Połowa miesiąc za nami to zaczyna się myślenie co będzie w kolejnym miesiącu do testu
może ktoś was wysłucha i będą fajne rzeczy ![]()
![]()
![]()
dołączam się, starszy bylby zachwycony ![]()
uwielbia bidony
Fajne rzeczy to będą na pewno tylko pytanie jakie ![]()
![]()
@MamusiaNM nooo to już jest nas dwie ![]()
![]()
@Paulina.K ja bym miała dylemat czy lepiej zabawki czy RD
btw, macie jakiś kod rabatowy do smyka na zbyciu
?
Ja będę chyba miała za zakupy ten kod na 10 zł
@Karcia też jestem ciekawa
dowiemy się niebawem ale stawiam że napewno jeszcze nie takie rzeczy ![]()
@BeataSt o widzisz nie zapytałam też o kody a robiłam dzisiaj grube zamówienie . No ale chyba nie ma żadnych ![]()
Byłoby suuuper!
uwielbiam gadżeciki do RD ![]()
![]()
Matka ma większą radochę z nich niż dziecko ![]()
Ja mam do smyka ale sama często kupuje więc na zbyciu nie będę miała
Może powinnyśmy zrobić sobie oddzielny wątek na szukanie i udostępnianie zbędnych kodów rabatowych, nigdy nie wiadomo co się komu przyda ![]()
Ja nie mam do smyka ale jakby ktoś miał to też chętnie bym przygarnęła ![]()
Jest już taki wątek z konkursami i tam można kody wklejać
Hmm, wydaje mi się że to trochę coś innego
Gdzieś już się przewijało to z kuponami z tego co pamiętam.
A można taki do smyka jakoś ogarnąć ? Też często teraz zamawiam fajny by było mieć taki kodzik ![]()
![]()
W smyku to chyba tylko promocje i kupon na urodziny dziecka. Żeby skorzystać z kuponu urodzinowego to trzeba dodać dziecko przed jego urodzinami (z tego co pamiętam to około 30-40 dni przed) i jest limit dzieci (ale już nie pamiętam ile można dodać) wprowadzili chyba żeby ludzie nie oszukiwali że mają dzieci z urodzinami co chwilę ![]()
@SylwiaMK o to nawet nie wiedziałam . Od nie dawna tam zamawiam . Ale dobrze wiedzieć że coś takiego jest. ![]()
I jeszcze jeste ten kupon 10 % za zakupy jak się zbierze odpowiednią ilość punktów
@Mamuska357 to chyba ten teraz będę mieć jak mi przyjdzie zamówienie . Bo miałam duże więc trochę tych punktów się uzbierało . Dobre i to . Teraz są fajne promocje , ciuszki też jakieś dla maluszka zamawiałam bo szkoda przepłacać . W każdym sklepie coś zamawiam muszę narazie przestać bo już tego trochę mam a nie wiem jakie rozmiary.
Ale wszystko takie ładne i taka cena to aż kusi ![]()
Już jest paczucha w aplikacji ![]()
![]()