Próbki dla maluszka

Dokładnie zazwyczaj szukają żeby być mlodym i duży staż pracy :smile: często piszą wymagane doświadczenie w zawodzie, a kiedy taki mlody dopiero po szkole ma się dostać do pracy jak chcą z doswiadczeniem już :neutral_face:

No niestety tak to teraz wygląda. A na staż też nie przyjmują jakoś specjalnie i jak tu zdobywać doświadczenie które jest wymagane. Też kiedyś o tym sobie pomyślałam

No właśnie niestety… a w domu za wiele się nie da nauczyć na rodzinie albo nawet nie każdego stać na swoją lampę lakiery itd

Zona mojego szwagra uczyła się na nim paznokcie , robiła mu paznokcie hybrydowe :rofl: a potem zdejmowała :rofl: ciekawa jestem jak wyglądał z pomalowanymi paznokciami​:rofl:

Tak najlepiej to miej 20 lat powiedz że nie chcesz mieć dzieci i nie chcesz wyjść za mąż. Do tego tak przynajmniej z 10 lat doświadczenia i pełne oddanie pracy :face_with_diagonal_mouth:

1 polubienie

Ja też zrobiłam tak mojemu kiedyś :sweat_smile::sweat_smile: a co się potem okazało że mu zrobiłam i frezarka nie działała i nie mogłam mu go ściągnąć i już więcej mi nie dał :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: Fajnie wyglądał z takim jednym różowym :rofl:

1 polubienie

A już zaczęłaś pracę ? Czy od kiedy ? :smiling_face:

Zaczynam teraz po weekendzie :laughing::wink::face_with_peeking_eye:

3 polubienia

I jak nastawienie? Czujesz stres czy się cieszysz :face_holding_back_tears:

Oo to dawaj znać jak Ci pójdzie :slight_smile: to w domu będziesz miała zdalną czy w biurze :)?

jest stresik? :smiley: pewnie trochę tak

Noooo będę pisać. Będę musiała znaleźć czas na forum :wink:

@MamaSloneczka na szczęście zdalnie, więc chociaż tyle, więc az tak dużo w otoczeniu się u mnie nie zmieni.

@zewsidziewczyna ja kontakt z dziewczynami z pracy mam ale zawsze to jest stresik co będę miała do roboty i jak się tam pozmieniało

1 polubienie

Ja stres zawsze miałam jak po kilku dniach wracałam :joy: a co dopiero po prawie 2 latach będzie

No u mnie o 14 miesięcy bo pracowałam do końca do porodu

No to podziwiam że miała tyle siły w ciąży :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Koniecznie daj znać jak odczucia po takiej „nieobecności” w pracy. Też się zastanawiam jak to będzie , tylko u mnie powrót do biura .

Dam znać w przyszłym tygodniu bo aż sama się zastanawiam jak to będzie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

To można ci życzyć powodzenia , i dobrego startu :smiling_face_with_three_hearts:

Mnie za miesiąc czeka powrót do pracy i chyba już się zaczynam lekko stresować, tym bardziej, że w moim dziale została jedna koleżanka, akurat ta z którą miałam najsłabszy kontakt. Wszystkie pozostałe albo na macierzyńskim albo w nowej pracy i teraz sama czuje się jakbym szła do nowej pracy :roll_eyes:

Będzie dobrze. Może teraz jak będziecie same to złapiecie lepszy kontakt. Na ten moment ciesz się jeszcze tym że masz miesiąc jeszcze przed soba