Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

Jakie urocze :face_holding_back_tears: pierwsze miseczki czy już były jakieś w użytku :face_holding_back_tears:

2 polubienia

@karolina27034 ogolnie z starszym inne uzytkowalam, a z mlodszym od niedawna rozszerzamy i to jego pierwsze

1 polubienie

Ja już się nie mogę doczekać aż też takich nakupię :face_holding_back_tears: daj znać czy się sprawdzają !

Fajnie że są zdejmowane przyssawki …. To jest dobry pomysł

1 polubienie

Ja mam tak samo i się powstrzymuje :smiley:

1 polubienie

To prawda takie zakupy zawsze cieszą :face_holding_back_tears::smiling_face:

1 polubienie

Ja ciągle nie miałam czasu w szafkach poukładać żeby przygotować na te wszystkie piękności :see_no_evil::disappointed:

1 polubienie

Super, że mają zdejmowaną przyssawkę!:grinning:

Wzór totalnie nie mój, ale myślę, że maluch będzie zadowolony :sweat_smile::grinning:

@karolina27034 ja już naczynia do rd miałam przygotowane w ciąży :sweat_smile::grinning:

4 polubienia

Jak to tak szybko :face_with_hand_over_mouth::flushed: ja jeszcze nie wiem co kupić i jak ugryźć RD mimo że już prawie pora a Ty już w ciąży przygotowana :see_no_evil:
Mama na medal :medal_sports:!

2 polubienia

Oj to trochę mam wątpliwość z tą zdejmowaną przyssawką. Daj znać jak się sprawdzi Ja zamówiłam ten talerzyk z króliczkiem

@Mamuska357 No a ja właśnie mam wątpliwość czy ta zdejmowana przyssawka jest dobra ponieważ jest większe ryzyko że musi złapać w dwóch miejscach więc nie będzie aż tak dobrze działać.

ja nie patrze na wzory pod siebie a pod dzieci. pod siebie to sobie kupuje🤣

@AnetteSo ja mam obawy czy nie zostanie orzyssawka a miska odleci ale sprawdze za tydzien dwa to sie odniose do tego

Właśnie dokładnie tego się boję tym bardziej że na przykład moja ma tendencję że każdą miskę próbuje wyrwać. No i u mnie na razie miałam trzy talerzyki i żaden mi się nie sprawdził

1 polubienie

u mnie fajnie trzymaly silikonowe z firmy meli kupione w biedrze i talerzy kupiony na shein
a jestem ciekawa jak teraz będzie na tych z canpol ale to dam znac

No wszystko pytanie jak się ją ściąga lub zakłada. Ale fajna opcja bo jak dziecko wyrośnie to można ściągnąć i używać przy starszym dzieciaczku

1 polubienie

po prostu nałożone i to wszystko bez trudu
jakby naciagasz nakladasz
ale poki co wolałabym aby nie było zdejmowane chyba że użytkowanie zaskoczy

1 polubienie

@Mamuska357 widziałam właśnie na emialu. Super bo już nie mogę się doczekać , chociaż testować będę później. :grin::grin:

1 polubienie

Oooooo super pomysł !

Ogólnie produkty dla dzieci są bardzo urocze , trzeba uważać nieraz bo zakupy dla dzieci uzależniają :crazy_face::sweat_smile:

2 polubienia

Hahahah oj to prawda końca nie ma

Ojj wiem coś o tym :laughing::laughing: na razie się powstrzymuje ale jak już będzie ciut większy to się nie wypłacę :laughing: