony jest ze to będzie dziewczynka :wink:

A masz może jakiś link do tego?

Proszę

1 polubienie

Też mam te karty. I ostatnio miałam na ich temat z mężem dyskusje. Bo tam jest 1. Miesiąc, 2. Miesiąc czyli robi się zdjęcie jak dziecko ma.skonczone 2 miesiące czy jak zaczyna drugi miesiąc życia? Ale nie ma 12. Miesiąc życia tylko jest mam już rok. Co myślicie?

Ja też dokarmiam bo za mało mojego, a poprzenie to jakie było ?