Dokładnie zazwyczaj szukają żeby być mlodym i duży staż pracy
często piszą wymagane doświadczenie w zawodzie, a kiedy taki mlody dopiero po szkole ma się dostać do pracy jak chcą z doswiadczeniem już ![]()
No niestety tak to teraz wygląda. A na staż też nie przyjmują jakoś specjalnie i jak tu zdobywać doświadczenie które jest wymagane. Też kiedyś o tym sobie pomyślałam
No właśnie niestety… a w domu za wiele się nie da nauczyć na rodzinie albo nawet nie każdego stać na swoją lampę lakiery itd
Zona mojego szwagra uczyła się na nim paznokcie , robiła mu paznokcie hybrydowe
a potem zdejmowała
ciekawa jestem jak wyglądał z pomalowanymi paznokciami:rofl:
Tak najlepiej to miej 20 lat powiedz że nie chcesz mieć dzieci i nie chcesz wyjść za mąż. Do tego tak przynajmniej z 10 lat doświadczenia i pełne oddanie pracy ![]()
Ja też zrobiłam tak mojemu kiedyś ![]()
a co się potem okazało że mu zrobiłam i frezarka nie działała i nie mogłam mu go ściągnąć i już więcej mi nie dał ![]()
![]()
Fajnie wyglądał z takim jednym różowym ![]()
A już zaczęłaś pracę ? Czy od kiedy ? ![]()
Zaczynam teraz po weekendzie ![]()
![]()
![]()
I jak nastawienie? Czujesz stres czy się cieszysz ![]()
Oo to dawaj znać jak Ci pójdzie
to w domu będziesz miała zdalną czy w biurze :)?
jest stresik?
pewnie trochę tak
Noooo będę pisać. Będę musiała znaleźć czas na forum ![]()
@MamaSloneczka na szczęście zdalnie, więc chociaż tyle, więc az tak dużo w otoczeniu się u mnie nie zmieni.
@zewsidziewczyna ja kontakt z dziewczynami z pracy mam ale zawsze to jest stresik co będę miała do roboty i jak się tam pozmieniało
Ja stres zawsze miałam jak po kilku dniach wracałam
a co dopiero po prawie 2 latach będzie
No u mnie o 14 miesięcy bo pracowałam do końca do porodu
No to podziwiam że miała tyle siły w ciąży ![]()
Koniecznie daj znać jak odczucia po takiej „nieobecności” w pracy. Też się zastanawiam jak to będzie , tylko u mnie powrót do biura .
Dam znać w przyszłym tygodniu bo aż sama się zastanawiam jak to będzie ![]()
To można ci życzyć powodzenia , i dobrego startu ![]()
Mnie za miesiąc czeka powrót do pracy i chyba już się zaczynam lekko stresować, tym bardziej, że w moim dziale została jedna koleżanka, akurat ta z którą miałam najsłabszy kontakt. Wszystkie pozostałe albo na macierzyńskim albo w nowej pracy i teraz sama czuje się jakbym szła do nowej pracy ![]()
Będzie dobrze. Może teraz jak będziecie same to złapiecie lepszy kontakt. Na ten moment ciesz się jeszcze tym że masz miesiąc jeszcze przed soba