Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

Ja też używam więc wiem :grinning::grin::star_struck:

To są pieluszki active baby i ma na środku wskaźnik (żółta kreska)

A to są pantsy active baby i nie mają wskaźnika

Ale jest pewnie tak jak napisałam. Różne sklepy mają różne produkcje na stanie …. W Rosmannie czy Biedrze szybciej im schodzą więc pewnie mają już nowsze wersje…… w media ekspert zawsze kupuję starsze wersje

Ale ty masz pampers pants zwykłe nie active baby. Te active baby mają taki mały napis. Przynajmniej mnie się wydawało zawsze że one się różnią ale mogę się mylić

activ baby plants maja znacznik

zolta linia a jak pełny to niebieska
i różnia sie bo nie maja kieszonki
a te zwykle u @Mamuska357 nie maja lini ale kieszonke tak

1 polubienie

Ale ja też mam pantsy active baby i nie maja

Więc to jakaś inna partia. Te były kupione w biedrze

Ale active baby też mam bo dostałam od cioci na prezent. I one też nie mają znacznika.

Mam pantsy też te zwykle (próbki) bo dostałam gratis do testów.

Po lewej zwykle pantsy a po prawej pantsy active baby i obie pieluszki nie mają znacznikow

no to nie wiem co Ty masz
ja mam activ baby pants z biedry i znacznik maja

Dobra doedukowalam się w tym temacie i wychodzi na to że całkiem niedawno w linię pants weszły znaczniki moczu. Wcześniej ich nie było. Czyli te dziewczyny i nie macie paska znaczy że pampersy pochodzą ze starszej link produkcyjnej a te co pasek mają są z nowszej wersji :grin::grin: czyli każda ma rację hahaha

2 polubienia

To mi się nie zdarzyło przy całej trójce żeby rady odparzyly i zostałam przy nich to tanio wychodzą.
Te pampersy active mam takiej Jumbo paczce i nie mają tego znaczka, to może te najnowsze mają już w takim razie albo te w paczkach zwykłych

Mojego drugiego odparzały premium care

Nam białe Dada odparzają, złote się sprawdzają super i są tanie :smiling_face:

To też pisałam wyżej że jest to pewnie starsza partia. Ja dostałam z promocji 1+1 gratis i może biedra czyściła magazyny :joy:

Bardzo możliwe ale przy 1+1 to z paskiem czy nie się wykorzysta haha

1 polubienie

oo mówisz mądrym glosem
i zagadka rozwiązana

@Mamaprzygod no to moj mlodszy jak byl malg i czesto zmieniane to jeszcze a teraz na upalach jeden ogien odparzylo i tak jakby uczulily go dady mimo ze uzywalam dorywczo
co dziecko to inaczej. moze po prostu duzo upaly zrobily
i ja mowie o zlotych jak co

2 polubienia

Tak co dziecko to inaczej. Ja się raz pomyliłam i kupiłam paczkę tych z Rossmana w mniejszym rozmiarze niż powinnam więc oddałam szwagierce tą paczkę i mówiła że mały po 3 dniach miał okropne odparzenia a nam nic się po nich nie działo. Co tyłek to inny pampers odpowiada. Ale tutaj też powinny być jakieś takie paczki po 5-10 sztuk żeby sobie sprawdzić czy dziecko nie uczuli

1 polubienie

@Karcia male paczki bylyby przydatne ale czasami niewiele to zmieni bo problem moze pojawiv sie pozniej jak u nas po pol roku

Nooo dla mnie to było właśnie mega zdziwienie że dzieci się uczulają na różne pieluchy…. Wcześniej myślałam że każda pielucha będzie ok

2 polubienia

to ja nie bylam zdziwiona bo juz slyszalam o tym tak samo jak o problem wody ze np musi byc woda z uzdatniaczem , przegotowana itp
bardziej to mnie zaskoczylo ze po pewnym czasie mnie podpaski uczulaly i rozne inne rzeczy

I to właśnie świetnie pokazuje tyle pampersów na rynku - myśli się Boże drogi to tylko pielucha, a jednak nie każdemu tyłkowi ta pielucha odpowiada.
Ja z tych z Rossmana uwielbiam pantsy

1 polubienie

Ja też sądziłam że wszystkie są tak samo robione i z podobnych materiałów i że to nie możliwe że może pielucha uczulać … a jednak

1 polubienie

Tak czytam temat pampersów, nie odzywam się bo temat dla mnie nie znany. :rofl: Ale dobrze wiedzieć jakie są dobre , ale pewnie musimy dostosować do skóry czy uczula czy nie . Napewno będziemy używać x pampersa. Wiem że u mnie siostry później używały z jakich innych firm bo były tańsze ale to też nie pod każde dziecko może podejść :blush: dlatego najlepiej z pampersa już kupować jak są promocje :rofl: to się chyba nie przeterminuje :face_with_hand_over_mouth: