No właśnie nie ma co brać na zapas, bo tak jak wcześniej dziewczyny wspominały może uczulić po czasie. Ja zawsze mam w zapasie max 1 dużą paczkę 60-80 sztuk huggies. Kiedyś zrobiłam zapas to synek wyrósł z rozmiaru szybciej niż przewidywał producent
Lepiej zapasów nie robić ![]()
Przy synku premium care odparzaly.
Dady zlote 2 i 3 byly ok. Wiec kupiliamy woecej 4 jak byly na promce… a przy 4 armagedon. Odparzenia mega… Także nie ma na nic reguly ![]()
Pampers też może uczulać
u nas 1 były spoko ale 2 już nie ![]()
jak ktos zbiera punkty to dzis lub jutro powinny sie pojawic na apce pampers kupony te na punkty
@Wesola95 Ty chyba ostatnio pisałaś cos o wymianie ale na kase
O to ja czekam też , tak i jeszcze ktoś też czekał na nagrody żeby wymienić punkty , chyba @Mamuska357 z tego co kojarzę .
to nie wiem jakie ale wiem ze ma się pojawic
ja juz mam 8tys punktow to tez bym chętnie wymienila
O kurde to dobrze wiedzieć , to jednak zapasów nie robię
napewno jeszcze będą nie raz promki . Na to cały czas w biedronkach jest czy w innych sklepach . I w sumie tak szybko wyrośnie i co później z tym robić . Macie rację
dobrze doradzić się , pewnie znając mnie na robiłabym zapasów żeby później nie kupować ![]()
Wchodźcie szybko dziewczyny! Właśnie się pojawiły nagrody do wymiany w empiku!![]()
Ja mam kupon 10 zł zniżki. To chodzi o strefę korzyści ?
dzięki za info🫶🏿💙
powymienialam sobie kupony wreszcie😂
czyli męczenie ich wartalo
jak nazbiera sie wam punktow trzeba znoe będzie pisac by wymienic ![]()
@Paulina.K w apce “nagrody, moje nagrody”" wymienia sie punkty po skanowaniu jak sie uzbiera
To ja już mam od roku te same i robię zapasy bo nie ma uczulenia ale też robię to ostrożnie bo pieluchy też mają rozmiary zależne od wagi dziecka i to też na początku szybko się zmienia
To prawda , ja starałam się akurat za każdym razem z ilości trafić ![]()
to my najwięcej to mieliśmy 4 paczki a teraz to zazwyczaj po 2 kupujemy na promocjach. co chwile sa promo to tex nie ma sensu magazynować
To ja podobnie myślę jeśli chodzi o zapasy. Mój mąż natomiast jak widzi że promocja to by pół sklepu wykupił
Trzeba mu tylko przypominać że dziecko rośnie a promocje są co chwilę ![]()
dziewczyny widzialyscie na stronie “multitabaty”? do -25%
nie wiem czy “zaspalam” czy jakas nowosc
Racja. To prawda że w biedrze są stałe promki. Zresztą w Media Expert czy Empiku też są. Najsłabiej wychodzą te na allegro ostatnio
Ja zrobiłam takie zapasy 1 z Dady bo w szpitalu szła paczka za paczką. Zostałam chyba z 6 opakowaniami
ale zaraz dwie koleżanki zaszły w ciążę to im oddałam. Potem przy 2 też mi zostały 4 paczki bo strasznie szybko z nich wyrośli i potem chyba 3 miesiące ponad nosili 3 które kupuje na bieżąco po 2 paczki
jak na razie te trzy rozmiary mi się sprawdziły złote dady i żadnych innych nie kupuje
Tutaj jest pasek
My mamy pampers pants active i nam przeciekają
Ja mam te z rossmanna pantsy - z baby dream. Nic nie przecieka
jestem wierną fanką pampersów huggies ale czytałam że pantsy przeciekają więc kupiłam z baby dream i są super
Bo 1 i 2 to są takie najtrudniejsze rozmiary bo totalnie nie wiadomo ile ci się tego przyda. I dosłownie różnica dnia i pampers już jest za mały