Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

Połowa miesiąc za nami to zaczyna się myślenie co będzie w kolejnym miesiącu do testu :sweat_smile: może ktoś was wysłucha i będą fajne rzeczy :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

dołączam się, starszy bylby zachwycony :heart_eyes:
uwielbia bidony

Fajne rzeczy to będą na pewno tylko pytanie jakie :sweat_smile::sweat_smile:
@MamusiaNM nooo to już jest nas dwie :wink::wink:

1 polubienie

@Paulina.K ja bym miała dylemat czy lepiej zabawki czy RD :joy: btw, macie jakiś kod rabatowy do smyka na zbyciu :see_no_evil:?

1 polubienie

Ja będę chyba miała za zakupy ten kod na 10 zł

@Karcia też jestem ciekawa :rofl: dowiemy się niebawem ale stawiam że napewno jeszcze nie takie rzeczy :slightly_smiling_face:
@BeataSt o widzisz nie zapytałam też o kody a robiłam dzisiaj grube zamówienie . No ale chyba nie ma żadnych :rofl:

1 polubienie

Byłoby suuuper! :star_struck: uwielbiam gadżeciki do RD :star_struck::star_struck:
Matka ma większą radochę z nich niż dziecko :sweat_smile:

Ja mam do smyka ale sama często kupuje więc na zbyciu nie będę miała

1 polubienie

Może powinnyśmy zrobić sobie oddzielny wątek na szukanie i udostępnianie zbędnych kodów rabatowych, nigdy nie wiadomo co się komu przyda :sweat_smile:

2 polubienia

Ja nie mam do smyka ale jakby ktoś miał to też chętnie bym przygarnęła :smiley:

Jest już taki wątek z konkursami i tam można kody wklejać

Hmm, wydaje mi się że to trochę coś innego

Gdzieś już się przewijało to z kuponami z tego co pamiętam.

1 polubienie

A można taki do smyka jakoś ogarnąć ? Też często teraz zamawiam fajny by było mieć taki kodzik :face_with_peeking_eye::rofl:

W smyku to chyba tylko promocje i kupon na urodziny dziecka. Żeby skorzystać z kuponu urodzinowego to trzeba dodać dziecko przed jego urodzinami (z tego co pamiętam to około 30-40 dni przed) i jest limit dzieci (ale już nie pamiętam ile można dodać) wprowadzili chyba żeby ludzie nie oszukiwali że mają dzieci z urodzinami co chwilę :sweat_smile:

2 polubienia

@SylwiaMK o to nawet nie wiedziałam . Od nie dawna tam zamawiam . Ale dobrze wiedzieć że coś takiego jest. :slightly_smiling_face:

I jeszcze jeste ten kupon 10 % za zakupy jak się zbierze odpowiednią ilość punktów

1 polubienie

@Mamuska357 to chyba ten teraz będę mieć jak mi przyjdzie zamówienie . Bo miałam duże więc trochę tych punktów się uzbierało . Dobre i to . Teraz są fajne promocje , ciuszki też jakieś dla maluszka zamawiałam bo szkoda przepłacać . W każdym sklepie coś zamawiam muszę narazie przestać bo już tego trochę mam a nie wiem jakie rozmiary. :rofl: Ale wszystko takie ładne i taka cena to aż kusi :see_no_evil:

Już jest paczucha w aplikacji :muscle::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

przyssawka jest zdejmowalna

6 polubień