Ja używałam premium care mega mięciutkie na początek idealne . A te active to takie typowe pieluchy niebieskie i już mniej przyjemne dla starszego dziecka super . Ogólnie mega chłonne
Ja ostatnio kupiłam pampersów active baby I active baby pants. I sa w porządku. Ja jestem z nich zadowolona.
Premium Care tez używam i te są najlepsze dla nas.
Dzięki za opinie.
Sa wlasnie na promocji o zastanawialam się czy nie kupic ![]()
Jak.pampers premium care sa na promocji to u nas wiecznie pustki
Rany ja też mam pecha wczoraj chciałam kupić dady 2. Były WSZYSTKIE rozmiary tylko nie 2 ![]()
![]()
Hej! My używaliśmy
używamy premium care, ale raz na próbę wzięliśmy active baby - jak dla mnie są bardzo spoko, ale nie mają tego wskaźnika który się zabarwia jak coś jest w pampersie
no i według mnie są też cieńsze niż premium care, więc nie wiem ale ja je wolę ubierać jak jest taki upał bo mam wrażenie, że dziecku wtedy jest "przewiewniej"
ale przez to że są cieńsze to na noc ich nie ubierałam i tu jednak zawsze premium care ![]()
@Paulina.K też tak mam , jak są jakieś promocje ile razy chce kupić żeby już mieć na przyszłość to nie ma rozmiarów , same te największe . Nie wiem o której trzeba jeździć żeby były . Albo może wogole na stanach nie mają a gazetka promocyjna jest
teraz już któryś raz na pampersy jest promka i jeszcze nie trafiłam z rozmiarem
jeszcze kiedyś może kupię na promocji a jak nie to będę musiała normalnie. Ale żal nie skorzystać jak jest.
Kurcze czy tylko u nas papers strasznie odparzają? W ogole sie z nimi nie umiem polubic ![]()
Mają. Kupiłam ostatnio w Rosmannie i mają ten znacznik tylko pieluchy…. Pieluchomajtki active baby nie mają. Mam i te i te.
To ja tak mam z czwórką z pansami ![]()
![]()
![]()
Jasne że pokażą ale po południu jak dojadę do domu. My używamy 4 i trochę inaczej wyglądaj (może mam jakieś nowsze) bo zauważyłam że różnią się wzorem…… Wskaźnik jest po środku pampersa. Nie ma jedynie go w pieluchomajtkach.
Ale zauważyłam że ostatnio jak kupiłam 4 premium care w Rosmann to są inne te pieluchy niż te premium care z Media Expert …. Jakby bardziej nowocześniejsze z Może masz jakieś „starsze” jeśli chodzi o produkcję. Tak samo Active baby te co mam są jakieś „nowocześniejsze”
wiem co zakładam na pupę bobasowi i jestem pewna że pieluszka active baby tego wskaźnika nie miałam, natomiast patrzę na pieluchomajtki active babyi ten wskaźnik jest :
Więc może miałam jakąś starszą wersję, ale zerknij jak będziesz w domu i daj znać ![]()
Ja używałam premium care I active baby. Premium care są delikatniejsze. Active baby niby są po to żeby dziecku nie przeciekało podczas raczkowania czy ruchów ale ja osobiście ich nie lubiłam. Zostałam przy premium care csly czas. Te active baby mają też taki inny zapach. No też zależy ci komu pasuje. Ja miałam wrażenie że w active baby mały miał większe odparzenia. Kup sobie jakąś mniejszą paczkę i przetestuj no nie są złe ale ja wolałam jednak premium care
To my też tak zawsze mamy ![]()
![]()
![]()
Byłam w biedrze kupiłam pieluchomajtki active baby i mają wskaźnik wilgotności ![]()
@Efektdomi przy synku pampers premium care mega go odparzaly. Przy corce sa ok.
Dzięki dziewczyny za opinie.
Bylam w biedrze ale pampers active u Nas jedynynie 5 i 6 były. A ja 3 potrzebuje:)
Ja myślałam że one wskaznika nie mają , gdzie on jest ?
Dostałam paczkę tych active i mnie jakoś nie zachwyciły w stosunku do dady złotych których używamy na stałe. Choć przy takich pół rocznych może lepiej się sprawdzają niż jak mieli 3 miesiące bo przelewali strasznie te pampersy, zwłaszcza w nocy, bo one nie mają z tyłu tej blokady na plecach co premium dare i rady. I co jeszcze zauważyłam a raczej poczułam, że posiekane pampersy strasznie mi śmierdzą
Kiedyś słyszałam że w biedronce pampersy są innego sortu niż te w Rossmanie np. ale to by miało sens bo mają dużo większe promocje
moze i Dada jest chlonna ake bardzo czesto odparza
u nas jeszcze na początku na bardzo częstą zmianę jeszcze jakos to bylo a teraz tak odparzylo ze jeszcze czegoś az tak nie widzialam nawet majac juz starsze dziecko
Zależy też od paczek. Ja kupiłam kiedyś pampers te Jumbo pack I miałam wrażenie że są gorsze jakościowo. Kupiłam też jumbo pack dady I też były jakieś takie sztywne. Pozniej kupowałam wszystkie tylko w mniejszych opakowaniach. Często na pampers są promocje na allegro prosto od producenta i naprawde wychodzą chyba 5 gr drożej niż Dada jak kiedyś porównywałam
Kiedys wstawialam tu porownanie . I faktycznie te w jumbo pakach sa jakies lichsze , ciensze i maja mniej tego wypelnienia , ze wiexej pleckow oslania tylko ta ala tkaninka