Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

weszłam zamówić muszle a tam nowosci :star_struck:
az kupie z ciekawości :heart_eyes:

3 polubienia

Oooo jakie śliczne grafiki. Może będą do testów w przyszłym miesiąc hihi

3 polubienia

boskie są
wzielam miseczke pomaranczowa starszemu i jasną z przyssawką mlodszemu. az jestem ciekawa
jak bedzie zaakceptowane to zestaw zrobię :joy::rofl:
akurat musialo wskoczyc jak weszlam zamowic. nigdy nie wiadomo czym i kiedy zaskoczą :rofl::joy:

To racja a za takie pieniądze to żal nie wziąć :face_with_peeking_eye::rofl:

1 polubienie

Uuu. Ten talerzyk z króliczkiem mnie mega intryguje

1 polubienie

Ale słodkości, i to przyssawką to mi akurat brakuje takich :heart_eyes:

1 polubienie

Piękne te beżowo karmelowe nowości :grin: moje kolory zdecydowanie. Może to znak, że bedzie za chwile zestaw do RD ? :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

@magdap_96 jestem za :rofl::joy:
jak przyjdzie mi to co zamowilam z przyssawką i bez to moge wam. podeslac

1 polubienie

Fajjnie by bylo :slight_smile:
Akcesoriów do RD nigdy za wiele :star_struck:

1 polubienie

@Mamaprzygod czyli na waszych przykładach lepiej nie kupować tych małych za dużo . Kilka paczek sobie kupię najwyżej będę na bieżąco kupować . Szkoda żeby to leżało. Ja nie mam komu wyrazie W dać :slightly_smiling_face:
@Karcia jeżeli tak mówisz to napewno kiedyś będą do testów . Ładne miseczki mi narazie nie potrzebne :rofl: także na takie rzeczy nie patrzę ale kiedyś napewno kupię bo są świetne :heart_eyes:

A ja manifestuje jakieś zabawki :smiley:

1 polubienie

Zabawki zawsze się przydadzą :smiley: jestem bardzo ciekawa co będzie. Chociaż też obstawiam że może być jakiś zestaw do RD, bo zabawki chyba były w listopadzie. Przyznam szczerze że chętnie bym przetestowała jakiś zestaw do RD :smiley:

2 polubienia

ja obstawiam jednak rozszerzanie diety bo duzo nowości przez ostatnie pol roku bylo
silikonowe serduszka, misie, bidonu, teraz te miseczki i talerzyki itp
mysle ze jednak w tym kierunku a zabawki jak już to pozniej

2 polubienia

O kurczę, muszę się przyjrzeć czy u mnie w tym miejscu jest…ciekawe co piszesz bo zawsze tych pionowych przez całą pieluchę szukam :rofl: nam do tej pory nic nie przeciekło jeśli chodzi o pantsy

@MamusiaNM oooo i widzę że są z przyssawkami

Ja bym się ucieszyła jakby było coś do RD czyli jakieś miseczki czy talerzyki sylikonowe, albo jakieś bidony

tak, niektóre maja przyssawki
ja jeden taki wzielam.
tez chętnie przetestowala bym zestawy do rd bo tego nigdy za duzo a jestesmy na początkach rozszerzania

u nas przeciekały ale jak byl starszy niz Twoj. zakup większych rozwiazal problem chociaż czasem jal wypil duzo wody w upalne dni yo nic nie utrzymalo
teraz juz jest duzo lepiej

Mój jakoś mega dużo wody nie piją ale to sumie je pierś to trochę jak woda jednak

1 polubienie

mial etap ze budzil się na 3 butelki 260 wiec swoje robilo :face_with_peeking_eye:, raz ze upal by dwa zabkowal i tak wychodziło . nie bede mu odmawiac mleka skoro potrzebowal.
ale po zmianie na wiekszy i zmianie przez noc zalatwilo sprawe

No jasne że nie można odmawiać jak tylko chce pić :grin:

no wiesz znam przypadki ze nie dawały albo na cala butle miarke mm🫣 “bo jest po roczku i ma jesc stale”

Ale w sumie dawno nie było bidonów ani rzeczy do RD. Ja manifestuje o te bidony dla starszych dzieci :sweat_smile: już się upominam o nie od dawna a przecież niedługo czas przedszkola. Laktatory byly, zestawy dla mamy były a gdzie starsze dzieci :rofl::rofl:

4 polubienia